Programy rozrywkowe
- Marek Forrester
A widzieliście zagraniczne edycje? Ja oglądałem niemiecką wesje i bardzo mi się podobała. Wielkie wyczyny i ogólnie extra wrażenie a do tego gdy dochodzą gwiazdy to już wogule. Licze ,że program się spodoba... Chociaż zazwyczaj tak jest gdy coś idzie z wielkim głosem i jest bardzo naszpikowane kasą to klapa... Oby tak nie było bo to fajny format!
Nobody does it better
A ja ostatnio wyczytałem, że w amerykańskiej wersji "Tańca na lodzie" ma wystąpić Jennie Garth, czyli nasza Kelly Taylor z BH90210
Przypominam, że w poprzedniej edycji Ian Ziering zajął aż 2 miejsce. I miał partnerkę podobną do Janet, z którą się pobrał w BH90210 (i jednocześnie Michael z B&B)
Przypominam, że w poprzedniej edycji Ian Ziering zajął aż 2 miejsce. I miał partnerkę podobną do Janet, z którą się pobrał w BH90210 (i jednocześnie Michael z B&B)
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Każdy ma swój gust i nie rozumiem tych twoich złośliwości tym bardziej,że Ty jesteś fanem np Frytki czy innnych pań słynących ze skandali i dużych biustów.Tak też mi gwiazdygregi pisze:Jestes fanem Ibisza i połowy tych polskich... Nic dodać, nic ująćDamians pisze:A dlaczego tak uważasz??gregi pisze:No i Damians
Jakoś nie przypominam sobie, abym wyrażał jakieś wniebowzięcie z powodu tych nazwisk?
Team Hunter:)A jak!
Oczywiście chodziło mi o "Taniec z Gwiazdami".Goku pisze:mucha - A ja słyszałem, że Jennie wystąpi w "Dancing With The Stars" czyli amerykańskim "Tańcu z Gwiazdami", a nie "Tańcu na lodzie", bo Ziering też w TzG, a nie w TnL brał udział...
Zapraszam do czytania:
Już sam nie wiem jak te show będzie wyglądać? Po co ogłaszali oficjalnie, że wystąpi Kammel, jak on ćwiczy do show TVNu?Tkk_Bolly pisze: W programie „Gwiazdy tańczą na lodzie” wystąpią: Przemysław Babiarz, Przemysław Saleta, Tomasz Kammel, Zygmunt Chajzer, Rafał Mroczek, Kasia Glinka, Anna Popek, Marysia Sadowska, Ewa Sonnet i Olga Borys. Znane osoby będą tańczyć razem z profesjonalnymi tancerzami.
Poprostu też miał byc w Tańcu na lodzie i ćwiczył , ale jednak zrezygnował bo TVN pewnie dał mu więcej za odcinek i są teraz 4 miejsca wolneDamians pisze:Już sam nie wiem jak te show będzie wyglądać? Po co ogłaszali oficjalnie, że wystąpi Kammel, jak on ćwiczy do show TVNu?Tkk_Bolly pisze: W programie „Gwiazdy tańczą na lodzie” wystąpią: Przemysław Babiarz, Przemysław Saleta, Tomasz Kammel, Zygmunt Chajzer, Rafał Mroczek, Kasia Glinka, Anna Popek, Marysia Sadowska, Ewa Sonnet i Olga Borys. Znane osoby będą tańczyć razem z profesjonalnymi tancerzami.
Fakt dotarł do listy uczestników II edycji Jak Oni śpiewają. Poszukiwania artystów do programów nie są łatwe dlatego, że konkurencyjne stacje również chcą zaangażować polskie gwiazdy do własnych programów rozrywkowych (TVN do Tańca z Gwiazdami, a TVP 2 do nowego show - Gwiazdy tańczą na lodzie).
Polsatowi udało się już zaangażować ośmiu aktorów. Są to: Joanna Liszowska, Ola Woźniak, Joanna Trzepiecińska, Małgorzata Teodorska, Piotr Skarga, Piotr Polk, Jakub Przebindowski i Dariusz Jakubowski Gwiazdy już za miesiąc rozpoczną treningi. Trwają jeszcze negocjacje z piątką aktorów.
źródło: Fakt/Dziennik.pl
Polsatowi udało się już zaangażować ośmiu aktorów. Są to: Joanna Liszowska, Ola Woźniak, Joanna Trzepiecińska, Małgorzata Teodorska, Piotr Skarga, Piotr Polk, Jakub Przebindowski i Dariusz Jakubowski Gwiazdy już za miesiąc rozpoczną treningi. Trwają jeszcze negocjacje z piątką aktorów.
źródło: Fakt/Dziennik.pl
Oglądałem , ale przestałem zupełnie nie podobała mi się ta edycja .Myślałem , że będą obowiazywac stare sojusze np Lex, Ethan i Tom wielka trójka z 3-ej edycji a w tej każdy był w innym sojuszu .Pozatym odpadly osoby, którym kibicowałem czyli Alicia, Shi Ann, Jerri, Jenna
16 edycja Survivor będzie edycją All stars, będzie emitowana bodajże od lutego 2008 , a teraz czeka nas od września Survivor 15 China
16 edycja Survivor będzie edycją All stars, będzie emitowana bodajże od lutego 2008 , a teraz czeka nas od września Survivor 15 China