To chyba ma na celu odmłodzenie jej (kolejny tego typu chwyt przy kreowaniu postaci Brooke, najbardziej widocznym było pojawienie się Hope i RJ), tak by stała się bardziej dziewczęca. Ma to stanowić usprawiedliwienie dla jej wiecznego rozchwiania emocjonalnego i nieradzenia sobie z własnymi uczuciami, których raczej nie mają kobiety w jej wieku.Damians pisze:Brzydko Brooke wygląda w tych włosach.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Zgadzam się, Brooke w tych krótszych włosach wygląda przepięknie!
I nie wiem czy zauważyliście, ale w teraz praktycznie w każdej scenie ma inną fryzurę w jednej lekko pokręcone, w drugiej mocno, w trzeciej już prawie proste
Chociaż gdyby tak jeszcze z pięć centymetrów obcięła, to już w ogóle wyglądałaby fantastycznie
Widać, że praca jej służy
I nie wiem czy zauważyliście, ale w teraz praktycznie w każdej scenie ma inną fryzurę w jednej lekko pokręcone, w drugiej mocno, w trzeciej już prawie proste
Chociaż gdyby tak jeszcze z pięć centymetrów obcięła, to już w ogóle wyglądałaby fantastycznie
[quote="Damians"]Zgadzam się, Brooke w tych krótszych włosach wygląda przepięknie!
[/q
Wreszcie jakaś zmiana

Wreszcie jakaś zmiana