Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tim pisze:Stephanie to ma chyba jakąś umowę reklamową z Motorola . Ciągle pokazuje ten telefon.
Bridget dziś bardzo fajnie wyglądała. Królowa chyba faktycznie wierzy w cuda i w to , że Dominick ma cudowną moc :wink: Ciekawe ile Brooke wytrzyma i kiedy pójdzie z Nickiem do łóżka. 6 miesięcy dla niej to chyba wieczność ::jezyk::
Należy pamiętać że czas w B&B płynie inaczej :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Pottermaniack pisze:Co miała Brooke na myśli, kiedy mówiła do Nicka: "możesz postawić maszt"?
Mnie też to bardzo zastanawia ::loll:: ::loll:: ::loll::

Bridget i Dante to super para. Podobnie jak Tiril, bardzo im kibicuję :) Bridget jest przy nim bardzo szczęśliwa. Nawet jak była z Nickiem za pierwszym razem to taka nie była.

Też mnie dziwi nieprzestrzeganie zasad w szpitalu, odnośnie sterylności. Przecież osoby tak ciężko chore jak Felicia, w takim fatalnym stanie łapią wszystkie, nawet najmniejsze wirusy i bakterie!

W sumie to nawet bym się ucieszył gdyby Taylor teraz odbiła Brooke Nicka, mimo, że nie chcę, żeby ona z nim była, ale to byłby szczyt chamstwa :mrgreen: :: bow :: :wink: Bardzo by mnie ucieszyło takie wredne zachowanie 8) :twisted:

A co do samego Nicka, to zgadzam się z Mikiksem. Nie wiem dlaczego te wszystkie kobiety widzą w nim wspaniałego człowieka :? ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Współczuje Taylor , nikt jej nie chcę ( nie licząc Stephanie ) więc wpycha się do łóżka facetom i robi wszystko aby ktoś ją pokochał. Za swoje zachowanie została sama, a mężczyźni jak zwykle wzdychają do Brooke. Pani ,,święta'' nie może na to patrzeć i postanowiła oczernić rywalkę. Niestety Taylor nie zna lub nie chcę poznać siły przyciągania Logan, więc doktorówna powinna sobie odpuścić, bo pchanie się między wódkę i zakąske nie jest dobrym rozwiązaniem. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj wreszcie ktoś z rodziny dowiedział się o aktualnym stanie Felici :P
Myślałem, że Eric inaczej to przyjmie - a tu taka niespodzianka ::kwasny::
Czy mi się wydawało, czy Felicia się odezwała, w myślach oczywiście :roll:
Na sceny Brooke i Nicka nie można patrzeć ::plask wczolo:
Gdyby mogli do kochaliby się chyba nawet na parkingu ::cojest::
Już mam dosyć patrzenia na napalonego Nicka :zmiesz::
Bridget i Dante mogą mieć fajną przyszłość - oby im się udało ::ok::
Na koniec zostawiłem sobie Ridge'a, który jest nie do wytrzymania :evil:
Czy ten kretyn myśli, że nadal jest taki piękny, że pod kobietami uginają się kolana ::ke::
Niech lepiej Ridge spojrzy w lustro ::jezyk::
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Robi pisze:Współczuje Taylor , nikt jej nie chcę ( nie licząc Stephanie ) więc wpycha się do łóżka facetom i robi wszystko aby ktoś ją pokochał. Za swoje zachowanie została sama, a mężczyźni jak zwykle wzdychają do Brooke. Pani ,,święta'' nie może na to patrzeć i postanowiła oczernić rywalkę. Niestety Taylor nie zna lub nie chcę poznać siły przyciągania Logan.
Stephanie "chce ją" jako przyjaciółka, a do jej przyjaciół zaliczają się także Thorne, Darla, Eryk ( były w ostatnim miesiącu sceny, jak pocieszali Taylor i że może na nich liczyć ). Po drugie, z facetów to o dziwo zapomniałeś o Hectorze, który szaleje na punkcie Doc. Po trzecie, Taylor nie pchała się nikomu do łóżka, tylko wywróciła się i spadła na nie z Nickiem, co później mylnie zinterpretowała Brooke ( wracając z łóżka Ridge'a na marginesie ::jezyk:: ). A po czwarte: jakich facetów? Nawet jeśli uznać, że pchała się komuś do łóżka, to facet na razie był jeden - Nick. Proszę mi tu nie przeinaczać faktów, żeby oczernić rywalkę swojej idolki. ::jezyk::

Ridge jest tak zadufany w sobie, że wymyślił jakąś teorię do aktualnej sytuacji, i oczywiście wg. tej teorii to on jest najważniejszy i to wokół niego wszystko się kręci. :roll:

Jackie znowu wyjdzie na idiotkę. :lol:

Felicia dziwnie wolno zdrowieje, już od tylu odcinków nie odzyskała przytomności, zwykle w MNS postać by już wyszła ze szpitala.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na razie odnoszę wrażenie, że to Nick jest bardziej napalony na Brooke, niż ona na niego. ::ysz:: Mogliby jednak sobie odpuścić sobie czułości, jak widzę, że Nick zbliża się do Brooke, w tym momencie biorę gazetę...
Agresywną reakcję Eric'a zwalam na karb szoku, jaki zafundowała mu Stephanie. Przecież on myślał, że jego córka nie żyje, a na dodatek myślał, że Stephanie sztucznie chce przedłużyć córce życie. Na szczęście zmienił front, gdy zobaczył, że z jego córką może być lepiej. Ma teraz nadzieję, że prawdę pozna reszta rodziny i nie będzie tak ostrych komentarzy, jakie wygłosił Eric. Głupotą było, że kłócili się w obecności Felicii, znając "MnS" to ona "słyszała" tę kłótnię. ::plask wczolo: No i ten reżim sanitarny...
Zachowania Ridge'a nie będę komentować...
Ostatnio zaczynam na nowo lubić Dantego. :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Zdziwiła mnie ostra reakcja Eryka. Na szczęście szybko się opamiętał.
Bridget i Dante są naprawdę fajną parą. Właściwie to jeszcze chyba nie są, bo narazie ten układ jest taki niejednoznaczny.
Pottermaniack pisze:Jackie znowu wyjdzie na idiotkę.
Scenarzyści ostatnio zrobili z niej pośmiewisko :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś drugi odcinek był interesujący :) Taylor zwymiotowała na Nicka w salonie :lol: Brooke miała z Ridge'm ciekawą rozmowę o ojcu a Stephanie i Eryk też byli ciekawi, nagle Erykowi się odmieniło i docenia Stephanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:Dziś drugi odcinek był interesujący :) Taylor zwymiotowała na Nicka w salonie :lol: Brooke miała z Ridge'm ciekawą rozmowę o ojcu a Stephanie i Eryk też byli ciekawi, nagle Erykowi się odmieniło i docenia Stephanie.
Odkad Taylor wpadła w alkoholizm, stała się jedną z najbardziej interesujących postaci w serialu. Nudzi mnie natomiast Ridge i jego biadolenie, nic do niego nie dociera. Dziwne, ze tak nagle wspomnieli, ze Brooke ma w ogóle rodzinę:) Juz tak dawno nic o nich nie było, że nawet nie pamiętam kiedy.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mam nadzieję{, że Taylor sie jakos odwdzięczy za to, że Nick miał taki dyskomfort z powodu zwymiotowania. Taylor może zrozumie, że powinna być trzeźwa...Nick nie powinien próżnować i zaproponować Taylor spotkanie u Anonimowych Alkoholików. Lepiej teraz, niż później. :roll:
Brooke nawiązała do przeszłości. Ostatnio sporo tych nawiązań. :D
Podobało mi się, że Stephanie się tak poświęca dla córki, chce oddać część swojej wątroby. Już sam fakt, że chciała to zrobić, bardzo dobrze o niej świadczy, jako o matce. :wink:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Nareszcie podobają mi się odcinki! Stephanie pokazuje klasę i że na głowę bije Jackie, która teraz już naprawdę jest na lodzie po raz xxx :P Ale na to zasługuje.

Taylor interesująca, a Nick jest faktycznie porąbany jak cieszy go to, że został obrzygany przez pijaną kobietę. W ogóle co to za gość, że przychodzi do upitej na maxa laski i zaczyna z nią dalej pić xD
Taki Owaki

Post autor: Taki Owaki »

A mnie Taylor strasznie nudzi, bo każda scena polega na tym, że ktoś znajduje ją pijaną/pijącą a ona się śmieje/płacze, i ten ktoś zamartwia się tym, że za dużo wypiła. I nie bardzo mnie śmieszy jej zachowanie (choć żarty z Ridge'a są śmieszne).

Bardzo cieszę się z naprawienia relacji Erica i Stephanie, bo to moja ulubiona para w Modzie i mimo wszystko najbardziej udane małżeństwo. Pięknie razem wyglądają i powinni być ze sobą do końca życia (jak znam Erynia to pewnie i tak znajdzie sobie kogoś innego, lecz mam nadzieję, że na końcu wróci do Stephanie).
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiaj dość ciekawe odcinki.

Więcej uwagi poświęcono w końcu postaci Christiana - brata Hectora. Już zdążył poznać Darlę, Dantego, Bridget, Thorne'a (no, właściwie to wcześniej go chyba też znał ze szkoły), no i pewnie w głowie mu się zakręciło jak zobaczył małego Dino (fajne zdrobnienie Dante wymyślił dziecku nawiasem mówiąc :) ). Thorne jeszcze śmiesznie dodał, że to nie jest najbardziej skomplikowany układ w ich rodzinie. :lol:

Dupek Ridge poleciał do tatusia, może razem coś zdziałają. Wolę Brooke jednak z Nick'iem mimo wszystko - podobają mi się ich sceny z dziećmi. Ale ta wyspa była strasznie sztuczna. :roll:

Jackie wraca do akcji - ciekawe co dalej z jej związkiem z Erykiem...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Akcja z rozpoznaniem Dominicka przez Christiana strasznie naciagana. Dantego nie poznał, chociaż widział go na zdjęciach, ale niemowlę tak? ::plask wczolo: ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Wczoraj Ridge zrobił doskonałą analizę Brooke - jej nienormalna psychika pochodzi od tego, że ojciec ją zostawił w dzieciństwie. :lol:
Dawidek pisze:Mam nadzieję{, że Taylor sie jakos odwdzięczy za to, że Nick miał taki dyskomfort z powodu zwymiotowania. Taylor może zrozumie, że powinna być trzeźwa...Nick nie powinien próżnować i zaproponować Taylor spotkanie u Anonimowych Alkoholików. Lepiej teraz, niż później. :roll:
Ona nie jest do końca alkoholiczką, tylko pije, żeby stać się alkoholiczką i ktoś zaczął jej współczuć: jak powiedział Nick.

Nick i Piracki Łup są napaleni do granic możliwości. ::jezyk:: Czy ta wyspa, na której byli, to nie jest przypadkiem Katalina? :wink: Fajnie się oglądało te "pirackie" sceny, już lepsze, niż "rajskie ogrody" Ridge'a.
ODPOWIEDZ