Californication
- Sexy Secret
Californication
Fajny serial komediowy , w roli głównej David Duchovny .
Humorystyczny
ale na wieczór dobry 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Najpierw, kilka miesięcy przed emisją na TVNie, oglądałem pilota na kompie. Nie spodobał mi się, więc nie oglądałem dalej. Dopiero potem z nudów obejrzałem na TVNie odcinek drugi i trzeci i nim się zorientowałem serial mnie tak wciągnął, że co tydzień we wtorek z niecierpliwością czekałem na odcinek.
Wie ktoś może czy w czerwcu na TVN będą powtórki 1 sezonu, czy może wreszcie 2 sezon?
Wie ktoś może czy w czerwcu na TVN będą powtórki 1 sezonu, czy może wreszcie 2 sezon?
Ja ostatnio trafiłam na jakiś odcinek na Comedy Central i mi witki opadły jak obejrzałam.Spencer pisze:Obejrzałem pierwszy sezon i muszę przyznać że rewelacyjny serial
Jedyne co mi się podoba to tytuł
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Może dlatego że to bardziej jest serial komediowy dla facetów? Faceci bardziej rozumieją tematykę tego serialuJa ostatnio trafiłam na jakiś odcinek na Comedy Central i mi witki opadły jak obejrzałam.
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz.
Być może, nie zaprzeczam, choć nie mam siebie za konserwatywną kobietę o sfeminizowanym poglądzie na świat.Spencer pisze:Może dlatego że to bardziej jest serial komediowy dla facetów? Faceci bardziej rozumieją tematykę tego serialuJa ostatnio trafiłam na jakiś odcinek na Comedy Central i mi witki opadły jak obejrzałam.
Ale idąc tym tropem, np Seks w wielkim mieście jako serial typowo skierowany do kobiet powinien być nierozumialny/nie-oglądalny/ nieprzyswajalny w pełni dla mężczyzn, a przecież to nieprawda, ma u nich przecież duże powodzenie.
W odcinku, który widziałam (Californication) Duchovny miał problem w związku z przebytą operacją genitaliów, gdyż wzwód groził mu rozerwaniem szwów.
No i pomylił swoją wybrankę z jakąś inną kobietą, której niechcący zafundował seks oralny.
Nie trafił do mnie ten humor.
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true