Ridżunio dostał w prezencie zdjęcie Taylor i dzieci.
Bieżące odcinki cz. 1
Extra odcinek za sprawą sceny Patsy kontra Clarke. Biedaczek marzył, że to Morgan tak czule go obejmuje.
Wyjątkowo mi się nie podoba ta fotka - to jest coś jak portret jakiejś dziewiętnastowiecznej rodzinki z grobowymi minami i Taylor, która pozuje na nim na wielką damę rodu. 
Nie przesadzaj ^^ Przynajmniej będą mieli pamiątkę na całe życie i coś naprawdę porządnego, a nie efekt makdonaldyzacji - fotkę zrobioną komórą z głupkowatymi uśmiechami z Taylor, wycierającą wymiociny bliźniaczek z bluzy Thomasa, na pierwszym planie. Mówiąc w jednym zdaniu: prezent był wyjątkowy.LoLex pisze:Extra odcinek za sprawą sceny Patsy kontra Clarke. Biedaczek marzył, że to Morgan tak czule go obejmuje.![]()
Ridżunio dostał w prezencie zdjęcie Taylor i dzieci.Wyjątkowo mi się nie podoba ta fotka - to jest coś jak portret jakiejś dziewiętnastowiecznej rodzinki z grobowymi minami i Taylor, która pozuje na nim na wielką damę rodu.
Ave Maria że go nie ma!May pisze:Tak, wielka szkodajustyna18 pisze: Szkoda że nie było dziś C.J'a.
Deacon jest tak durnowato, idiotycznie głupi że normalnie nie mam słów. 1000000$?!
Hehe, Patsy powinna zabić Clarke'a, potem znaleźć Sally i C.J.a, zrobić z nimi to samo. No i najlepiej by było jakby Morgan nie mogła wydostać się z budynku i spotkałby ją ten sam los co gang Spectry.
Jak dla mnie prezent był beznadziejny. Za każdym razem jak Ridge spojrzy na to czarno-białe zdjęcie to przejdą go tylko dreszcze.arturkcf pisze: Nie przesadzaj ^^ Przynajmniej będą mieli pamiątkę na całe życie i coś naprawdę porządnego, a nie efekt makdonaldyzacji - fotkę zrobioną komórą z głupkowatymi uśmiechami z Taylor, wycierającą wymiociny bliźniaczek z bluzy Thomasa, na pierwszym planie. Mówiąc w jednym zdaniu: prezent był wyjątkowy.
-
Ambrossia Moore
Czemu nie?Mam nadzieję, że UFO go nie porwałoSzogunka pisze:Może go UFO porwało?.
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 22:17 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
No już sobie to wyobrażamAmbrossia Moore pisze:Czemu nie?Mam nadzieję, że UFO go nie porwałoSzogunka pisze:Może go UFO porwało?.
Wtedy poleciałby do nieba, do Becky.
Becky:"Jak mogłeś o mnie zapomnieć??Ty draniu!!!Za karę nie wrócisz wraz z czterytysiące czterystoma!!!"
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 22:18 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mogę dojść do tego skąd u Ricka wziął się Jonathan
Coś przeoczyłam czy on po prostu znalazł się tam nagle
Patsy zaczęła od Clarka,potem może się zabrać za Ridżunia,będę wtedy naprawdę happy
Taylor cieszyła się z tego zdjęcia jak głupi bateryjką,podskakiwała coś w miejscu,no nie wiem...dziwne to trochę było
Strasznie podoba mi się jak Deacon mówi do Ricka "Ricki"
Facet ogólnie jest niemożliwy.Zachowuje się jak alpejski kombinator
I dobrze bo przynajmniej coś się dzieje...polubiłam go
Żal mi Carmen bo naprawdę nie wiem jak można być tak głupim i naiwnym
Patsy zaczęła od Clarka,potem może się zabrać za Ridżunia,będę wtedy naprawdę happy
Taylor cieszyła się z tego zdjęcia jak głupi bateryjką,podskakiwała coś w miejscu,no nie wiem...dziwne to trochę było
Strasznie podoba mi się jak Deacon mówi do Ricka "Ricki"
Żal mi Carmen bo naprawdę nie wiem jak można być tak głupim i naiwnym
-
przystojny_noca
Dzisiejszy odcinek był jałowy, bardzo nudny, gdyby nie gazeta usnołbym. Po pierwsze z tym węzem troche przesadzony bo w normlanym zyciu Clark zegnalby sie z światem tutaj pewnie w cudowny sposób sie uratuje, a za 10 odcinków bedzie biegał i skakał. Watek płaczacego Ridga byl bardzo zabawny stary chlop a wypłakuje sie mamie że zdradzil żone hehe biedna Taylor. Watek Eryka III staje sie juz nudny bo praktycznie wszystko zostalo juz powiedziane.
Pozytywne watki
to intryga adwokata Forresterów wrescie sie cos dzieje po za handlowaniem czy oferta dziecko za seks oraz te zjdecie Taylor plus dziecki moim zdaniem jest to bardzo mile dostac cos takiego, a wrecz pamiatka na długie lata.
Pozytywne watki
to intryga adwokata Forresterów wrescie sie cos dzieje po za handlowaniem czy oferta dziecko za seks oraz te zjdecie Taylor plus dziecki moim zdaniem jest to bardzo mile dostac cos takiego, a wrecz pamiatka na długie lata.