Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
To jak Boldfanko już polubiłaś Amber?Boldfanka pisze:Bi N, przestańcie płakać z Taylor, lepiej martwcie się o Amber w tej jaskini zła
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Będę śledzić czy wytrwasz
Brooke jest jeszcze sceptyczna, ale nikt chyba nie odmówi Amber tego że jest dobrą matką dla EricaIII 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
kkasienkaa
Dobrze że lektor nie tłumaczył piosenki w tych wspomnieniach Taylor.
Zdziwiło mnię podejście Jacka do sprawy. Myślałem że będzie przeklinał Ridge'a i przekonywał taylor do odejścia od niego. A tu proszę.
Taylor ma fajnego ojca.
[ Dodano: 2007-03-10, 09:39 ]
Zdziwiło mnię podejście Jacka do sprawy. Myślałem że będzie przeklinał Ridge'a i przekonywał taylor do odejścia od niego. A tu proszę.
[ Dodano: 2007-03-10, 09:39 ]
Też się nad tym zastanawiam Szogunko. Dlaczego wogóle nie dają sprawy do sądu o odebranie Deaconowi praw rodzicielskich? Myślę że Forresterowie mogliby wygrać sprawę.Szogunka pisze:Czemu inteligentni prawnicy, lub Amber pamiętając swoje doświadczenia, nie zgłosi policji lub opiece społecznej, że mały Eric jest pod opieką pijanego faceta?![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 2007-03-10, 09:40 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja bym sie chciala dowiedziec gdzie ja powiedzialam ze Ty to powiedzialas
[ Dodano: 2007-03-10, 15:58 ]
[ Dodano: 2007-03-10, 15:58 ]
A mnie nie zdziwiło, każdy normalny ojciec by tak zareagował, wiadomo, że nie można pod wpływem emocji przekreślać długoletniego małżeństwa i przede wszystkim trzeba się zastnowić nad bilansem zysków i strat rozwodu.Cosmo pisze:Zdziwiło mnię podejście Jacka do sprawy. Myślałem że będzie przeklinał Ridge'a i przekonywał taylor do odejścia od niego. A tu proszę.Taylor ma fajnego ojca.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true