Morgan jest psychiczna! Jak już zaszła w tę ciąże to powinna wyjechać z LA i dać spokój Forresterom. Wiadomo "im dalej w las tym więcej drzew" i Morgan chciała coraz więcej i więcej...wiwi pisze:Mi też żal MorganI jeszcze ci debile zostawili ją ze Stefą... Przecież od dawna wiadomo dlaczego Morgan ma skrzywioną psychikę i teraz jeszcze pozwalają Stefie "zająć się" Morgan gdy straciła kolejne dziecko. Pięknie... Pogratulować inteligencji. Psychiatra od siedmiu boleści i egoistyczny dupek trzęsący portkami o swoją rodzinkę
Bieżące odcinki cz. 1
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
GL Forever
- kimberly1990
Pod koniec odcinka myślałem, że Taylor też zobaczy ducha 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Adex-fan Brooke
Nie do końca, pamiętam wymiane zdań między Taylor a Stephanie kiedy to Stephanie wypomniała Taylor co jej zatuszowała (musiałbym przeszukać stare nagrania o ile to mam). To jasne że Taylor powinna o tym porozmawiać z Ridge'm przez te lata, więc to okropne jaką ona teraz jest hipokrytką, powinna mu wybaczyć skoro zrobiła coś takiego, jak będzie to zobaczymyB@r pisze:Napisała do niego wtedy list, ale przechwyciła go Stephanie, a Taylor tego nie wiedziała.Ireth pisze:Wkurza mnie taylor.Gada Ridge'owi jak on mógł kłamac tyle czasu.Zapomniała już że kiedyś przespała się z Jamesem?
Potem Taylor miała wypadek i nigdy nie wracano już do sprawy bo myślała, że list dotarł do Ridge'a.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
GL Forever
Pierwszy odcinek był śliczny i bardzo wzruszający! Jak miło było popatrzeć na Caroline, na wspomnienie Ridge'a związane z kwiatami (pamiętam, jak bardzo nie mogłem znieść, że Caroline umrze...) oraz wspomnienia Taylor. Ridge to palantunio, ale chyba naprawdę kocha Taylor... Sam już nie wiem... Obydwoje bardzo się męczą...
Deacon jest ciągle napalony na Amber
Deacon jest ciągle napalony na Amber
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Ja nie rozumiem Taylor... Skoro tak bardzo kocha tego Ridga to czemu mu nie wybacz tylko sie męczy!
A co do Amber to fajnie wyglądała w tej koszuli na końcu.Ciekawe kto weszedł do tego pokoju.
Nie lubie Ricka. On jet taki sztuczny!
I ma beznadziejną fryzura!
ale sie ciesze że nie było Morgan. Nie nawidze jej!
fajnie wyglądała Carline jako duch! hehehe
Ostatnio zmieniony 2007-03-09, 17:03 przez justyna18, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kkasienkaa
Pojawienie się ducha Caroline było wydarzeniem na miarę pojawienia się w Dynastii UFO
tak samo realne
Taylor niby jest członkinią rodziny Forresterów ale nie wygląda na to, jej ciuchy w stylu lat 90 czy nawet 80 nie świadczą o tym, że jej teściowie mają dom mody (obcisłe spodnie - getry?, i krótkie sweterki).
Szybko się tam u nich ploty rozchodzą skoro jej ojciec już do niej przyjechał.
A gdzie się podziała nasza zwariowana Morgan?
czemu jej nie było?
Rick zmienia chyba stylistów z odcinka na odcinek - codziennie inna fryzurka
Amber zachowala się super zostając z Erykiem na noc.
Teledysk na końcu pierwszego odcinka - super, zwłaszcza piosenka. W niektórych starszych scenach Ridge taki jakiego go pamiętam z czasów kiedy mi się jeszcze podobał:)
Taylor niby jest członkinią rodziny Forresterów ale nie wygląda na to, jej ciuchy w stylu lat 90 czy nawet 80 nie świadczą o tym, że jej teściowie mają dom mody (obcisłe spodnie - getry?, i krótkie sweterki).
Szybko się tam u nich ploty rozchodzą skoro jej ojciec już do niej przyjechał.
A gdzie się podziała nasza zwariowana Morgan?
Rick zmienia chyba stylistów z odcinka na odcinek - codziennie inna fryzurka
Amber zachowala się super zostając z Erykiem na noc.
Teledysk na końcu pierwszego odcinka - super, zwłaszcza piosenka. W niektórych starszych scenach Ridge taki jakiego go pamiętam z czasów kiedy mi się jeszcze podobał:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Kurcze kto wszedł do tego pokoju??
Mam nadzieję że to Rick
...No i że to nie jest Deacon
P.S.Wkurzają mnie ciągłe zmiany fryzury Rick'a
Zdecydować się nie może??To co miał w pierwszym odcinku było chociaż normalne a to co w drugim to połączenie tego co było wczoraj z...sam nie wiem z czym, ale efekt straszny
...
P.S.Wkurzają mnie ciągłe zmiany fryzury Rick'a
- Dragon_Scale
Heh.te ciuchy Taylor to chyba po to ,żeby pogłębić obraz załamania po zdradzie - wygląda w nich jak ofiara zamachu.
Piosenka mi się podobała,szczególnie te wspomnienia odległe.Reszta scen Taylor & RIdge można było sobie spokojnie odpuścić
...
Caroline i jej objawienie choć fajne mogło by być lepiej pokazane,ale dobre i to
Ambrossia i jej decyzja to chyba najlepsze wydarzenie dzisiejsze - w jednym domu z Deaconem??Dziewczyna ryzykuje
Piosenka mi się podobała,szczególnie te wspomnienia odległe.Reszta scen Taylor & RIdge można było sobie spokojnie odpuścić
Caroline i jej objawienie choć fajne mogło by być lepiej pokazane,ale dobre i to
Ambrossia i jej decyzja to chyba najlepsze wydarzenie dzisiejsze - w jednym domu z Deaconem??Dziewczyna ryzykuje