Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dawidek pisze:Ridge nie mógł, bo był w Wenecji z Morgan
Zabrzmiało to, jakby pojechał w podróż z kochanką, a przecież ona go tam porwała, nie zapominajmy o tym.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Widziałem tylko ostatnie 5 minut. Susan Flannery jest absolutnie genialna! :)
I widać po kim Felicia odziedziczyła ten bojowy, silny charakter, po Stephanie.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Mam nadzieję, że Stephanie nie pozwoli, żeby stracili Felicię, bo pamięta, jak kiedyś chciała ratować Taylor, a Ridge się na to nie zgodził.

Musiałem na chwilę wyjść i słyszałem, że Massimo krzyczy do Nicka coś o kazirodztwie. Może mi ktoś powiedzieć, co dokładnie mówił? Dziwne, że teraz tak się oburza, a nic nie powiedział na to, że Nick miał dziecko z siostrą swojej żony, dziecko córki swojej byłej narzeczonej, z którą na marginesie też miał mieć dziecko. :roll:

Sally chciała się założyć, kto teraz stanie z Brooke przy ołtarzu. :P A jak Brooke wyszła z pokoju ze Stephanie, to brakowało mi tekstu, że Brooke zwietrzyła okazję i ożeniła się z Massem. :lol:
Damian

Post autor: Damian »

Nie uważnie dzisiaj ogladałem, Massimo w pierwszym odcinku szedł na górę, ale nie zauważyłem, zeby tam doszedł
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiejszy pierwszy odcinek nudny - zastanawiałem się ile odcinków jeszcze potrwa ta ich rozmowa na górze w domu Brooke. Potem Massimo wkroczył do akcji i zrobiło się trochę ciekawiej. Zawsze z ciekawością oglądam jego sceny z Brooke, pamiętając jak jej kiedyś nie lubił (słynna intryga ze Stephenem). Na koniec jeszcze coś tam zagroził Brooke, że jeśli zwiąże się z Nick'iem będzie mieć z nim do czynienia. :twisted:

W drugim odcinku byliśmy także świadkami wzruszającego pożegnania Felicii z Forresterami, Dante i Nick'iem. Thorne nawet się popłakał.
Nie dziwię się Stephanie, że jeszcze chce ratować córkę, Eric też powinien (chyba, że czeka aż będzie mógł związać się z Jackie). :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Damians pisze:
Dawidek pisze:Ridge nie mógł, bo był w Wenecji z Morgan
Zabrzmiało to, jakby pojechał w podróż z kochanką, a przecież ona go tam porwała, nie zapominajmy o tym.
Zakładam, że wszyscy wiemy, co wtedy się działo z Ridge'm. i nie muszę wszystkiego przypominać. Takie wrażenie, jakie odniosłeś było niezamierzone przeze mnie.

Dzisiejsze odcinki skrajnie odmienne. W pierwszym, Stephanie - tak jak zwykle i Brooke niepotrafiąca wydukać słowa. Spodziewałem się tego, że Brooke nie powie, czy chce być z Nickiem czy z Ridge'm. Ma czas do namysłu. Stephanie dała cios poniżej pasa, że Brooke nie należy do rodziny...
W drugim odcinku dla odmiany podobała mi sie postawa Królowej, jak ją niektórzy nazywają. Chce walczyć o życie swojej córki, jest gotowa się poświęcić. Podobało mi się to, jak cała rodzina zebrała się wokół łóżka - najdziwniejszy był szampan. Trochę niestosowna okazja..
Massimo chyba przez chwilę zapomniał, że ma do czynienia z dorosłymi ludźmi. Nick ma prawo ułożyć sobie życie z kim chce. Słowa skierowane do Brooke, że będzie miała z nim do czynienia uważam, ża całkowicie niestosowne. Co ma do rzeczy, że ona chce być z którymś z jej synów. Tak czy owak, wiążąc się z którymś z nich, będzie należała do rodu Marone.
Wzruszająca końcówka na końcu...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiaj było idealnie widać jak wszyscy ciągle chcą manipulować życiem Brooke a ona liczy się tylko ze swoimi dziećmi a reszta ją wkurza i nie dziwię się. Każda dba tylko o swój interes tak na prawdę, śmiesznie trochę jak Stephanie porwała Brooke z pokoju. Ogólnie nienawidzę trójkąta, który powrócił czyli Nick,Brooke,Ridge -chyba tak samo jak trójkąta z Taylor, ale gorszy od tego jest trójkąt Brooke z Bridget, Massimo miał trochę racji mówiąc że to patologie u Forresterów. Jakby tu porównać Loganów i Forresterów to właśnie Forresterowie są pokręceni. Nick jest już mega obrzydliwy, kiedyś był taki fajny jak pojawił się w serialu a teraz bezczelnie jako argument potrafi powiedzieć że był z Bridget z powodu dziecka, to okropne, Ridge ma swoje wady i chce naprawiać błędy, ale przynajmniej jest bardziej szczery w swoich czynach i uczuciach a Nick się ośmiesza, to okropne że obecnie w oczach Brooke jawi się on jako jej miłość. Jeszcze bardziej śmieszne/żałosne że Bridget nazywa go szlachetnym człowiekiem! Drugi odcinek był zdecydowanie ciekawszy, zakończony nietypową szampańską śmiercią Felici.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Taylor i Nick uratowali odcinki. ::jezyk:: Teraz Brooke i Nick szybko sobie wybaczą, bo oboje tego samego dnia byli z kimś innym. :P
Adex-fan Brooke pisze:Dzisiaj było idealnie widać jak wszyscy ciągle chcą manipulować życiem Brooke a ona liczy się tylko ze swoimi dziećmi a reszta ją wkurza i nie dziwię się.
Massimo słusznie zauważył, że dla dobra dzieci Brooke powinna być z Ridge'em, a ta nie chce być. :P
grzegorz475

Post autor: grzegorz475 »

Fajne sceny były z Pijaną Taylor i Nickiem :P i na koniec najlepsza scena z udziałem Brooke, znając życie to teraz przez 100 odcinków Brooke będzie tłumaczyć Nikowi że to co widział to nie tak jak myśli i na odwrót :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Akurat dość szybko poszła akcja z nakrywaniem się w łóżku a przy okazji scenarzyści wykorzystali stary schemat nakrywania w nowej kombinacji :lol:
Taylor nadal stacza się na dno, pije w barze, użala i jeszcze wylądowała na Nicku...rozumiem jej ból po Ridge'u i że kosztem godności chciałaby odzyskać, ale przesadziła z czymś innym - ona chciała jechać autem taka pijana! Gdyby Hector nie zabrał jej kluczyków tak właśnie miała zamiar zrobić.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skoro Hector zabrał Taylor kluczyki, to ona musiała na piechotę udać się z baru na marinę. :D Można wnioskować, że oba miejsca znajdują się niedaleko siebie. Aż się dziwię, że kompletnie zalana Doc. trafiła na łódź. :roll:
Racja, Adex - szybko pociągnęli te dzisiejsze trójkąty. :D Mina Brooke na końcu drugiego odcinka mnie rozwaliła. ::loll:: Niech ona uważa, bo jej mucha do ust wleci. :zeby:
Dzisiaj z czystym sumieniem mogę nazwać Brooke "chorągiewką". Myślałem, że sobie spokojnie będzie pocieszać Ridge'a po śmierci ukochanej siostry, to w szlafroku (!) poleciała do Nicka. Nie znalazła 5 minut by się przebrać? ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Ridge ma rację. Jackie zamienia się w drugą Stephanie. ::ysz::
Tomala

Post autor: Tomala »

Mnie też Brooke wkurzyła jak poleciała do Nicka w szlafroku! ::plask wczolo: I pewnie jeszcze w laczkach, albo na boso, bo po domu się raczej nie chodzi w butach, a już na pewno nie przed snem :lol: ::plask wczolo: Ale na końcu scena z nią, Nickiem i Taylor mnie rozśmieszyła. Ten jej tekst: "Co wy robicie?!" lektor przeczytał z takim dziecinnym zdziwieniem i oburzeniem ::loll::
Pijaną Taylor fajnie się ogląda. Jest bardzo zabawna i Hunter Tylo fajnie odgrywa takie sceny. To zupełna odskocznia od dawniejszych wszechobecnych analiz psychologicznych :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jeśli sobie przypomnimy jak nie tak dawano Nick chciał wypłynąć na morze zabić się to można zrozumieć Brooke że tak ruszyła.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Na koniec wczorajszych odcinków aż parsknęłam. Moda w 85 % składa się z niedomówień, nieporozumień i to aż śmiesznych jak to wczorajsze, kiedy kompletnie zalani Taylor z Nickiem tarzali się po łóżku, a Brooke to zobaczyła. Brooke nie ma się co bać, Nick był w takim stanie, że nawet jakby chciał to by jej nie dał rady zdradzić :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Dawidek pisze:Skoro Hector zabrał Taylor kluczyki, to ona musiała na piechotę udać się z baru na marinę. :D Można wnioskować, że oba miejsca znajdują się niedaleko siebie. Aż się dziwię, że kompletnie zalana Doc. trafiła na łódź. :roll:
Bo Taylor, a także Nick i Stephanie mają mocne głowy. :lol: I do tego szybko trzeźwieją - Doc i Kapitan po "wizycie" Brooke natychmiastowo otrzeźwieli, nawet rozmawiali normalnie.

Brooke była śmieszna z tym całym oburzaniem się - sama mogła leżeć w ramionach Ridge'a, ale Nick w Taylor to już zdrada zaufania. I nieważne, że to się stało przez przypadek, to tysiąc razy gorsze, niż trafić do łóżka, pocieszając byłego. :roll:

Ridge oskarżył Jackie, że jest obłąkana tuż po tym, jak ścisnął jej ramię i zaczął na nią wrzeszczeć. :roll: Śmiesznie się ogląda tę dwójkę, kiedy w serialu Jackie jest dużo starsza od Forrestera, a w rzeczywistości młodsza. :lol:
ODPOWIEDZ