Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

No, dzisiaj Stephanie się jakoś znośnie prezentowała wreszcie, bo ten zielony kostium z ostatnich odcinków był koszmarny! ::bojesie::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zauważyliście że ostatnio Taylor latała w tym ubranku z tej sesji zdjęciowej?:
Obrazek
Całkiem ładnie wygląda na tej fotce
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ja zauważyłem. :wink: Ostatnio Taylor nosi bardzo stylowe i świetnie wyglądające ciuchy, Stephanie dobrze wybrała twarz firmy.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W takich włosach, jak właśnie na tej fotce moim zdaniem Taylor wygląda najlepiej. Nie dłuższe, nie krótsze, tylko takie :D
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Taylor w dzisiejszym odcinku wyglądała rewelacyjnie! Świetna fryzura i bardzo ładne ubranie. Dawno nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. :P
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Joe pisze:Taylor w dzisiejszym odcinku wyglądała rewelacyjnie! Świetna fryzura i bardzo ładne ubranie. Dawno nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. :P
No to mamy inne gusta bo tak jak ostatnio wyglądała ładnie delikatnie tak dziś wyglądała sztucznie, zbyt ostry makijaż podkreślający jej sztuczne usta plus włosy z tyłu z jakimiś pasmami blond-różowymi, ktoś zauważył? Brooke też dziś wyglądała paskudnie, złe barwy ubrania, nędznie podkręcone włosy. Za to Bridget ślicznie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Dzisiaj nikt nie wyglądał rewelacyjnie. :?
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze:Za to Bridget ślicznie
Nie zgadzam się. Czerwień jej nie pasuje, zwłaszcza w tak obfitym wydaniu.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Post autor: Tomala »

Brooke dzisiaj beznadziejnie wyglądała. Miała na sobie takie lumpowate ciuchy. Okropność. A Bridget ma fajną kurtkę, czy też może płaszcz, nie wiem co to jest xD
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Adex: Też zauważyłem te różowe pasemka z tyłu u Taylor. Zdecydowanie nie pasuje to do roli eleganckiej inteligentnej kobiety, jaką ma firmować w nowym stylu Forrester Creations, dziwne to, pewnie niedopatrzenie charakteryzatorów :D
Awatar użytkownika
Joe

Adex- Fan Brooke pisze: No to mamy inne gusta bo tak jak ostatnio wyglądała ładnie delikatnie tak dziś wyglądała sztucznie, zbyt ostry makijaż podkreślający jej sztuczne usta plus włosy z tyłu z jakimiś pasmami blond-różowymi, ktoś zauważył? Brooke też dziś wyglądała paskudnie, złe barwy ubrania, nędznie podkręcone włosy.
Tak, tylko, że ja pisałem o odcinku w którym Taylor przyszła do Brooke, żeby zaprosić ją na święta. W odcinku o którym ty piszesz , też nie podobał mi się zbyt intensywny makijaż, szczególnie szminka. ::kwasny:: A w tamtym odcinku o którym pisałem , było naprawdę świetnie! Co do włosów , to ona nie ma żadnych różowych pasem. :shock: Niektóre włosy ma lekko rozjaśnione, ale nie ma tam różu.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

W szpitalu widać było, że ma z tyłu różowy kosmyk.
Awatar użytkownika
Joe

Czasem jak za późno ściągniesz farbę to powstają takie anomalie, więc może dlatego. Tak czy inaczej ja nic takiego nie widziałem. Swoją drogą Taylor ma rewelacyjnie ustylizowaną fryzurę i ładne, niezniszczone włosy. :wink: :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Też zauważyłem te dziwne pasemka u Taylor :lol:
One były jakieś brązowe, jaśniejsze, ciemniejsze, dziwnie to wygląda.

A mnie się Brooke w takich pokręconych - nawet lekko - włosach o wiele bardziej podoba, niż w prostych :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Ja tam jakoś nie dostrzegłem tych pasemek. ::jezyk:: Dzisiaj Taylor nieźle wyglądała, podobnie Felicia, Brooke i Bridget.
ODPOWIEDZ