Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Przeciwnicy Mody mówią,że nic się w niej nie dzieje,że można rok nie oglądać a i tak się wszystko wie :o A ja np.nie oglądałam we wtorek i czwartek i kurcze wiele straciłam ::kwasny:: Nie widziałam bójki Tay z Morgan ,porodu ,Amber z siekierą :mrgreen: reakcji Morgan na wieść o dziecku,rozmowy Kim z Tornem i wielu innych sytuacji.Czy tylko ja mam takie wrażenie,że jak akurat nie moge oglądać Mody to dzieją się najciekawsze akcje :?:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To straszne że akurat wtorek przegapiłaś -dwa bardzo ciekawe odcinki, poproś kogoś aby zamieścił coś w necie. Co z tego że wie się co się dzieje jak przegapia się najciekawsze -zawsze mnie osłabia jak ktoś tak mówi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Misia pisze:Przeciwnicy Mody mówią,że nic się w niej nie dzieje,że można rok nie oglądać a i tak się wszystko wie :o A ja np.nie oglądałam we wtorek i czwartek i kurcze wiele straciłam ::kwasny:: Nie widziałam bójki Tay z Morgan ,porodu ,Amber z siekierą :mrgreen: reakcji Morgan na wieść o dziecku,rozmowy Kim z Tornem i wielu innych sytuacji.Czy tylko ja mam takie wrażenie,że jak akurat nie moge oglądać Mody to dzieją się najciekawsze akcje :?:
Dokłądnie tak :!: :: bow ::
Ja też przegapiłam Amber z siekierą, walkę Taylor z Morgan itp. ::ysz:: :cry:
Ma ktoś jakieś linki do odcinków albo chociaż tych momentów w necie? <prosi> :: bow :: :: bow ::
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Choć rzeczywiście, Morgan zaczęła tę "przepychankę" na antresoli, to myślałam, że Taylor choć ciut przejmie się śmiercią niewinnego jak by nie było dziecka :roll:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Szogunko co dokładniej masz na myśli? Tzn. co Twoim zdaniem powinna uczynić Taylor abyś uznała, że faktycznie się przejęła? ::chytry::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Dobrze, że wezwała karetkę :P Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby ją zostawiła :/
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Mogłaby choćby jednym zdaniem skomentować, że szkoda, że za kłamstwa Morgan zapłacić musiało życiem jej dziecko. Tylko Ridge go szczerze pożałował. Zgadzam się, że nie była to wina Taylor, jednak w miarę przyzwoity człowiek nie czuł by się dobrze ze świadomością, że brał udział w tak masakrycznym zajściu. Ale zachowanie Taylor jest jakoś strasznie samolubne. Ma wszelkie powody, by czuć się oszukana i nienawidzieć Morgan, nawet jej nie współczuć, ale zginęło dziecko! A tu nawet nic - jakby nic się nie stało.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Zauważ, że choć jak sama napisałaś Taylor ma powody aby nienawidzić Morgan, to wcale tak nie jest. Natomiast nie zauważyłam żeby Ridge tak bardzo i szczerze żałował śmierci tego dziecka - być może faktycznie coś przegapiłam.
Jednak moim zdaniem Tay współczuje Morgan, bo jednak jest przyzwoitym człowiekiem, wbrew niektórym opiniom.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

nutelka pisze:Natomiast nie zauważyłam żeby Ridge tak bardzo i szczerze żałował śmierci tego dziecka - być może faktycznie coś przegapiłam.
Nie przegapiłaś - ja też nie widziałam, żeby Ridge się jakoś specjalnie przejął śmiercią dziecka - a modę śledzę uważnie... :roll:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Nie żałuje Ridge'a...ma to na co zasłużył :twisted: Z tym duchem Caroline to było takie naciągane... :mrgreen: Ale w sumie fajnie że aktorka na chwilkę zjawiła się(dosłownie :zeby: ) w serialu :D Szkoda że nie pokazała się wcześniej i nie ostrzegła Ridge'a przed Morgan ::jezyk::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

ana pisze:Nie żałuje Ridge'a...ma to na co zasłużył :twisted:
::ok:: Zgadzam się... Ale nawiązując do wcześniejszych wypowiedzi to jakby nie było to dziecko to było Ridga, więc chyba powinien jakoś się przejąć... :cry: To przeciez nie wina tego dziecka że zostało poczęte w taki a nie inny sposób...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Nie cierpię Ridge'a. W ogóle to najohydniejsza postać w serialu. Jak pokażą jego twarz - gtdzieś na drugim planie, to jeszcze spoko :? , ale jak juz pokaże się jego morduchna na cały ekran :evil: , to masakra :!: :!: :!: Po za wyglądem, to kompletna świnia, nie facet. Wielokrotnie w historii wykazywał się totalną głupotą, ale to z Morgan ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: :?: :?: :?: Czyżby reżyserzy oszaleli :?: Bardzo lubię Morgan, jestem jej fanem, ale to z tą ciążą było durne ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Teraz w tych odcikach jak już wiele razy w przeszłości wychodzi na kompletnego dupka, ale co do wyglądu w pierwszych odcinkach ładniej wyglądał.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Adex-fan Brooke pisze:Teraz w tych odcikach jak już wiele razy w przeszłości wychodzi na kompletnego dupka, ale co do wyglądu w pierwszych odcinkach ładniej wyglądał.
O niebo :)
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Brooke - obejmij mnie :lol: żałosne :lol: Stefcia da jej prędzej kopka, niż ją obejmie :lol:
Zablokowany