Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Brak słów na zachowanie Thorne'a, Bridget i Kimberly. Przede wszystkim Thorne powinien już dawno przestać się cackać ze słodką Kimberly. Bridget mogłaby z kolei zdać sobie sprawę, że wyrządziła matce wielką krzywdę. Cesarzowa i jej dwór od razu przystąpili do akcji i wykorzystali sytuację. Niestety cierpi Brooke... no i Morgan. ::kwasny::
Bic

Post autor: Bic »

Brooke dostała nauczkę.
Thorne powinien być z Kimberly. Ona przynajmniej jest dziewicą.
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Forrester

Post autor: Forrester »

Wspaniałe odcinki, jedne z najlepszych ostatnio. Kim poniosło, Thorne ogłupiał przez moment, ale Bridget była w odpowiednim mejscu i w odpowiednim czasie. Świetna mina Brooke gdy to zobaczyła, ale jeszcze lepsza Stephanie - była wniebowzięta :wink: I bardzo dobrze, teraz role się odwróciły. Świetnie też zachował się Ridge i Eric podpuszczając jeszcze dziennikarzy i udowadniając, że Thorne jest niby z Kim. Już myślałem, że Eric znowu będzie dupą wołową i nic nie zrobi, ale dzisiaj zachował się w porządku. Gang Spectry też nie był zachwycony pocałunkiem Kim i Thorna :zeby: Jestem ciekaw co na to powie Rick, który tak ufał Thornowi :wink:
Ostatnio zmieniony 2007-01-19, 17:45 przez Forrester, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomala

Post autor: Tomala »

Popieram twoje zdanie Forrester, to były świetne odcinki. Uwielbiam takie: pokaz mody któremu zawsze towarzyszy wielki skandal. Jak to wszystko zobaczyłem zrobiłem takie oczy :shock: . Zachowanie Stephanie, Erica i Ridga było świetne.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzisiejsze zachowanie Forresterów było żałosne... Czy oni myślą, że jak zaczną wciskać kit prasie to to się stanie prawdą i Thorne nagle zechce być z Kim zamiast z Brooke? ::loll:: Bridget pokazała się w całym swym egoizmie, ważne że wyszło na jej, matka będzie musiała sobie z tym poradzić. Biedna Brooke, ale dzisiaj prześlicznie wyglądała :serce: Morgan również, szkoda, że nikt nie patrzy jej kolekcję ::kwasny::
Ostatnio zmieniony 2007-01-19, 17:30 przez wiwi, łącznie zmieniany 1 raz.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
KMGKW

Post autor: KMGKW »

Odcinki Ekstra aż sobie nagrałem :) i teraz bede mial ogladania na mp4 szkoda mi Brooke iz mam wrazenie ze Kimberly ma jakies schizy :)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Thorne dostał to na co zasłużył. Szkoda mi jedynie Brooke ,że dalej cierpi i Morgan ,którą wszyscy olali przez ten pocałunek . Podobały mi się także miny Stephani ::loll::

Mam nadzieje ,że się wszystko wyjaśni i w końcu Brooke i Thorne będą razem .
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ależ dziś emocje :twisted: Szkoda mi strasznie Morgan :( Przecież ona się postarała, pal licho co zrobiła z Ridgem, ale jeśli chodzi o pokaz, to zachowanie ludków było straszne :!:
Kim w swej pysze zrobiła krzywdę swojemu 'ukochanemu' może coś do niej dotrze w końcu ::krzyw::
Bridget łamie serce swojej matce, co za egoistka :!:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Lubie jak sa pokazy ale dzis to co widzielismy to chyba nie mozna nazwac pokazem ::kwasny:: Dwie panienki przeszly sie po wybiegu i tyle tych wspanialych strojow widzielismy :zmiesz::
Team Hunter:)A jak!
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Masz rację Misiu - pokaz na jakimś wybitnie krótkim wybiegu :| Wybitnie nieciekawy :| w skali do 10 dostaje 1+ tylko za to, że muzyka przyjemna była :twisted:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Cholera, a ja nie mogłem obejrzeć tych cudownych odcinków :cry:

Może ktoś jakieś fotki zamieścić (z pocałunku, min które podziwiacie...)?

PS> No i kiedy leci powtórka na TVP1? W poniedziałek o 5:00?
Forrester

Mikiks pisze:Cholera, a ja nie mogłem obejrzeć tych cudownych odcinków :cry:

Może ktoś jakieś fotki zamieścić (z pocałunku, min które podziwiacie...)?

PS> No i kiedy leci powtórka na TVP1? W poniedziałek o 5:00?
W poniedziałek o 12:10 (zmienił się od niedawna czas emisji powtórek).
Ostatnio zmieniony 2007-01-19, 18:28 przez Forrester, łącznie zmieniany 2 razy.
Abec

Post autor: Abec »

:nie: Od początku roku o 12.10. Jak możesz to nagraj, albo urwij się ze szkoły.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Electra

Post autor: Electra »

Kimberly :arrow: bezczelna, rozpieszczona, żałosna do granic możliwości.
Bridget :arrow: egoistka, mająca gdzieś swoją matkę.
Taylor :arrow: czy tą kobiete obowiązuje jakaś dyskrecja zawodowa czy coś? ::kwasny:: teraz wszystkim dookoła rozpowie o swojej rozmowie i "uczuciach" Kim.
Rick :arrow: brawa dla tego chłopaka. Zachował się naprawde fantastycznie gratulując niedoszłej młodej parze i zgadzając się na bycie świadkiem Thorne'a.
żal mi natomiast Brooke (jej to najbardziej), ale Thorne'a również. Co prawda był mało stanowczy, no ale wybaczcie, mało który facet w ogóle oparłby się takiej odpicowanej lasce. No ale jak zwykle ten uczciwy musi dostać po tyłku. Eryk jak zwykle mnie wkurzył. Co do zachowania Stephanie mam mieszane uczucia. Czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe odcinki 8)
Forrester

Electra pisze: Taylor :arrow: czy tą kobiete obowiązuje jakaś dyskrecja zawodowa czy coś? ::kwasny:: teraz wszystkim dookoła rozpowie o swojej rozmowie i "uczuciach" Kim.
Przecież to nie była żadna terapeutyczna sesja, tylko rozmowy między Taylor a Kim. A poza tym dobrze, że to powiedziała, przynajmniej wszyscy teraz wiedzą na czym stoją i dlaczego Kim była taka podłamana przed pokazem :wink:
Zablokowany