Alexandria Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
DeaconFan
Moderator
x 28

Alexandria Forrester

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: DeaconFan »

Postanowiłem założyć temat o małej Alexandrii - córce Thorne'a i Darli. :)
Tak sobie myślę, skoro jest temat o małej Hope, czy małym Eryku, to dlaczego i ona ma nie mieć własnego, zwłaszcza, że ostatnio ją "zesorasowali" chyba do 4 lat i mała bierze udział w wątku wypadku Darli. :wink:

Ogólnie dziewczynka bardzo fajnie gra i jest naprawdę słodka, nie wiem czemu, ale darzę ją większą sympatią niż córkę Brooke - małą Hope. :wink:
cmk
x 11

Post autor: cmk »

Ona jest przeurocza :)
Szkoda, że lektor zagłusza jej dziecięcy głosik.
Damians

Post autor: Damians »

Ja też bardzo ją lubię, najbardzije z tych wszytskich dzieciaczków z MNS :D
Bardzo ładna i słodka :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja też ją lubię najbardziej ze wszystkich dzieci w MNS. Ale z wyglądu to mi się nie podoba.
Dawidek
Administrator
x 80

Post autor: Dawidek »

Ja lubię obie - i Ally, jak ją dziś nazwali, i Hope. Obie mają w sobie dużo uroku i jak na dzieci, to grają bardzo naturalnie. A mówiąc o Alexandrii, to podoba mi się tez jej głosik, i ten jakby jej wewnętrzny spokój. Potrafi grać spokojną, opanowana dziewczynkę. I co ważne, ona ma dość dużą rolę, jak na dziewczynkę w tym wieku. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jest trochę dziwna, ale to zrozumiałe w tym dramacie, szkoda że nie mogła nacieszyć się taką wspaniałą matką, ale ma jeszcze świetnego ojca.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
B@r
x 44

Post autor: B@r »

Dawidek pisze: I co ważne, ona ma dość dużą rolę, jak na dziewczynkę w tym wieku. :wink:
Czy ja wiem... Bridget w jej wieku miała dość zbliżoną rolę jak nie większą i na dodatek nawet wyglądała podobnie. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ja tam polubiłem Ally. Hope też jest świetnym dzieckiem, ale ostatnio cos jej nie pokazują. Za to Alexandria faktycznie została wprowadzona w bardzo cięzki wątek i niektóre sceny są naprawdę wymagające jak na dziecko.
Joe

Post autor: Joe »

Podobała mi się scena w której Taylor mówiła jej o śmierci matki.
DeaconFan
Moderator
x 28

Post autor: DeaconFan »

Ostatnio znowu dużo się dzieje wokół Alexandrii. Ma dopiero 4 lata, a już jest ważną postacią. Scena z jadącą autem Taylor i błąkającą się na autostradzie Alexandrią była bardzo emocjonująca. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ