Ty masz jakieś problemyA to, że obchodzą ja najbardziej jej uczucia to w tym serialu jak najbardziej normalne, śmieszne, że fani Brooke się tego czepiają, jakby ich idolka była chodzącą empatią.
Felicia Forrester
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Felicia teraz nie ma własnego życia
Ona i Thorne to teraz papużki nierozłączki
Zresztą zachowują się tak samo, ciągle wtrącają się w życie rodziców
Kto wie może nawet mieszkają razem
Chciałbym też wiedzieć co u niej prywatnie, jak się miewa Dino a nie tylko to wtrącanie sie w sprawy rodziców
Smutne jest to że Felicia która kiedyś była ważną i interesującą postacią w MnS teraz jest tak bardzo zmarginalizowaną postacią
Chciałbym też wiedzieć co u niej prywatnie, jak się miewa Dino a nie tylko to wtrącanie sie w sprawy rodziców
Smutne jest to że Felicia która kiedyś była ważną i interesującą postacią w MnS teraz jest tak bardzo zmarginalizowaną postacią
Rozmowy TYLKO o niej? A to ciekawe, jakieś nowe zasady wprowadzasz.Robi pisze:Ty masz jakieś problemyTemat o Felicji, rozmowa tylko o niej, a ty wyskakujesz z Brooke
Ja wiem, że Brooke Logan to czołowa postać B&B, ale bez przesady. Chcesz bronić Felicji proszę bardzo, używaj argumentów. Jak na razie jedynie na co Cie stać to tekst ,,...bo Brooke ... '' Żałosne.
Przeczytałeś regulaminJoe pisze:Rozmowy TYLKO o niej? A to ciekawe, jakieś nowe zasady wprowadzasz. Nie wolno się w takim razie odnosić do innych postaci! Dlaczego i przed kim mam jej bronić? Przeczytałeś w ogóle co napisałem? Zgodziłem się z twoją opinią na jej temat natomiast twój jedyny argument to " żałosne", przynajmniej byś się wysilił bardziej. No, ale nie ma to jak hipokryzja i patrzenie na każą postać poprzez inną perspektywę.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Dokładnie! Też to miałem napisaćSkisły pisze:Felicia teraz nie ma własnego życia
Szkoda że nie ma jakiegoś rozwinięcia jej relacji z Dante, bez sensu że to on okazał się ojcem chłopcja, który nosi imię Dominick, jako pamiątka po seksie z Nickiem
Robi: nie warto nawet reagować
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam sięAdex-fan Brooke pisze: Szkoda że nie ma jakiegoś rozwinięcia jej relacji z Dante, bez sensu że to on okazał się ojcem chłopcja, który nosi imię Dominick, jako pamiątka po seksie z Nickiem![]()
Wygląda na to że Dante zapomniał o dziecku
To po co wogóle Dante okazał się ojcem Dino(Dominick)
Już lepiej byłoby gdyby ojcem był Nick tak jak po powrocie z Francji
Przynajmniej wtedy Felicia mogłaby mieć jakiś wątek z Nickiem( np. związek
-
Dawidek
- Administrator
Skisły, udowadniasz, że scenarzyści nie zawsze myślą logicznie. Albo myśleli, ale coś nie wyszło z aktorem i dlatego postanowili uciszyć w sumie ciekawy wątek.
Felicia ma charakterek, szkoda, że nie korzysta ze swych możliwości w bardziej racjonalny sposób
Powinna sobie poszukać faceta, a nie grzebać w życiu dorosłych ludzi.
Joe i Robi, za bardzo odchodzicie od tematu. Joe, pamiętaj, ostrzegałem Cię.
Felicia ma charakterek, szkoda, że nie korzysta ze swych możliwości w bardziej racjonalny sposób
Joe i Robi, za bardzo odchodzicie od tematu. Joe, pamiętaj, ostrzegałem Cię.
- Adex-fan Brooke
Też tak myślę, poza tym dziwne jak on i Bridget chcieli wychowywać to dziecko a potem stracili całkowite zainteresowanie, jednak przecież krew to nie wszystko, trochę biedne to dziecko, szkoda że nie ma teraz żadnych scen Felici z synem lub że ona nic nie projektuje w firmie, tylko się mądrzy.Skisły pisze:Już lepiej byłoby gdyby ojcem był Nick tak jak po powrocie z Francji
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No niestety dzieci w MNS rodza się po to żeby namieszać między dorosłymi, a potem schodzą na dalszy plan.Adex-fan Brooke pisze:Też tak myślę, poza tym dziwne jak on i Bridget chcieli wychowywać to dziecko a potem stracili całkowite zainteresowanie, jednak przecież krew to nie wszystko, trochę biedne to dziecko, szkoda że nie ma teraz żadnych scen Felici z synem lub że ona nic nie projektuje w firmie, tylko się mądrzy.Skisły pisze:Już lepiej byłoby gdyby ojcem był Nick tak jak po powrocie z Francji
Felicia jakos mnie szczególnie nie irytuje, zawsze była trochę złośliwa i miała "charakterek". Tylko rzeczywiście razem z Thornem i Ridgem za bardzo wtrącaja się w to małżeństwo Ericka. Przecież nie są już dziećmi, atakie małżeństwa z dużo młodszymi Erick już ma za sobą. Teraz niby zasłaniaja sie "dobrem firmy", ale to też naciągane.
-
kamilabuziaczek
Felicja
A dlaczego teraz sa przeciwni związkowi Eryka i Donny? A jak Eryk żenił się z Brooke to było ok. Dziwne to
Re: Felicja
Warto też wspomnieć o małżeństwie Eryka i Sheili. Natomiast Felicja na siłę robi z Donny czarny charakter choć w rzeczywistości to jej matka jest tym czarnym charakterem. Rozumiem że może kocha swoją matkę ale to nie znaczy że jej matka jest dobrym człowiekiem bo nie jest. Rozśmieszyło mnie jak Felicja powiedziała że ona chce odzyskać rodzinę rozumiem jakby to powiedziała gdyby była dzieckiem albo nastolatką jeszcze ale ta kobieta ma ponad 40-stkę na karku a zachowuje się jak dziecko które nie potrafi zaakceptować nowej żony ojca i to nie Donna ponosi odpowiedzialność za rozpad małżeństwa Eryka i Stephanie tylko sama Stephanie za ten rozpad odpowiada i to wszystko co przez lata robiła więc nie dziwne że Eryk w końcu powiedział dość ale Felicja tego nie rozumie i zachowuje się jak jakiś niedorozwój umysłowy. W ogóle to jej postać mnie irytuje i wkurza więc gdyby odeszła z serialu to bym za nią nie rozpaczał.Zybi pisze:A dlaczego teraz sa przeciwni związkowi Eryka i Donny? A jak Eryk żenił się z Brooke to było ok. Dziwne to