Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Taylor w tym stroju, który miała na sobie dziś i chyba na ślubie wygląda bardzo niekorzystnie. Wygląda na strasznie chudą. Bardzo jej wystają kości od obojczyków, skóra taka jakaś nienaturalna. Ta czarna bluzka jeszcze bardziej to uwydatnia i śmiesznie wygląda bo Taylor chuda a biust wielki i strasznie sztuczny.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
cmk

Post autor: cmk »

Dużo zeszczuplała... Właśnie przy tym gołym dekoldzie mocno to widać. A ten biust to według mnie za nisko jest... No ale ponoć nawet się procesowała z chirurgiem plastykiem za spapraną operację...
Na szczęście Hunter z czasem nabierze trochę więcej krągłości
:)

Post autor: wiwi »

Za to Brooke miała przepiękną sukienkę gdy Eric zaproponował jej małżeństwo - taką turkusowo-zieloną :) Sama bym taką nie pogardziła :D Bardzo pasowała do typu urody Brooke.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Tomala »

A mi się ta sukienka średnio podobała. Wydawała mi się taka jakby ciążowa :lol: Ale kolor do Brooke bardzo pasował. Moim zdaniem Brooke jest najładniej w zieleni i niebieskim.

Post autor: Primok »

Za każdym razem jak oglądam te odcinki to też ta sukienka strasznie mi się podoba. I jestem niemal pewny, że już kiedyś (a może później :P ) miała ją ubraną :wink: .

Post autor: Damians »

Gdyby Stephanie rzeczywiście pomyślała, to kupiłaby Brooke takie, stylowe majtki Obrazek

Skończyły by się wszystkie kłopoty!! :lol:

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Gdyby Stephanie rzeczywiście pomyślała, to kupiłaby Brooke takie, stylowe majtki Obrazek

Skończyły by się wszystkie kłopoty!! :lol:
::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Post autor: Primok »

Patrząc na to cuś uważam, że jednak mogłyby się nie skończyć :roll: .

Post autor: Pottermaniack »

Taylor wyglądała dzisiaj świetnie. :) Nawet w zbliżeniach na twarzy. Jej usta trochę zmalały, nie są już takie napuchnięte, tylko bardziej podłużne, lepiej wyglądają.

Post autor: Cichy »

Tak tylko że jak ją pokazywali z profilu to jej piersi wyglądały strasznie nienaturalnie
I LOVE BUFFY :)

Twarz za to piękna a bluzka dobrze zamaskowała biust, prawie nie było widać, że jest nienaturalny. :wink:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Ja nie wiem co wam tak przeszkadza ten biust Hunter/Taylor, ja jakoś kompletnie nie zwracam na to uwagi... :roll:
Może dlatego, że już się przyzwyczaiłem do takiego wyglądu tej postaci i aktorki. :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Mnie nie przeszkadza. :P Biust przy pięknie Hunter się nie liczy. :lol:

Post autor: Mikiks »

Ona ma biust na wysokości pasa :D
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

Pottermaniack pisze:Twarz za to piękna a bluzka dobrze zamaskowała biust, prawie nie było widać, że jest nienaturalny. :wink:
Bluzka dobrze zamaskowała biust? Przecież ona miała dekolt i było widać , że biust ma na wysokości brzucha. Wyglądało to fatalnie. Co do twarzy to się po części zgadzam.Taylor ma ładną twarz, ale z tym pięknem to bym nie przesadzał.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
ODPOWIEDZ