Szkoda. Lubię i Kristen i Tony'ego, więc mogę jedynie żałować, że nie mają jakiegokolwiek wątku.
Kristen i Tony
Ja też jestem wkurzona bo bardzo szybko wykurzyli Tony'ego i Kristen z głównych wątków MnS...A ja ich naprawdę bardzo lubiła, przez pewien czas to była moja fave para.Damians pisze:A teraz w ogóle zniknęli. Nawet nie było ich na przyjęciu pożegnalnym dla Bridget![]()
Szkoda. Lubię i Kristen i Tony'ego, więc mogę jedynie żałować, że nie mają jakiegokolwiek wątku.
A ja się bardzo ciesze, że ich nie ma. Byli najnudniejszymi, najbardziej nijakimi postaciami w tym serialu swego czasu. Przesłodzeni do bólu, obrzydliwe
Ale faktycznie takie wyjazdy bez pożegnania, bez słowa, to jest przesada. Tak samo powinni czasem wspominać postacie, które odeszły np. Granta
choćby we wspomnieniach tych, którzy pozostali.
Fajnie było zobaczyć Kristen, która cały czas się dobrze trzyma. Szkoda, że przyjechali tylko na kilka dni, mogłaby z mężem dostać jakiś wątek.
Jak Ridge wspomniał coś tam, że Stephanie jest u Taylor, to ona powiedziała coś w stylu "na terapii?". Myślałem, że powie: To Taylor żyje?
Przecież ona jeszcze jej nawet nie widziała...
Jak Ridge wspomniał coś tam, że Stephanie jest u Taylor, to ona powiedziała coś w stylu "na terapii?". Myślałem, że powie: To Taylor żyje?
Przecież ona jeszcze jej nawet nie widziała...
- Adex-fan Brooke
No właśnie, to by było coś ciekawego a nie Felicia i Thorne w wątku psa i rodzicówDamians pisze:mogłaby z mężem dostać jakiś wątek.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Warto odnotować powrót tej pary po 10 latach.
W odcinkach z 2002 roku widzieliśmy ich razem po raz ostatni. Potem Kristen pojawiała się już bez Tony'ego (jedynie w 2005 towarzyszył jej jeszcze Zende).
Miło było widzieć Tony'ego. Chętnie zobaczyłbym jakiś większy wątek z udziałem jego i Kristen. Lubiłem tę parę.
Miło było widzieć Tony'ego. Chętnie zobaczyłbym jakiś większy wątek z udziałem jego i Kristen. Lubiłem tę parę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Może lepiej nie, bo pewnie scenarzyści zepsuliby ich watek, niech sobie lepiej żyją gdzieś daleko szczęśliwi.DeaconFan pisze:Warto odnotować powrót tej pary po 10 latach.W odcinkach z 2002 roku widzieliśmy ich razem po raz ostatni. Potem Kristen pojawiała się już bez Tony'ego (jedynie w 2005 towarzyszył jej jeszcze Zende).
-
Dawidek
- Administrator
Paw, chyba Ci się pomyliły tematy.
Ja chciałbym, by Kristen i Tony powrócili na stałe do obsady. Nie trzeba rujnować ich szczęścia, by stworzyć im ciekawe wątki, np. związane z pracą, jakąś chorobą, albo coś podobnego. Nie trzeba każdej parze dawać jakąś osobę, by tworzyć trójką, czy nawet czworokąt. Takich sytuacji w "MnS" mamy na pęczki, więc warto by tu dać jakąś odmianę.
Ja chciałbym, by Kristen i Tony powrócili na stałe do obsady. Nie trzeba rujnować ich szczęścia, by stworzyć im ciekawe wątki, np. związane z pracą, jakąś chorobą, albo coś podobnego. Nie trzeba każdej parze dawać jakąś osobę, by tworzyć trójką, czy nawet czworokąt. Takich sytuacji w "MnS" mamy na pęczki, więc warto by tu dać jakąś odmianę.
Jestem tego samego zdania co Dawidek. Kristen powinna wrócić na stałe do obsady, ponieważ jest córką Erica i Stephanie, a więc jednej z głównych par serialu, no i postać Kristen występuje w serialu od początku jego istnienia. Zasługuje na nowy własny wątek. A to nie musi być od razu romans. Kristen mogłaby zapragnąć urodzić dziecko. Mogłaby zdecydować się na anonimowego dawcę nasienia... Albo jakiś wątek z pogarszającym się stanem zdrowia Tony'ego bądź jakaś choroba Kristen tym razem.Dawidek pisze:Ja chciałbym, by Kristen i Tony powrócili na stałe do obsady. Nie trzeba rujnować ich szczęścia, by stworzyć im ciekawe wątki, np. związane z pracą, jakąś chorobą, albo coś podobnego. Nie trzeba każdej parze dawać jakąś osobę, by tworzyć trójką, czy nawet czworokąt. Takich sytuacji w "MnS" mamy na pęczki, więc warto by tu dać jakąś odmianę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.