Czarne charaktery w "Modzie..."

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Anka *

Post autor: Anka * »

Hmmm....czarnym charakterem byłaby moja Amber gdyby nie to,że w ostatnim czasie zmieniła się na lepsze...podejrzewam że spowodowało to rozstanie z Rickiem, utrata dziecka...może w końcu zrozumiała na czym polega życie i że kłamstwem nic nie zdziała... ::ok:: ::ok:: ::ok:: ::ok::
Edytuj

Post autor: Edytuj »

Teraz to chyba czarnym charakterem o rozmiarze XXL jest Morgan :D kombinowała z tym dzieckiem na wszystkie możliwe sposoby (ja to zawet myślałam czy Clarka w to nie wkręci śpiąc z nim i wrabiając Ridża w dziecko ::chytry:: ).
Ona jest dziwna. I te ciemne szminki... Wyglądają okropnie ::ke::
A Amber? Nie chce mi się wierzyc że z diabełka stała się grzeczną i prawą dziewczynką, która tak ofiarnie pomagała Becky. Aż w taką zmianę ludzi to nie wierzę... Jak sobie przypomnę tą skórę po tym jak odnowili przysięgę z Rickiem... :twisted:
Kate

Post autor: Kate »

ta,Morgan, denerwuje mnie strasznie. :>

i przypomina mi Omena xP
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

A ja Morgan lubię jako osobę. Natomiast niestety z powodu Stephanie ma problemy psychiczne. Jak na razie to jeszcze nie urosła dla mnie do rangi czarnego charakteru.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dla mnie Morgan jest obojetna ,ale z małym skierowaniem na plus ,ponieważ niszczy i rujnuje życie osobą , których nie trawie , czyli Taylor , Ridgowi i Stephani .
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie darze Morgan sympatią ale czarnym charakterem jak dla mnie jeczcze nie jest ::chytry:: Zdrowa psychicznie też nie jest bardzo ::ysz::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Czarne charaktery (obecnie): Morgan, Brook ( ::ke:: )
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Morgan jest jak dla mnie i czarnym charakterem i troche ofiarą przebiegłości innych.Jej występki na tle całej "Mody..." są poprostu małego kalibru,a to co zrobiła jej Stephanie zasługuje na wymierzenie zemsty Forresterom :wink: .Pozatym ostatnio fajnie wygląda Morgan,a jak się złości,to ma taki urok swój :D
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Kaska pisze:Brook ( ::ke:: )
A co takiego Brooke zrobiła że jest czarnym charakterem dla ciebie!? ::ke::
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Kaska pisze:Czarne charaktery (obecnie): Morgan, Brook ( ::ke:: )
Brooke czarnym charakterem? No przykro mi, ale z tym zgodzić się nie mogę... :roll:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Według mnie czarnym charakterem są Morgan, Carmen i Deacon.
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Mareczek pisze:Według mnie czarnym charakterem są Morgan, Carmen i Deacon.
Z tym, że Carmen jest czarnym charakterem niezupełnie mogę się zgodzić. Ona po prrostu naśladuje Deacon'a.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ambrossia Moore pisze:
Mareczek pisze:Według mnie czarnym charakterem są Morgan, Carmen i Deacon.
Z tym, że Carmen jest czarnym charakterem niezupełnie mogę się zgodzić. Ona po prrostu naśladuje Deacon'a.

Jednak to ona chciała uderzyć Amber i to ona zaczęła ją w beszczelny sposób przedżeźniać. I to właśnie dlatego sądzę, że Carmen jest zła. Naśladowanie złych ludzi to też jest zła cecha.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jak dla mnie czarnym charakterem jest tylko ( na razie ) Deacon , co do Carmen ona popostu taka jest , a Morgan jest chora więc to jej musimy wybaczyć .
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Najlepszym czarnym charakterem w historii B&B była oczywiście Sheila Carter ::chytry:: A teraz Morgan DeWitt, chociaż z drugiej strony nadaje się prosto do wariatkowa ::kwasny:: , szczególnie teraz, kiedy ponownie straciła dziecko. Carmen też wydaje się czarnym charakterem, takim psem na każde zawołanie władcy Deacona, ale na razie za mało wiemy, żeby o niej coś powiedzieć.
ODPOWIEDZ