Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

wiwi pisze:Mi też żal Morgan :( I jeszcze ci debile zostawili ją ze Stefą... Przecież od dawna wiadomo dlaczego Morgan ma skrzywioną psychikę i teraz jeszcze pozwalają Stefie "zająć się" Morgan gdy straciła kolejne dziecko. Pięknie... Pogratulować inteligencji. Psychiatra od siedmiu boleści i egoistyczny dupek trzęsący portkami o swoją rodzinkę ::kwasny::
Morgan jest psychiczna! Jak już zaszła w tę ciąże to powinna wyjechać z LA i dać spokój Forresterom. Wiadomo "im dalej w las tym więcej drzew" i Morgan chciała coraz więcej i więcej... :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Rick wyglądał ładnie w dzisiejszym 1 odcinku :mrgreen: Ubranie oczywiście beznadziejne, ale fryzurka bardzo ładna :zeby: W 2 pewnie też będzie miał tą samą fryzurkę :zeby: a poza tym Taylor miała fajne wspomnienia. Wow. Nie oglądałem jeszcze Mody jak były sceny na jakiejś wyspie.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Niestety ogladalam dzis tylko 2. odcinek :( A tak chcialam zobaczyc Caroline :cry:
Abec

Post autor: Abec »

Pod koniec odcinka myślałem, że Taylor też zobaczy ducha ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:
Ireth pisze:Wkurza mnie taylor :roll: .Gada Ridge'owi jak on mógł kłamac tyle czasu.Zapomniała już że kiedyś przespała się z Jamesem?
Napisała do niego wtedy list, ale przechwyciła go Stephanie, a Taylor tego nie wiedziała.
Potem Taylor miała wypadek i nigdy nie wracano już do sprawy bo myślała, że list dotarł do Ridge'a. ::chytry::
Nie do końca, pamiętam wymiane zdań między Taylor a Stephanie kiedy to Stephanie wypomniała Taylor co jej zatuszowała (musiałbym przeszukać stare nagrania o ile to mam). To jasne że Taylor powinna o tym porozmawiać z Ridge'm przez te lata, więc to okropne jaką ona teraz jest hipokrytką, powinna mu wybaczyć skoro zrobiła coś takiego, jak będzie to zobaczymy ::chytry:: Obecnie ma i tak dużego plusa za super postawe wobec Ridge'a i Morgan. Fajnie tez że przypomniała sobie dlaczego Ridge odszedł od Brooke do niej. Odcinki wtorkowe (nie miałem okazji skomentować) były super, samo to jak Taylor spowyzywała Morgan :D Oczywiście wypadek był wypadkiem i nie wiem tez co dziwnego że Taylor pomogła Morgan, przecież jest dobrą postacią, Morgan natomiast zachowała się jak idiotka kiedy pobiegła za nią na góre, wg mnie fajnie pokazano jak zrobił fikołka gdy Taylor jej się wyrwała, tak czy tak taylor przyczyniła się niechcący do wypadku. Amber z siekierą tez super i szkoda że jednak nie biła się z zazdrośnicą Carmen :twisted: One są świetnymi rywalkami blondynka vs brunetka :zeby: Wracając do Morgan - szkoda jej mimo wszystko, ale najbardziej szkoda życia tego dziecka -bierze mnie obrzydzenie jak patrze na Ridge'a który martwi się tylko o udobruchanie Taylor zamiast z rodzina płakać za synkiem, który mu się urodził martwy ::plask wczolo: Stephanie tak samo fałszywie okazała tę troskę (a przynajmniej scenarzyści mało sie postarali aby to było przekonujące), normalnie horor jak Morgan się budzi a nad nią ta wiedźma, chyba tylko zwariowała jeszcze bardziej. Co do dzisiejszych odcinków: pierwszy był świetny: wspomnienie Caroline jak mówi o kwiatach dla Ridge'a a potem jej duch (dowiadujemy się że w zaświatach człowiek może się nadal starzeć ::loll:: - po co ten naciągany duch Caroline? to trochę uwłacza inteligencji widzów, no ale miło było papatrzeć ::kwasny:: ) Za to piękną muzykę potem dali pokazując wspomnienia Taylor&Ridge -najładniejsze to sceny w prawdziwym terenie :) W drugim odcinku pojawił sie z wizytą u taylor jej ojciec Jack -szybko dotarł, gdzie on mieszka? :roll: Na koniec to było żałosne jak Ridge złapał Taylor, nie może jej chociaz 1 dzień odpoczynku dać? Coraz częściej myśle że oni są siebie warci -tym bardziej cieszy mnie zbliżający się ślub pieknej pary Brooke i Thorne :serce: i to przy aprobacie Ricka,Amber,Bridget,Eryka. A Deaconowi łatwo by odebrać dziecko skoro pije przy nim i bierze go do baru.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ech... w 2 odcinku Rick miał gorszą fryzurkę, ale wyglądał ładnie :zeby:
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Ale ten Ridge na końcu - wszystko schrzani ::kwasny:: debil jeden :evil:
Amber na noc u Deacon'a :zeby: :zeby: :zeby:
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Pierwszy odcinek był śliczny i bardzo wzruszający! Jak miło było popatrzeć na Caroline, na wspomnienie Ridge'a związane z kwiatami (pamiętam, jak bardzo nie mogłem znieść, że Caroline umrze...) oraz wspomnienia Taylor. Ridge to palantunio, ale chyba naprawdę kocha Taylor... Sam już nie wiem... Obydwoje bardzo się męczą...
Deacon jest ciągle napalony na Amber ::jezyk::
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Ja nie rozumiem Taylor... Skoro tak bardzo kocha tego Ridga to czemu mu nie wybacz tylko sie męczy! ::kwasny:: A co do Amber to fajnie wyglądała w tej koszuli na końcu.Ciekawe kto weszedł do tego pokoju. ::chytry:: Nie lubie Ricka. On jet taki sztuczny! :zmiesz:: I ma beznadziejną fryzura! ::loll:: ale sie ciesze że nie było Morgan. Nie nawidze jej! ::ke:: fajnie wyglądała Carline jako duch! hehehe
Ostatnio zmieniony 2007-03-09, 17:03 przez justyna18, łącznie zmieniany 1 raz.
kkasienkaa

Post autor: kkasienkaa »

Morgan teraz leczy kaca moralnego:P Steffy sie już o to postara aby wyzdrowiała :mrgreen:

a ja powiem że Rick w drugim odcinku miał (moim zdaniem:P) fajną koszule :)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Pojawienie się ducha Caroline było wydarzeniem na miarę pojawienia się w Dynastii UFO ::loll:: tak samo realne ::loll::
Taylor niby jest członkinią rodziny Forresterów ale nie wygląda na to, jej ciuchy w stylu lat 90 czy nawet 80 nie świadczą o tym, że jej teściowie mają dom mody (obcisłe spodnie - getry?, i krótkie sweterki).
Szybko się tam u nich ploty rozchodzą skoro jej ojciec już do niej przyjechał.
A gdzie się podziała nasza zwariowana Morgan? ::loll:: czemu jej nie było?
Rick zmienia chyba stylistów z odcinka na odcinek - codziennie inna fryzurka ::rad::
Amber zachowala się super zostając z Erykiem na noc.
Teledysk na końcu pierwszego odcinka - super, zwłaszcza piosenka. W niektórych starszych scenach Ridge taki jakiego go pamiętam z czasów kiedy mi się jeszcze podobał:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Wspomnienia Ridga...ahh....jaka Caroline była piękna...i on też niczego sobie...
Ogólnie ciekawe odcinki ::ok::
A najbardziej mi się podoba kiedy mały Erick mówi do Amber "mama" tak słodziutko wtedy wygląda...A ciekawe kto wszedł do pokoju kiedy Amber zrobiła takie oczy :shock: ...pewnie Deacon spać nie może...
Goku

Post autor: Goku »

Kurcze kto wszedł do tego pokoju?? ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: Mam nadzieję że to Rick :)...No i że to nie jest Deacon

P.S.Wkurzają mnie ciągłe zmiany fryzury Rick'a ::kwasny:: Zdecydować się nie może??To co miał w pierwszym odcinku było chociaż normalne a to co w drugim to połączenie tego co było wczoraj z...sam nie wiem z czym, ale efekt straszny ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Goku pisze:Kurcze kto wszedł do tego pokoju?? ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: Mam nadzieję że to Rick :)...No i że to nie jest Deacon
A może Kim ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ?

Fryzura Ricka mi się akurat podoba:) No w sumie w pierwszym odcinku wyglądał ładniej, no ale....
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Heh.te ciuchy Taylor to chyba po to ,żeby pogłębić obraz załamania po zdradzie - wygląda w nich jak ofiara zamachu.

Piosenka mi się podobała,szczególnie te wspomnienia odległe.Reszta scen Taylor & RIdge można było sobie spokojnie odpuścić ::jezyk:: ...

Caroline i jej objawienie choć fajne mogło by być lepiej pokazane,ale dobre i to :)

Ambrossia i jej decyzja to chyba najlepsze wydarzenie dzisiejsze - w jednym domu z Deaconem??Dziewczyna ryzykuje :wink:
Zablokowany