Wyjazdy w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Właściwie, w jakim celu Forresterowie polecieli do Wenecji ( teraz naszła mnie taka myśl, bo nie mogę sobie przypomnieć )??
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Polecieli tam aby Kimberli miała zdjęcia w plenerach chyba :roll:
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Mareczek pisze:Polecieli tam aby Kimberli miała zdjęcia w plenerach chyba :roll:
Tak masz rację ::ok:: . Wtedy Giovani ją fotografował ::ok:: . Pamiętam jak Kimberly ładnie wyglądała :)
Awatar użytkownika
Damians

Ledwo co, a Bridget byłaby tak blisko nas - w Kopenhadze ::rad::
Szkoda, że zrezygnowała z tego wyjazdu.

Warto zaznaczyć, że pokazali nam tutaj ( chyba po raz pierwszy ) całą procedurę odprawy ::jezyk::

[ Dodano: 2008-07-11, 19:33 ]
Obecnie Brooke i Ridge przebywają w Południowej Afryce. W środku dzikiej dżungli :zeby:

[ Dodano: 2008-07-11, 19:35 ]
Wróć!!!
Południowej Ameryce :P :P
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

No już sobie myślę jakiej Afryce ::jezyk:: Bardzo ładna ta wysepka ::ok::
Awatar użytkownika
Damians

No wysepka ładna, ale jaka niebezpieczna.
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Wyjazd Brook i Ridga jak dla mnie rewelacja :D Ślub w tym miejscu był strzałem w dziesiątkę i jeszce ta papuga :) , mam nadzieję , że jesze trochę tam pobędą.
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke wyjechała nikt nie wie gdzie ,ale po dzisiejszym odcinku można stwierdzić ,że nasza Logan wyjechała do jakiegoś klasztoru . Być może się nawraca ,nawet nie miała makijażu bardzo widocznego. ::rad::
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Zauważyłem, że w Los Angeles było ciemno, a za nietypowym oknem było jasno. Nie mogę wykluczyć, że Brooke jest nawet na innym kontynencie. To nie powinno dziwić, w końcu pani Logan do biednych nie należy.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

A więc Brooke jest we Francji. Ciekawe czy odwiedziła przy okazji swoich rodziców :?: W końcu minęło już trochę czasu od tamtej afery z jej ojcem.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Trochę dziwne, że Nick natychmiast do niej leci. Chyba nie zna jej dokładnego adresu, więc co - będzie jej szukał po całym kraju? :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Kompletna porażka, że Nick ustalił, mniej więcej gdzie jest Brooke, a Ridge nie ::plask wczolo:
I po co on tam leci?? Brooke jest mężatką! I pokazał swoje zakłamanie, hipokryzję i nielojalność, przecież obiecał Ridge'owi, że jak czegoś się dowie, to mu powie.
A poza tym, jeżeli Brooke wyjechała, to widocznie chce być sama, chce się wyciszyć i nie ma ochoty na odwiedziny faceta, który ja wykorzystał i zrobił jej dziecko ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Damians, po co te nerwy? Ridge nie ustalił, gdzie jest Brooke, bo chciał dać jej spokój i nawet nie próbował jej szukać. A Nick podzielił się przecież z Ridge'm informacją, że Brooke dzwoniła zza granicy, a konkretne dane przekaże mu pewnie po swoim powrocie. :mrgreen:
Jaki wyjazd Nicka ma związek z tym, że Brooke jest mężatką? Przecież on nie jedzie jej tam uwodzić, tylko pogadać! Brooke ma taką samą ochotę na odwiedziny Nicka jak i Ridge'a moim zdaniem. :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

We Francji w zakonie :?: :roll: Już mogli wybrać jakiś inny kraj , nie tylko ze względu na intensywność podróży ,ale także ,że Francja nie kojarzy mi się z religijnością ::krzyw::
Awatar użytkownika
Damians

Beja pisze:Damians, po co te nerwy?
Bo już nie mogę patrzeć na Nicka! :P
Beja pisze:Ridge nie ustalił, gdzie jest Brooke,
Beja pisze:A Nick podzielił się przecież z Ridge'm informacją, że Brooke dzwoniła zza granicy
Przecież Ridge doskonale wiedział, że Brooke dzwoniła z zagranicy 8) Sam powiedział o tym Nick'owi. Tylko nie wiem czemu, ten dowiedział się dokładniej, skąd ta dzwoniła.
Robi pisze:Francja nie kojarzy mi się z religijnością ::krzyw::
A mnie wręcz przeciwnie, kojarzy się z zakonami. Templariusze, Cystersi, Kartuzi, Trapiści, do tego romańskie i barokowe budowle, ciężkie, zimne mury - z tym właśnie kojarzę Francję ::rad::
ODPOWIEDZ