Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Cathin

Post autor: Cathin »

Hhehe, no, to było dobre :mrgreen:
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Tyle osób jest w tej chwili samotych, tyle zmarnowanych potencjałów.... i tyle możliwości połączenia ich w związki. Darla, Brooke, Bridget, Kim, Sally, Morgan, a z panów Connor, Thorne, Rick, Clark, Giovanni (którego właściwie nie ma)...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Cathin pisze:Cieszę się, że Amber odrzuciła Rika. Nie lubię go. I wcale nie uważam, za przystojniaka. to taki odpicowany laluś i rozpieszczony bachor. A z rodzicami Beki, to przegiął : / Myśli, że jemu się wszystko należy i każdy ma spełniać jego polecenia. Co do urody CJa, to moim zdaniem on za piękny nie jest. Ale z dwojga zęłgo wolę jego, niż Rika. Jest bardziej... ludzki? .
Zgadzam się z Tobą Cathin :mrgreen:

Clarke robi się strasznie natarczywy...jak patrzyłam na jego żałosne próby uwiedzenia Morgan, to aż nie dobrze mi się zrobiło :lol: Czekałam tylko aż powie: "Zamknij oczy i pomyśl sobie, że jestem Ridgem" :zeby: ::loll:: ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

ana pisze: Clarke robi się strasznie natarczywy...jak patrzyłam na jego żałosne próby uwiedzenia Morgan, to aż nie dobrze mi się zrobiło :lol: Czekałam tylko aż powie: "Zamknij oczy i pomyśl sobie, że jestem Ridgem" :zeby: ::loll:: ::loll::
Lepiej nie bo jeszcze naprawdę się w niego zamieni, a z dwoma Ridge'ami to byłby jakiś koszmar ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: ::loll:: ::loll:: ::loll::...
Forrester

Post autor: Forrester »

Dzisiał były naprawdę fajne i interesujące odcinki, podobały mi się, jedne z lepszych ostatnio :wink:

1) Ciekawe sceny Ridge-Taylor-Morgan :lol: (w szczególności Ridge i Morgan w szkole rodzenia)
2) Fajne wyobrażenia Morgan :wink:
3) Kolejny detektyw obok Conwaya Westona w "MNS" :D
4) Przede wszystkim pierwszy odcinek z Deaconem, czyli prawdziwym ojcem Erica III :)
5) Nie było Brooke, Kim i Thorna - czyli super :lol:

Dość nudnymi scenami były sceny z suknią ślubną Amber (aczkolwiek Clarke ładnie ją zaprojektował, to fakt) oraz rozmowa Ricka z Bridget :wink:
Electra

Post autor: Electra »

Deacon wywarł na mnie mega pozytywne wrażenie!! Uwielbiam niegrzecznych chłopców, a te jego spojrzenie mrrraaauuu :serce: ::loll::. Ojj coś czuje, że ten koleś nieźle namiesza :: bow :: .
Brawa dla Ricka. Kocha Ericka i Amber, walczy o nich. Coraz bardziej lubię tego chłopaczka :).
Amber, na litość boską, nie wychodź za tego rozwydrzonego dzieciaka!!
świetna scena Morgan i Ridge'a w szkole rodzenia ::ok::. Odcinki bardzo mi się podobały.
Forrester

Post autor: Forrester »

Tak się zastanawiam dlaczego nagle Taylor się przeziębiła... Pewnie zbyt długo siedziała w wannie, ponad godzinę to gruba przesada :zeby: ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Scena na kursie była najlepszą dzisiejszą sytuacją . Było widać na początku złość Morgan do Ridge ,ale zaraz jej przeszło :lol:
Deacon'owi producenci zrobili dobre wejście , najpierw rodzice Becky opowiadali jaki on jest i dzisiaj cała to otoczka wokół jego osoby .
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Morgan postanawia walczyć o swoje. Najlepsze były te sceny jak darła zdjęcie a potem z nim spała (w końcu na fotce jest Ridge! ::cojest:: ). Najlepiej niech postawi je w ramce na kominku, przyjdzie Taylor i powie: "Ojej, a co się stało ze mną na tym zdjęciu?". ::loll::
Pierwszy odcinek z Deaconem. Coś mi się wydaje że nie wniesie on niczego dobrego do serialu.
Chwała scenarzystom że nie pokazali Brroke, Thorne'a i Kim! :: bow ::
Nie wytrzymałem - kiedy Ridge i Taylor się 'kąpali' zmieniłem kanał. ::ke::
Nie cierpię jak marnują czas na jakieś głupie wspomnienia i marzenia. :zmiesz:: Oto pierwszy odcinek: ochydna kąpiel zombie, wyobrażenia Morgan, Ridge i Taylor wychodza z wanny, marzenia Morgan. ::plask wczolo: Dżizes, co to ma być!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zdecydowanie widać, że Amber czuje coś do Ricka... Znów postępuje nieuczciwie. Tym razem w stosunku do siebie, C.J.-a, Ricka i klanu Spectra.
Deacon szefem klubu? Spodziewałam się mimo wszystko lekkoducha, a tu chłopiec umie o siebie zadbać. Pozytywnie mnie zaskoczył (wyglądem też), ale nie przypadł mi do gustu...
Miałam nadzieję, że "seksowna" suknia ślubna Amber będzie krótsza :P Lub chociaż odkryte plecy...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Sceny z Morgan były dziś bardzo fajne.
:arrow: Jej wyobrażenia na temat jej związku z Ridgem (tu akurat Morgan nie ma na co liczyć. Ridge nigdy nie opuści Taylor. Co innego Taylor Ridge'a ::jezyk:: )
:arrow: Scena gdy Morgan spala ze zdjeciem Ridge'a byłapo prostu komiczna ::loll:: .
:arrow: Udało jej się przechytrzyc Forrestera, że jak nie z nim to pójdzie do szkoły rodzenia z Clarkiem :mrgreen: .
:arrow: Ale i tak najlepsza była jej przemowa na kursie rodzenia ::rad:: .

Amber dzisiaj w tej sukni ślubnej wyglądała bardzo ładnie, aczkolwiek widać było, że wolałaby być z Rick'iem.

Wątek z Deacon'em zapowiada się bardzo ciekawie. 8)
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Nie wiem czy dobrze pamietam,ale kiedyś Morgan przyrzekała i zaklinała, że kiedy bedzie w ciąży to wyjedzie z L.A.............. ::chytry:: ::krzyw:: A teraz zaczyna miec jakieś chore wyobrażenia o sobie i Ridge'u...... ::ysz:: ::ysz::
Suknia Amber jest o niebo lepsza od tej, którą dała jej Stefa ::jezyk::
No i znowu pokazali tego samego dziadka (nie wiem już który raz :zeby: ) wchodzącego po schodach do firmy Sally............... :zeby: ::jezyk:: ::krzyw::
Nelya

Post autor: Nelya »

Ridge jest taki niezaradny, że gdyby żona mu nie powiedziała, że ma się wytrzeć po kąpieli, to sam by na to nie wpadł ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wyobrażenia Morgan były dla nie zupełnie bez sensu. Za to scena w szkole rodzenia była super- jak Morgan wstała i wygłosiła swój monolog, a wszyscy się na nich na dziwnie patrzyli, to nie wiem czemu, ale od razu skojarzyła mi się z nią Bree z Gotowych... ::jezyk:: ::jezyk::

Rick jest naprawdę bardzo głupi. Zamiast podzielić się swoim beznadziejnym pomysłem z rodzicami, to nie, on woli wszystko robić sam- myśli, że jak powie Deaconowi, że chce wychowywać jego syna, to ten zaraz podpisze wszystkie dokumenty...naiwniak. Jakby pomyślał, to wziąłby pod uwagę, że Deacon może pokochać swojego synka i go wychowywać sam ::jezyk:: ::jezyk:: , ale nie on woli nie myśleć, bo musi odzyskać Amber i syna, który nie jest jego synem.

Clark zaprojektował bardzo ładną suknię dla Amber. Naprawdę mi się podoba...
Tihocan

Post autor: Tihocan »

Jak znam życie (i scenarzystów) to Morgan jeszcze odbije Ridga,tej Taylor. Albo przynajmniej wyjawi swój sekret :roll: Ciekaw jestem jak dalej potoczy sie sprawa z biologicvznym ojcem małego Eryka III (to Eryk II też jest)? ::rad::
Zablokowany