Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dr Paxon? Odegra jakąś ważniejszą rolę? Mam wrażenie, że ktoś taki, choć nie pamiętam płci(dr Paxton) już występował.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Kimberly (którą gardzę od zawsze) sięgneła dna, aczkolwiek mogę zrozumieć że to było dla niej miłe spędzić noc z ukochaną osobą mimo że osoba była pijana
Ale przecież Kim nie spała z Thornem. Mowiła o tym Bridget.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kimberly (którą gardzę od zawsze) sięgneła dna, aczkolwiek mogę zrozumieć że to było dla niej miłe spędzić noc z ukochaną osobą mimo że osoba była pijana.
No właśnie, zgadzam się z Tobą co do tego, że można ją zrozumieć, bo dziewczyna z miłości do Thorne'a jest tak zdesperowana, że chwyta się wszystkiego... Lepszy rydz niż nic. Swoją drogą zostało jej tylko upijanie Thorne'a. :roll:
Thorne się chyba opamiętał i teraz ciągle myśli o Brooke. W sumie on zawsze o Brooke myślał, ale był moment, że Kimberly mu namieszała w głowie podczas chwili jego słabości.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Post autor: Abec »

Pan Olejniczak fajnie się przejechał na odcinkach 3199. i 3200. ;)

Qrde, ojciec Becky tak mi się teraz kojarzy z rodziną Bundych, że nie mogę wysiedzieć ;) Choć przecież wcale nie gra komediowej postaci, wręcz przeciwnie ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiaj nic szczególnego się nie wydarzyło co byłoby warte komentarza . On może poza tym ,że Amber W Końcu !!!! wybrała z kim chcę być.
Nelya

Post autor: Nelya »

Kimberly jest żałosna.
Szkoda mi Amber...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak to nic szczególnego
Ten ciapowaty Rick wpadł na jakiś głupi pomysł. Moim zdaniem on jest opętany manią zdobycia dziecka i Amber, chyba sam nie wie co robi. Przecież ma taką mądrą i wszystkowiedzącą Stefe, mógłby się jej poradzić, ale nie, on wszystko wie lepiej i od razu dzwoni do państwa Moore.
Fajnie się patrzy na takiego szczęśliwego CJ'a, tylko Amber sama do końca nie wie, czego chce...
Jak widzę te dwie jędze Kimberly i Bridget, to mam ochotę w nie czymś rzucić. Jak można tak knuć przeciwko własnej matce...
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Kimberly i Bridget są tak bezczelne, że aż je ... lubię ::jezyk:: Przynajmniej coś się dzieję :mrgreen: A Kimberly na prawdę wierzy, że Thorne ją pokocha. Chciała mu powiedzieć prawdę, a ten wyskoczył z ciążą. Nie zdziwiłbym się jeśli ona na drugi dzień mu powie, że robiła jednak jest i okazało się, że jest w tej ciąży :) Albo pójdzie do Rick i poprosi, żeby jej pomógł. A on pewnie się zgodzi, bo ostatnio u niego "ciężkie czasy" - ani Kim, ani Amber. ::loll::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ogladalam tylko jeden odcinek i nasunela mi sie pewna refleksja... Rick wyglada z deka pedalsko w tej różowej (czy fioletowej - zwał jak zwał) bluzie ::plask wczolo: Okrutnie to wyglada ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Kitty

Post autor: Kitty »

kimberly1990 pisze:Ogladalam tylko jeden odcinek i nasunela mi sie pewna refleksja... Rick wyglada z deka pedalsko w tej różowej (czy fioletowej - zwał jak zwał) bluzie ::plask wczolo: Okrutnie to wyglada ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Nie uważam, żeby kolor ubrania był "znakiem rozpoznawczym" orientacji seksualnej. :|

Kimberly chce na siłę zbudowac związek z thornem. Przeraża mnie, że w tej dziewczynie jejsttyle zakłamania. Glosi, że nie lubi obłudy i nie potrafi kłamać. Dobre. Jej zachowanie w ostatnich odcinkach pokazuje zupełnie co innego. A tak oburzały ją kłamstwa Amber. ::plask wczolo:

Amber najwyraźniej nie jest zachwycona perpektywa małżeństwa z CJem. Chce być z nim ze względu na dziecko. To szlachetne z jej strony, ale nie wie,czy będzie szczęśliwa. :(
PureMorning

Post autor: PureMorning »

Witam jetsem nowa ale od dziś będe tu czesto zaglądać:)kurcze ja właśnie dzisiejsze odcinki opuściłam, i kogo w końcu Amber wybrała?? Ricka czy CJa? czy dalej nic nie wiadomo...? ::jezyk:: ::jezyk::
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Co Thorne dzisiaj wyskoczył z tą ciążą? ::loll:: Kimberly nigdy niie zajdzie w ciążę. To wieczna dziewica.
Bridget jest strasznie dwulicowa. Lata od Kimberly do Brooke, od Brooke do Kimberly. Pewnie czuje się strasznie ważna.
Amber przyjęła oświadczyny CJ'a.
Help!
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Ambrossia Moore pisze:Co Thorne dzisiaj wyskoczył z tą ciążą? ::loll:: Kimberly nigdy niie zajdzie w ciążę. To wieczna dziewica.
Dobre ::loll:: Tylko przyznam szczerze,że wkurza mnie jego stosunek do Kim.Nie rozumiem jego zachowania.Niby kocha Brooke ale jak przyjdzie co do czego leci za Kim.Powinien ją znienawidzić lub przynajmniej zmienić swoje zdanie o niej a on nic ::plask wczolo:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie wierzę, że to napiszę, ale fryzura i ubranie Bridget dziś podobały mi się.
Thorne - żałosny. Szkoda mi brooke, ale mam nadzieję, że już się razem nie zejdą. Przecież Kim była trzeźwa i wiedziała, że Thorne kocha inną. Jak on może jej wmawiać, że to jego wina ::ysz::
Ale zdumiewa mnie fakt, że Eric III Forrester nie chodzi! Pomijam możliwość kalectwa - wiemy że jest zdrowy. Ale 15 miiesięczny chłopak (mówili że tyle ma chyba w piątek) i ciągle noszony na rękach :idea: :roll: Oszczędzają go :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

No dobra może Kimberly nie jest od dawna ideałem moralności,ale Thorn w dzisiejszych odcinkach znowu aż namawiał ją do nie ujawniania prawdy o słynnej nocy.Brooke nagle mówi Bridget,że kolegowanie z Kim źle jej zrobi-w porę się kapnęła ::jezyk:: ...
No i Amber w końcu wybrała konkret,a nie ciągle obydwóch okłamywać,ale czuje,że Rick swoją sprawą nieźle namiesza.Przecież to nagłupszy pomysł na jaki wpadł!!!Ani on,ani Cj nie są tak całkiem z dzieckiem spokrewnieni,a tu nagle mu się zachciewa biologicznego ojca...tatusiowe trio :D :D :D
Zablokowany