Bieżące odcinki cz. 1
Brak słów na zachowanie Thorne'a, Bridget i Kimberly. Przede wszystkim Thorne powinien już dawno przestać się cackać ze słodką Kimberly. Bridget mogłaby z kolei zdać sobie sprawę, że wyrządziła matce wielką krzywdę. Cesarzowa i jej dwór od razu przystąpili do akcji i wykorzystali sytuację. Niestety cierpi Brooke... no i Morgan. 
Wspaniałe odcinki, jedne z najlepszych ostatnio. Kim poniosło, Thorne ogłupiał przez moment, ale Bridget była w odpowiednim mejscu i w odpowiednim czasie. Świetna mina Brooke gdy to zobaczyła, ale jeszcze lepsza Stephanie - była wniebowzięta
I bardzo dobrze, teraz role się odwróciły. Świetnie też zachował się Ridge i Eric podpuszczając jeszcze dziennikarzy i udowadniając, że Thorne jest niby z Kim. Już myślałem, że Eric znowu będzie dupą wołową i nic nie zrobi, ale dzisiaj zachował się w porządku. Gang Spectry też nie był zachwycony pocałunkiem Kim i Thorna
Jestem ciekaw co na to powie Rick, który tak ufał Thornowi 
Ostatnio zmieniony 2007-01-19, 17:45 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiejsze zachowanie Forresterów było żałosne... Czy oni myślą, że jak zaczną wciskać kit prasie to to się stanie prawdą i Thorne nagle zechce być z Kim zamiast z Brooke?
Bridget pokazała się w całym swym egoizmie, ważne że wyszło na jej, matka będzie musiała sobie z tym poradzić. Biedna Brooke, ale dzisiaj prześlicznie wyglądała
Morgan również, szkoda, że nikt nie patrzy jej kolekcję 
Ostatnio zmieniony 2007-01-19, 17:30 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
-
KMGKW
Thorne dostał to na co zasłużył. Szkoda mi jedynie Brooke ,że dalej cierpi i Morgan ,którą wszyscy olali przez ten pocałunek . Podobały mi się także miny Stephani
Mam nadzieje ,że się wszystko wyjaśni i w końcu Brooke i Thorne będą razem .
Mam nadzieje ,że się wszystko wyjaśni i w końcu Brooke i Thorne będą razem .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
katarzynka
-
katarzynka
W poniedziałek o 12:10 (zmienił się od niedawna czas emisji powtórek).Mikiks pisze:Cholera, a ja nie mogłem obejrzeć tych cudownych odcinków![]()
Może ktoś jakieś fotki zamieścić (z pocałunku, min które podziwiacie...)?
PS> No i kiedy leci powtórka na TVP1? W poniedziałek o 5:00?
Ostatnio zmieniony 2007-01-19, 18:28 przez Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Electra
Kimberly
bezczelna, rozpieszczona, żałosna do granic możliwości.
Bridget
egoistka, mająca gdzieś swoją matkę.
Taylor
czy tą kobiete obowiązuje jakaś dyskrecja zawodowa czy coś?
teraz wszystkim dookoła rozpowie o swojej rozmowie i "uczuciach" Kim.
Rick
brawa dla tego chłopaka. Zachował się naprawde fantastycznie gratulując niedoszłej młodej parze i zgadzając się na bycie świadkiem Thorne'a.
żal mi natomiast Brooke (jej to najbardziej), ale Thorne'a również. Co prawda był mało stanowczy, no ale wybaczcie, mało który facet w ogóle oparłby się takiej odpicowanej lasce. No ale jak zwykle ten uczciwy musi dostać po tyłku. Eryk jak zwykle mnie wkurzył. Co do zachowania Stephanie mam mieszane uczucia. Czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe odcinki
Bridget
Taylor
Rick
żal mi natomiast Brooke (jej to najbardziej), ale Thorne'a również. Co prawda był mało stanowczy, no ale wybaczcie, mało który facet w ogóle oparłby się takiej odpicowanej lasce. No ale jak zwykle ten uczciwy musi dostać po tyłku. Eryk jak zwykle mnie wkurzył. Co do zachowania Stephanie mam mieszane uczucia. Czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe odcinki
Przecież to nie była żadna terapeutyczna sesja, tylko rozmowy między Taylor a Kim. A poza tym dobrze, że to powiedziała, przynajmniej wszyscy teraz wiedzą na czym stoją i dlaczego Kim była taka podłamana przed pokazemElectra pisze: Taylorczy tą kobiete obowiązuje jakaś dyskrecja zawodowa czy coś?
teraz wszystkim dookoła rozpowie o swojej rozmowie i "uczuciach" Kim.