Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Nutelciu, Bellowi bym nie ufał. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Teraz to już nie wierzę ani Bellowi ani Ridge'owi :twisted:
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Bi N, przestańcie płakać z Taylor, lepiej martwcie się o Amber w tej jaskini zła :twisted:
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Amber da sobie radę. Zawsze znajdzie się jakaś siekierka na podorędziu :D
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Boldfanka pisze:Bi N, przestańcie płakać z Taylor, lepiej martwcie się o Amber w tej jaskini zła :twisted:
To jak Boldfanko już polubiłaś Amber? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Adex, chyba polubiłam, ale długo to trwało.
Bardzo denerwowało mnie jak oszukiwała i zdradzała Sheilę, a potem jak okradała i ublizała Brooke.
Teraz zachowuje się odważnie i zabawnie i grzeczna jest do Brooke więc ją polubiłam :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Będę śledzić czy wytrwasz ::jezyk:: ::rad:: Brooke jest jeszcze sceptyczna, ale nikt chyba nie odmówi Amber tego że jest dobrą matką dla EricaIII :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
kkasienkaa

Post autor: kkasienkaa »

kiedy jeszcze nie wiedziałąm co będzie w następnych odcinkach byłam pewna że Amber sie odda Dickonowi za ErykaIII :mrgreen: a jednak tak nie będzie :(
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Klaudusia pisze:Strasznie wkurza mnie to kiedy ktoś mówi,że Ridge padł ofiarą manipulacji Morgan ::plask wczolo: Gdyby tego nie chciał nie poszedł by z nią do łóżka.Proste jak drut.
No właśnie Nikt go do tego przecziez nie zmuszał ::plask wczolo: a skoro tak bardzo kocha Taylor to czemu uwierzł na tej niby od niej email ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Czemu inteligentni prawnicy, lub Amber pamiętając swoje doświadczenia, nie zgłosi policji lub opiece społecznej, że mały Eric jest pod opieką pijanego faceta? :x :shock:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Dobrze że lektor nie tłumaczył piosenki w tych wspomnieniach Taylor.

Zdziwiło mnię podejście Jacka do sprawy. Myślałem że będzie przeklinał Ridge'a i przekonywał taylor do odejścia od niego. A tu proszę. :P Taylor ma fajnego ojca.

[ Dodano: 2007-03-10, 09:39 ]
Szogunka pisze:Czemu inteligentni prawnicy, lub Amber pamiętając swoje doświadczenia, nie zgłosi policji lub opiece społecznej, że mały Eric jest pod opieką pijanego faceta? :x :shock:
Też się nad tym zastanawiam Szogunko. Dlaczego wogóle nie dają sprawy do sądu o odebranie Deaconowi praw rodzicielskich? Myślę że Forresterowie mogliby wygrać sprawę.
Ostatnio zmieniony 2007-03-10, 09:40 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dla mnie Jack był jakoś zawsze mdły. Ale fajnie, że odcinki były tak jakby wspomnieniowe. Tyle lat jest się z tą modą, że fajnie sobie poprzypominać jak kto kiedyś wyglądał. Ale zgadzam się z Tobą, że tato Taylor mówił mądrze i do rzeczy.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Cosmo pisze:Dobrze że lektor nie tłumaczył piosenki w tych wspomnieniach Taylor
A jaka to była piosenka ::chytry::
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Kotqa pisze:A jaka to była piosenka ::chytry::
Sama jej troche czasu szukałam, no i w końcu znalazłam: Don Henley & Patti Smith - ''Sometimes Love Just Ain't Enough'' :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A ja bym sie chciala dowiedziec gdzie ja powiedzialam ze Ty to powiedzialas ::chytry::

[ Dodano: 2007-03-10, 15:58 ]
Cosmo pisze:Zdziwiło mnię podejście Jacka do sprawy. Myślałem że będzie przeklinał Ridge'a i przekonywał taylor do odejścia od niego. A tu proszę. :P Taylor ma fajnego ojca.
A mnie nie zdziwiło, każdy normalny ojciec by tak zareagował, wiadomo, że nie można pod wpływem emocji przekreślać długoletniego małżeństwa i przede wszystkim trzeba się zastnowić nad bilansem zysków i strat rozwodu.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zablokowany