Ogląda ktoś?
Skąd wiadomo? ;> Podobał mi się 15 odcinek,ale nie widzę sensu robienia tego again...Tomala pisze: Zostało mi jeszcze 7 odcinków do końca 1. sezonu. W 2. sezonie czekam na kolejny odcinek o Madonnie, bo już wiadomo, że taki powstanie
Twórca serialu Ryan Murphy to potwierdził. I nic dziwnego bo odcinek "The Power Of Madonna" odniósł wielki sukces, obejrzało go ponad 13,5 mln widzów, a mini-album ze ścieżką dźwiękową z tego odcinka trafił na 1. miejsce sprzedaży płyt w USA.Gabra-Sheila pisze:Skąd wiadomo? ;> Podobał mi się 15 odcinek,ale nie widzę sensu robienia tego again...
Ja tam się z tego cieszęGabra-Sheila pisze:Odcinek był świetny,ale nie wiem po co wałkować znów to samo... Jest tylu innych utalentowanych artystów, którym można by poświęcić chwilkę w tym serialu,a nie po kilka razy Madonnę .
Pierwsze 3-4 odcinki są średnie i trzeba przez nie przebrnąć, ale potem jest już tylko lepiejJoe pisze:Ja obejrzałem pilota i jak na razie jest taki sobie. Nie wiem czy będę oglądał dalej, bo serial jest dosyć lekki i dziecinny, ale zobaczę kilka następnych odcinków i może się wciągnę.
Jak wrażenie po finale?Tomala pisze:Pierwsze 3-4 odcinki są średnie i trzeba przez nie przebrnąć, ale potem jest już tylko lepiejJoe pisze:Ja obejrzałem pilota i jak na razie jest taki sobie. Nie wiem czy będę oglądał dalej, bo serial jest dosyć lekki i dziecinny, ale zobaczę kilka następnych odcinków i może się wciągnę.![]()
Mi został jeszcze tylko 1 odcinek do obejrzenia. Strasznie mnie ciekawi czy wygrają zawody.
Finał bardzo mi się podobał. Myślałem, że jednak wygrają te zawody, ale w sumie lepiej, że nie wygrali, bo o czym byłby 2. sezon?Gabra-Sheila pisze:Jak wrażenie po finale?