Beznadziejny wątek Granta. Bo ciągnął się, jak papier toaletowy, a w sumie Grant był nową postacią i jeszcze ludzie go nie zdążyli dobrze poznać, polubić i w sumie, np. ja, miałem gdzieś to, że został postrzelony. Zrobili z tego balon.Damians pisze:Ale jaki ten wątek był ciekawy, wtedy nie znałem żadnych spoilerów. Podobnie wspominam wątek z postrzeleniem Granta, który wlókł się chyba przez dobrych kilka miesięcy, a i tak czekało się na odcinki, co dalej, kto tak naprawdę strzelił
If you can't beat them, join them...
Wątek Granta był super, przecież Grant przewrócił "Modę..." do góry nogami, oprócz rozbicia Bridge, to przecież mało osób pamięta, że Grant kierował firmą i dlatego wszyscy go nienawidzili
I wątek jego postrzelenia był super
Grant od samego początku miał fajne wątki, jak tylko się pojawił (kto pamięta jego pierwszą scene jak wchodzi do mieszkania Sheili i przedstawia się jej jako nowy sąsiad ?
Co ona z nim wtedy zrobiła
). Super miał właśnie ten wątek z Sheilą, ale widzę, że mało osób to pamięta, skoro nie odpowiadacie na moje pytanie w Quizie 
Jestem pewien, że było 5 razy w tygodniu, ale chyba po 1 odcinku.Damians pisze:A tak sobie myślę, że wtedy były chyba trzy odcinki MNS tygodniowo
Tak, wątek Grant'a i wątek Rush'a to moje ulubione wątki w tamtych czasach i jeszcze wątek Maggie/James/Sheila.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Wstyd się przyznać, ale ja rzadko przez ostatnie pół roku zerkałem na odcinki Mody na TVP1 i mam pytanie.
1. Niedawno Thorne i Eric pojedynkowali się ze sobą w projektowaniu. Chodzi mi, że rywalizowali w pojedynku projektanckim i jeśli Eric go wygra to Thorne przejdzie do FC, a jeśli przegra, to Thorne zostanie w Spectra Countre. Kto wygrał, czy Thorne nadal jest w SC (z tego co się orientuję ostatnio rzadko pokazują firmę Sally). Jeśli tak to kim teraz jest? I dlaczego zatrudnił akurat Thomas'a?
2. Był już ten pojedynek projektancki Thomas vs. Ridge? Kto wygrał?
1. Niedawno Thorne i Eric pojedynkowali się ze sobą w projektowaniu. Chodzi mi, że rywalizowali w pojedynku projektanckim i jeśli Eric go wygra to Thorne przejdzie do FC, a jeśli przegra, to Thorne zostanie w Spectra Countre. Kto wygrał, czy Thorne nadal jest w SC (z tego co się orientuję ostatnio rzadko pokazują firmę Sally). Jeśli tak to kim teraz jest? I dlaczego zatrudnił akurat Thomas'a?
2. Był już ten pojedynek projektancki Thomas vs. Ridge? Kto wygrał?
Administrator
1. Wygrał Thorne, pozostał w SC, sprzedał również udziały w FC, taka była chyba umowa. Thomas'a zatrudniła Sally, powodem jest to, że chłopak chciał projektować, tymczasem Ridge chciał by chłopak poszedł na studia. Sally zaproponowała mu pracę, by realizował projekt, Thorne się zgodził. Jego kolekcja odniosła sukces i Sally zaproponowała mu druga umowę. Podpisze ją, jeśli Thomas wygra konkurs z ojcem.
2. Pokazu Thomas'a kontra Ridge'a jeszcze nie było.
2. Pokazu Thomas'a kontra Ridge'a jeszcze nie było.
Nie mogli się ze sobą pojedynkować w projektowaniu, ponieważ Thorne nie projektuje i nigdy nie projektował. Ta potyczka między Thorne'em, a Eric'iem dotyczyła wyników sprzedaży. Firma Sally miała spłodzić projekty, które następnie miały zostać zrealizowane w ramach produkcji i sprzedaż rynkowa. To samo z FC. I wygrał Thorne'a, ponieważ ubrań Spectry sprzedano więcej.kubeczek pisze:1. Niedawno Thorne i Eric pojedynkowali się ze sobą w projektowaniu.
If you can't beat them, join them...
Nieprawda. Było wspomniane, że w dzieciństwie/jako nastolatek próbował, ale ojcu raczej nie spodobały się jego projekty. No i wydaje mi się, że w 2004 też coś próbował, albo raz łączył projekty Amber, Felicii i Clarka w jeden projekt i dobrze mu to wyszło.Thorne pisze:nigdy nie projektował.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.