Post autor: Mikiks »

Thorne projektował, własnie jak połączył te projekty itd.

Post autor: Thorne »

Czyli tak naprawdę nie projektował. Przerabiał tylko projekty Amber. Ale nie projektował od początku niczego. I przez te wszystkie lata Thorne nie projektował. Tylko Ridge. Thorne nie projektował, bo jego projekty nie podobały się ojcu, jak w dzieciństwie próbował. Tak ja to rozumiem.
If you can't beat them, join them...

Post autor: Mikiks »

Kwestia już nomenklatury jak nazwiesz łączenie paru projektów w jeden. :roll:

Post autor: Thorne »

To nie jest projektowanie. A przerabianie. Ja projektowanie rozumiem od podstaw. A takie łączenie paru projektów w jeden to prawdopodobnie potrafi każdy w branży mody. Więc Thorne się niczym niezwykłym tu nie popisał.
If you can't beat them, join them...

Post autor: Damians »

Też pamiętam, jak Thorne mówił, że jako dziecko próbował coś tam rysować, projektować, ale ojciec w ogóle nie brał tego na poważnie, liczył się tylko Ridge...

Post autor: kubeczek »

W którym odcinku MnS polskiej numeracji pojawił się Whip? Chciałby sobie przypomnieć wątek z nim. :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

kubeczek pisze:W którym odcinku MnS polskiej numeracji pojawił się Whip?
W 3519. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Dzięks
Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

Pamięta ktoś scenę, kiedy po śmierci Taylor Ridge i Bridget wrócili do Bel Air i gdy siedzieli w salonie zadzwonił telefon i odezwała się automatyczna sekretarka, było słychać głos Taylor. Szukam jej ciągle na MyVideo i nie mogę znaleźć. Może zna ktoś chociaż nr odcinka w którym to było?

Post autor: Mareczek »

Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

Dzięki wielkie. :wink:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Szkoda, że nie ma tej sceny nigdzie po angielsku, można by zrobić z tego fajne nagranie na automatyczną sekretarkę. :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Czytałem, że Ridge i Lauren flirtowali ze sobą. Może mi ktoś napisać jak to z nimi było?
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

kubeczek pisze:Czytałem, że Ridge i Lauren flirtowali ze sobą. Może mi ktoś napisać jak to z nimi było?
Raczej nie było to nic wielkiego. Lauren zwyczajnie miała chrapkę na Ridge'a, uwodziła go w saunie, ale ten jej się oparł. Później nawet Taylor kazała jej się trzymać od Ridge'a z daleka. Potem jeszcze Lauren towarzyszyła Ridge'owi w podróży na Barbados (w poszukiwaniu Brooke), tam też go chyba trochę uwodziła, ale nic z tego nie wyszło. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Pottermaniack »

W jednym ze starych odcinków zobaczyłem scenę, kiedy Ridge dla żartów wrzuca Brooke do basenu, a ta traci przytomność. Może mi ktoś opisać ich tamtejsze relacje przed i po wypadku?
ODPOWIEDZ