Post autor: Mareczek »

Wczoraj Rafał miał zawał :D
Bardzo się cieszę. :P

Najfajniejsze są sceny Pajączka i Krysi :serce:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Serial zbliża się już ku końcowi. Wkrótce zobaczymy odcinek specjalny zamykający wszystkie wątki.

Rzecznik prasowy Polsatu, Tomasz Matwiejczuk powiedział, że stacja jest zadowolona z wyników oglądalności serialu, ale chce zaoferować widzom nowe pozycje programowe i liczy, że spotkają się one z przychylnym przyjęciem.
:roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

Jakby byliby zadowoleni, to nie kończyliby serialu. Oglądalność była słaba i tyle.

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Jakby byliby zadowoleni, to nie kończyliby serialu. Oglądalność była słaba i tyle.
Dokładnie. Ja zaliczam ten serial jako kolejną klapę Polsatu.

Post autor: Marek Forrester »

Zgadza się, serial był poprostu nudny i ciagnący się jak flaki z olejem. Postacie bezbarwne co też ma duże znaczenie. Na początku z chęcią oglądałem serial, podobały mi się akcje i wątki, byłem wtedy zachwycony aktorstwem Urszuli Grabowskiej, głównie dla niej oglądałem serial, teraz to już było słabe i dobrze ,że koniec. Uważam ,że serial nie był zły ale nie należał do hitów.
Nobody does it better

Post autor: Piotrek2014 »

Marek Forrester pisze:Zgadza się, serial był poprostu nudny i ciagnący się jak flaki z olejem. Postacie bezbarwne co też ma duże znaczenie. Na początku z chęcią oglądałem serial, podobały mi się akcje i wątki, byłem wtedy zachwycony aktorstwem Urszuli Grabowskiej, głównie dla niej oglądałem serial, teraz to już było słabe i dobrze ,że koniec. Uważam ,że serial nie był zły ale nie należał do hitów.
A Ja byłem fanem tego serialu i w lato 2009 obejrzałem wszystkie odcinki razem z siostrą cioteczną. Szkoda, że uśmiercono postać Kożuchowskiej pod koniec.
ODPOWIEDZ