Tylko Miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Tylko Miłość

Post autor: Mareczek »

Już od września swoją emisję będzie miał nowy serial POLSATU pt "Tylko Miłość". Zdecydowałem sie założyć o nim odrębny temat. "Tylko miłość" to nowy serial, w którym zobaczymy Małgorzatę Kożuchowską i Urszulę Grabowską oraz Bartka Świderskiego. Głównym tematem scenariusza jest rywalizacja dwóch kobiet o serce jednego mężczyzny. Pociągająca i delikatna nauczycielka języka angielskiego Maja Kryńska (Małgorzata Kożuchowska) i przebojowa, energiczna oraz charyzmatyczna Sylwia Stern (Urszula Grabowska) chcą zdobyć przystojnego i bogatego wdowca, architekta Rafała Roznera (Bartek Świderski)

Mam też kilka fotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ja napewno będę go oglądć! A Wy? Podzielmy się opinią na temat tego nowego serialu POLSATU.
Ostatnio zmieniony 2014-12-13, 22:31 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Niewiem czy już można zakładać ten temat .Oleg napisał , że kiedy zacznie się emisja .Ale w sumie do pierwszego odcinka 2 tygodnie.

A więc tak , ja będe go oglądał ze względu na świetną obsadę.Ale będzie koligował mi z serialem Barwy Szczęścia , który będzie o tej samej porze. Postaram się oglądać oba, mam nadzieję , że spasują mi powtórki jednego serialu. Najbardziej z obsady lubię Bartka Świderskiego , którego śledziłem w roli Leszka w Samym Życiu prawie 4 lata, więc fajnie będzie go zobaczyć w nowym serialu .

To temat o Barwach można już otwierać ::chytry:: ?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie wiem czemu ale jakoś przyciąga mnie ten serial, kojarzy mi się z "Tylko mnie kochaj" któym jestem bardzo zachwycony i sądze ,że to będzie dobry serial w stylu Magdy M.! Obejrze napewno i myśle ,że nie zawiode się.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Oczywiście, że będę oglądać :D Zapowiada się dość ciekawie. Fabuła i obsada jest znakomita. To będzie świetna konkurencja dla BS.
Awatar użytkownika
Mareczek

Czyta ten co chce!

W pierwszym odcinku:

[glow=black]Krystyna podjeżdża pod szkołę by zabrać Lusię do siebie. Dziecko prawie wpada pod samochód. Ratuję ją nauczycielka Maja. Rafał poddaje się urokowi ślicznej nauczycielce angielskiego, ale nagle wchodzi Sylwia. W drodze do domu trochę rozkojarzona Maja zostaje napadnięta przez miejscowych huliganów. Ratuję ją Leon - emerytowany wojskowy. Sylwia wraca z klubu z Rafałem i już zostaje u niego na noc.... [/glow]

I co... ciekawie się zapowiada pawda?
Tkk_Bolly

Mareczek widzę , że jesteś sceptycznie nastawiony do tego serialu , bo chyba wyczułem sarkazm , ale może się mylę
Dla mnie odcinek bardzo ciekawie się zapowiada i dużo akcji będzie już podczas pierwszego epizodu co dobrze o nim świadczy .Widac , że nie będzie sielankowy jak Klan
A co do waszych nastawień na seriale, na które postawiliście już krzyżyk.To ja bym najpierw przekonał się jaki serial , za nim będę chciał np aby poniósł klape . Kamilu ::chytry:: Najlepiej nastawiać się na serial pozytywnie , że będzie hitem , a nie , że bele co ::kwasny::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

TM bardzo mnie ciekawi, ostatnio seriale polsatu są jakieś słabe... Mam nadzieje ,że nie będzie tak z tym bo i obsada i fabuła jest ciekawa i można ją ciekawie wykorzystać. Licze bardzo na ten serial. Widzieliście już zwiastun? Ciekawy i zachęcający... Wkurza mnie ,że to nie serial dzielony na sezony. Polsat ponoć robi 32 odcinki a jak się spodoba będzie dalej ale cóż...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Obejrzę sobie pierwszy odcinek - muszę przyjrzeć się Kożuchowskiej w peruce ::chytry:: - ale dalej na pewno nie będę oglądał, abym się nie wciągnął ::jezyk::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A kim będzie tam Herbuś? ::chytry:: Serial wydaje się być ciekawy, jeśli będzie o korzystnej porze to na pewno będę oglądać :wink:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Herbuś ma podobno grac opiekunkę do dziecka.
Widziałem zwiastun, muszę przyznać, że TM zapowiada się bardzo ciekawie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Środa 20:00
A więc po 1 będzie kolidowało z meczami, po drugie kiedy nie będzie meczu to będzie emisja MJM... ::kwasny::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Mareczek

Tkk_Bolly pisze:Mareczek widzę , że jesteś sceptycznie nastawiony do tego serialu , bo chyba wyczułem sarkazm , ale może się mylę
Tak, mylisz się :wink: Ja zamierzam obejrzeć kilka odcinków, a jak mnie zaicekawi to się zobaczy ::jezyk:: Jedyne co mnie zniechęca to Kożuchowska :twisted: Bo Ulę Grabowską bardzo lubię :serce:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Alexander pisze:Środa 20:00
A więc po 1 będzie kolidowało z meczami, po drugie kiedy nie będzie meczu to będzie emisja MJM... ::kwasny::
MjM nie leci w środę... We środę od września będą "Barwy....".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Tkk_Bolly

B@r pisze:
Alexander pisze:Środa 20:00
MjM nie leci w środę... We środę od września będą "Barwy....".
B@r w środę będzie MjM kiedy nie będzie ligi.Barwy będą emitowane od samej końcówki września w czwartki o 20.00 a środowe odcinki dołączą prawie na początku listopada
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja pewnie rzuce okiem na kilka pierwszych odcinkow i jak mi sie spodoba to bede ogladac.
ODPOWIEDZ