Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

To prawda - Morgan wyglądała dzisiaj olśniewająco :serce:
O wiele lepiej niż Bridget w tym czymś na głowie ::ke::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Morgan wygląda rewelacyjnie ! :-) Jeszcze lepiej kiedyś ::ok:: Te jej włosy, takie ogniste :) Zdecydowanie najpiękniejsza kobieta w B&B teraz wg mnie :mrgreen:
Choć i Bridget w ostatnich odcinkach tak źle się nie prezentowała :wink:
Ridge natomiast wygląda katastrofalnie :( Nie mogę patrzeć na niego :x Wydaje mi się, że z odcinka na odcinek wygląda starzej.
Tomala

Post autor: Tomala »

Gabra-Sheila pisze:Morgan wygląda rewelacyjnie ! Jeszcze lepiej kiedyś Te jej włosy, takie ogniste Zdecydowanie najpiękniejsza kobieta w B&B teraz wg mnie
Zgadzam się ::ok:: Nie ma teraz nikogo piękniejszego od niej w MNS.
Dzisiaj też wyglądała świetnie. Bardzo ładnie jej w idealnie prostych włosach. I jeszcze te biały płaszcz :)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Z tym płaszczem to przedobrzyła. Za bardzo szlafrokowaty jakiś.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Dzisiaj w pierwszym odcinku Nick bardzo korzystnie wyglądał w czarnej koszuli. Jednak żeby nie było zbyt dobrze jego twarz była bardziej pomarszczona niż zwykle i robił głupie miny ::kwasny::
Bridget nie podobała mi się taka elegancka. Wolę ją jako dziewczynę z sąsiedztwa :wink:
Brooke kiedy oczekiwała na Ridge'a też wyglądała znacznie lepiej. A i Ridge też jakoś tak młodziej.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Bridget ślicznie dziś wyglądała w obu sukniach ślubnych, ale lepiej jednak w sukni projektu Eryka. Po prostu prześlicznie. :: bow ::
Nick za to wyglądał wyjątkowo staro w zbliżeniach na końcu drugiego odcinka, kiedy zobaczył Bridget. Widać mu było wszystkie zmarszczki. :roll:
Hope wyglądała przesłodko rozrzucając kwiaty.
Rick jak zwykle bardzo przystojny :serce: , tylko czemu nie miał kwiatka w butonierce, tak jak Nick i Ridge...?
Awatar użytkownika
Tiril

Beja pisze:Bridget ślicznie dziś wyglądała w obu sukniach ślubnych, ale lepiej jednak w sukni projektu Eryka. Po prostu prześlicznie. :: bow ::
A mnie się właśnie bardziej podobała ta pierwsza suknia, ,mniej rozkloszowana.
No i suknia Brooke - cudna :serce:
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

O tak, Brooke wyglądała powalająco :D :D :D

Natomiast suknie Bridget mnie się nie podobały. W ogóle te wszystkie suknie od Foresterów takie jakieś wieśniackie, widać, że Eric szył tę drugą w nocy :lol:

Było mnóstwo ślubów, ale naprawdę ładne suknie można wymienić na palcach jednej ręki. Jedną z najpiękniejszych na pewno miała Macy na ślubie z Deacone'm.
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Zgadzam się te suknie ślubne od Forresterów jakieś takie niedopracowane są. No a teraz to musiał Erick na szybko projektować , szyć. Tempo ekspresowe.
Tomala

Ogólnie suknie mi się nie podobały. Ta pierwsza bardziej mi się podobała ogólnie, ale lepiej leżała na Bridget ta od Erica. Ta pierwsza jakby z niej spadała. Faktycznie ta druga była rozkloszowana.
Brooke wyglądała rewelacyjnie :P Już dawno nie wyglądała aż tak ładnie. Za to Stephanie się nie postarała nawet na ślub i wyglądała jak zwykle.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Stephanie woli klasyczną elegancję. Faktycznie to bywa trochę nudne.
Obie suknie, które miała Bridget mi sie podobały. Lepsza była jednak od Eric'a.
Brooke wygląda rewelacyjnie w zielonej sukni. Zwróciłem też uwagę na Megan w sukni w kolorze wina. Też ładnie wyglądała. :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Dawidek pisze: Zwróciłem też uwagę na Megan w sukni w kolorze wina. Też ładnie wyglądała. :wink:
Temu panu siedzącemu obok niej też się chyba jej suknia spodobała:)
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Ten pan to był ten prymitywny kolega Nick'a :lol:
A scena żywcem wyjęta z takiej mini gry internetowej, bodaj na poszkole.pl, która polega na tym, żeby spojrzeć w biust pani tak, żeby ta się nie zorientowała :lol: Ale Megan się zorientowała i skrzywiła, jak widzieliśmy :P :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Najładniejsze suknie miały Brooke i Megan :D
Oprócz sukni ślubnej, którą miała na sobie Bridget :serce:
Kreacja jaką miała Jacqueline była taka jakaś dziwna - nie pasowała mi do niej :|
Panowie raczej wszyscy w podobnym stylu wyglądali, ale chyba najbardziej podobał mi Nick :shock:
Wogóle cała uroczystość była w pięknym stylu :serce:
Primok

Post autor: Primok »

Suknia Brooke naprawdę piękna, ale czy nie miała jej juz gdzieś ubranej :?:
Damians pisze:A scena żywcem wyjęta z takiej mini gry internetowej, bodaj na poszkole.pl, która polega na tym, żeby spojrzeć w biust pani tak, żeby ta się nie zorientowała
Znam inną podobna grę 7 Sins :P .
ODPOWIEDZ