Bieżące odcinki cz. 1
Przeciwnicy Mody mówią,że nic się w niej nie dzieje,że można rok nie oglądać a i tak się wszystko wie
A ja np.nie oglądałam we wtorek i czwartek i kurcze wiele straciłam
Nie widziałam bójki Tay z Morgan ,porodu ,Amber z siekierą
reakcji Morgan na wieść o dziecku,rozmowy Kim z Tornem i wielu innych sytuacji.Czy tylko ja mam takie wrażenie,że jak akurat nie moge oglądać Mody to dzieją się najciekawsze akcje 
Team Hunter:)A jak!
- Adex-fan Brooke
To straszne że akurat wtorek przegapiłaś -dwa bardzo ciekawe odcinki, poproś kogoś aby zamieścił coś w necie. Co z tego że wie się co się dzieje jak przegapia się najciekawsze -zawsze mnie osłabia jak ktoś tak mówi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dokłądnie takMisia pisze:Przeciwnicy Mody mówią,że nic się w niej nie dzieje,że można rok nie oglądać a i tak się wszystko wieA ja np.nie oglądałam we wtorek i czwartek i kurcze wiele straciłam
Nie widziałam bójki Tay z Morgan ,porodu ,Amber z siekierą
reakcji Morgan na wieść o dziecku,rozmowy Kim z Tornem i wielu innych sytuacji.Czy tylko ja mam takie wrażenie,że jak akurat nie moge oglądać Mody to dzieją się najciekawsze akcje
Ja też przegapiłam Amber z siekierą, walkę Taylor z Morgan itp.
Ma ktoś jakieś linki do odcinków albo chociaż tych momentów w necie? <prosi>
Mogłaby choćby jednym zdaniem skomentować, że szkoda, że za kłamstwa Morgan zapłacić musiało życiem jej dziecko. Tylko Ridge go szczerze pożałował. Zgadzam się, że nie była to wina Taylor, jednak w miarę przyzwoity człowiek nie czuł by się dobrze ze świadomością, że brał udział w tak masakrycznym zajściu. Ale zachowanie Taylor jest jakoś strasznie samolubne. Ma wszelkie powody, by czuć się oszukana i nienawidzieć Morgan, nawet jej nie współczuć, ale zginęło dziecko! A tu nawet nic - jakby nic się nie stało.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Zauważ, że choć jak sama napisałaś Taylor ma powody aby nienawidzić Morgan, to wcale tak nie jest. Natomiast nie zauważyłam żeby Ridge tak bardzo i szczerze żałował śmierci tego dziecka - być może faktycznie coś przegapiłam.
Jednak moim zdaniem Tay współczuje Morgan, bo jednak jest przyzwoitym człowiekiem, wbrew niektórym opiniom.
Jednak moim zdaniem Tay współczuje Morgan, bo jednak jest przyzwoitym człowiekiem, wbrew niektórym opiniom.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
- PetroPython
Nie cierpię Ridge'a. W ogóle to najohydniejsza postać w serialu. Jak pokażą jego twarz - gtdzieś na drugim planie, to jeszcze spoko
, ale jak juz pokaże się jego morduchna na cały ekran
, to masakra
Po za wyglądem, to kompletna świnia, nie facet. Wielokrotnie w historii wykazywał się totalną głupotą, ale to z Morgan
Czyżby reżyserzy oszaleli
Bardzo lubię Morgan, jestem jej fanem, ale to z tą ciążą było durne 
- Adex-fan Brooke
Teraz w tych odcikach jak już wiele razy w przeszłości wychodzi na kompletnego dupka, ale co do wyglądu w pierwszych odcinkach ładniej wyglądał.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- PetroPython
-
GL Forever