Post autor: paulincia »

Wreszcie Taylor zobaczy Steffi :) Mam nadzieję, chyba że Morgan będzie udawała głupią i stwierdzi, że to jej się wydawało ::loll::
Już doczekać się nie mogę następnego odcinka ::ok::

Post autor: Tiril »

Dzisiejsze odcinki było niezłe, zwłaszcza drugi. Bardzo współczuję Taylor, żal i ból po stracie córki przesłoniły jej wszystko, nie wyłączając trzeźwego myślenia, miota się między wszystkimi aspektami tego wydarzenia.
Morgan podziwiam coraz bardziej, jej spryt i przebiegłość są zadziwiające (chodzi mi o wymyślenie na poczekaniu tego, że to Norita zbałamuciła Stacy).
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
ana
Awatar użytkownika

Post autor: ana »

Mała Stefii była dziś rewelacyjna :: bow :: Pięknie oblała Morgan sokiem i w ostatniej chwili zdążyła zawołać Taylor... :D
Dziwne że ten doktorek nie zauważył zdjęcia Ridgea pytając o ojca Stefii... ::ysz:: Stało tuż za nim na kominku........... :zeby: ::chytry:: Później już Morgan je usunęła... :zeby:

Tiril pisze:Morgan podziwiam coraz bardziej, jej spryt i przebiegłość są zadziwiające (chodzi mi o wymyślenie na poczekaniu tego, że to Norita zbałamuciła Stacy).
Oo tak ::ok:: Ja bym nigdy czegoś takiego tak szybko nie wymyśliła ::rad:: Wogóle to zauważyłam, że Morgan ostatnio ładnie wygląda ::rad::

ana pisze:Dziwne że ten doktorek nie zauważył zdjęcia Ridgea pytając o ojca Stefii... ::ysz:: Stało tuż za nim na kominku........... :zeby: ::chytry:: Później już Morgan je usunęła... :zeby:
Włożyła pod poduszkę ::rad:: ::rad:: ::loll::
Sad but true

Post autor: Robi »

Odcinki dzisiejsze były nudne :ziewam: Ale następne ciekawie się zapowiadają .

Post autor: Szogunka »

Ale szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że tak szybko prawda o Steffy wyjdzie na jaw. Rozumiem dobrze decyzję Taylor o wyjeździe, sama pewnie też potrzebowałabym dystansu, myślałam, że naprawdę wyjedzie. Ale taki scenariusz jest też dobry, już nie mogłam patrzeć na cierpienie i małej i Taylor.
Dzięki Nutelko :D . Post Tril mnie zdezorientował :P
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...

Szogunka pisze:Ale szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że tak szybko prawda o Steffy wyjdzie na jaw. Rozumiem dobrze decyzję Taylor o wyjeździe, sama pewnie też potrzebowałabym dystansu, myślałam, że naprawdę wyjedzie. Ale taki scenariusz jest też dobry, już nie mogłam patrzeć na cierpienie i małej i Taylor.
Dzięki Nutelko :D . Post Tril mnie zdezorientował :P
Ja w ogóle myślałam, że Morgan wyjedzie z dzieckiem, a nie zamieszka km od Ridge'a i Taylor, i dlatego ja tez spodziewałam się że dłużej potrwa ta sytuacja. No ale jak wszyscy wiemy - nasza zwariowana Morgan jest nieprzewidywalna :wink:
Sad but true

Post autor: Brooke »

W pierwszym odcinku wiało nudą :ziewam: .
Za to drugi odcinek był niczego sobie. Powoli akcja rozwija się z Steffy no i Taylor ją usłyszała mam nadzieję, że pójdzie za głosem dziecka i nie pomyśli, że zwariowała. :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/

Brooke pisze:W pierwszym odcinku wiało nudą :ziewam: .
Za to drugi odcinek był niczego sobie. Powoli akcja rozwija się z Steffy no i Taylor ją usłyszała mam nadzieję, że pójdzie za głosem dziecka i nie pomyśli, że zwariowała. :wink:
Ja też mam taką nadzieję...Bo Taylor jest w takim stanie, że wszystko można jej wmówić ::ok::
Scorpion
Scorpion

Post autor: Scorpion »

Zawsze w MNS wszystko toczy się powoli i jak przypuszczam, głupiej Morgan nie uda się zatrzymać dziecka na długo ... poza tym iż teraz jest w trudnej sytuacji to oby Taylor w końcu je zobaczyła i odebrała (szczęśliwy powrót; i tak to pewnie nie jedna sztuczka wykonana będzie z rąk Morgan - ona się tak łatwo nie podda); wszystko trzymają w napięciu; dlatego trzeba "szczególnie" oglądać kolejny odcinek ;)

Post autor: Damians »

Szogunka pisze:Ale szczerze mówiąc, to nie spodziewałam się, że tak szybko prawda o Steffy wyjdzie na jaw.
Szogunko, nie bądź tego taka pewna ::chytry:: ::jezyk::

Trochę mnie dziwi, że Taylor od razu zauważyła, że to samochód Morgan. Przecież inni też mają chyba takie samochody, więc niby skąd Taylor wiedziała, że ten należy akurat do Morgan ::plask wczolo:
A ta nie ma garażu, aby tam trzymać samochód, tylko musi go zostawiać prze domem? ::plask wczolo:

Post autor: Misia »

Troche dziwne bylo z tym samochodem ::chytry:: Oby Taylor odkryła wreszcie prawde :wink:

PS.Dawno Sally nie było :| ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!

Post autor: justyna18 »

Super scena kiedy Steffy oblała Morgan. ::loll:: Troche byłam zdzwiwiona jak taylor oznajmiła że wyjeżdza ale to dobrze bo odkryła sekret Morgan. Yes. yes, yes! Ogólnie nic sie nie dzialo. :ziewam: Ale jutro bedzie fajnie! ::ok::

Post autor: annnia »

Misia pisze:Troche dziwne bylo z tym samochodem ::chytry:: Oby Taylor odkryła wreszcie prawde :wink:
Faktycznie ten samochód to śmieszna sprawa. Taka zrozpaczona wyjechała szukać ukojenia po śmierci córeczki, a tu nagle sposród wielu samochodów na ulicy poznaje ten Morgan ::jezyk:: Pecha ma ta Morgan ::jezyk::
Zablokowany