Nikita [2010]

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Goku
x 2

Nikita [2010]

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Goku »

Już 9 września w USA premiera nowej "Nikity".

Obrazek

Zwiastuny:

http://www.youtube.com/watch?v=mZKGyuBggcQ
http://www.youtube.com/watch?v=WoTz17GWxjs
http://www.youtube.com/watch?v=Sy0OJy2BUbo
http://www.youtube.com/watch?v=gktlnOSIWyU
http://www.youtube.com/watch?v=YZxITom2qIM

Na Comic Con został wyświetlony pilotażowy odcinek serialu, który zdobył dobre opinie zarówno od widzów jak i od krytyków. Według mnie to najfajniej zapowiadający się z nowych seriali, więc już nie mogę się doczekać! :)
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja tez juz nie moge sie doczekac!!! Moze z tego byc naprawde fajny serial sensacyjny :)
Tim

Post autor: Tim »

Jak już ktoś znajdzie link do stronki gdzie można będzie oglądać serial on-line , albo ściągać (nie torrenty) proszę wrzucić. Z góry dzięki.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Liason-fanka

Oj linkow na pewno bedzie cala masa, jak to w przypadku kazdego odcinka kazdego programu, ktory leci w USA, hehe :D
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

I jak? Oglądał już ktoś z Was nową "Nikitę"? :D
Ja właśnie jestem świeżo po seansie ::krzyw::

Jak dla mnie super :zeby:
Dawną "Nikitę" z Petą pamiętam jak przez mgłę (oglądałam jakieś pojedyncze odcinki), więc w zasadzie nie mam porównania. Patrzę więc na ten serial, jak na coś zupełnie nowego i po pilotażowym odcinku jestem zachwycona :mrgreen: Ciekawa fabuła, dużo akcji, fajna obsada (np. Shane West :serce: ::krzyw:: ) - na pewno będę dalej oglądać i mam nadzieję, że kolejne odcinki będą równie dobre, co pilot :wink:
Liason-fanka

Mnie rowniez bardzo sie podobal pilotowy odcinek!! Fajnie znowu zobaczyc Lyndsay Fonsece, no i Shane'a Westa!! :D Ale w ogole obsada jest fajnie dobrana no i sporo akcji bylo :) Na pewno bede dalej ogladac!
Goku
x 2

"Nikita" wymiata! :D Spodziewałem się tylko fajnego serialu, a dostałem fajny i przy okazji bardzo dobry serial :). Dużo akcji, ale też ciekawa fabuła. Rewelacyjna obsada! No i ten zwrot akcji na koniec, którego co prawda spodziewałem się już po obejrzeniu pierwszego zwiastuna, a i tak sposób w który został nam podany wbił mnie w fotel :). Już nie mogę się doczekać następnego odcinka!
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 1

Post autor: Pottermaniack »

Genialny pilot, serial naprawdę świetnie się zapowiada. :D
"Nikita" jest pełna dobrych scen akcji, szczególnie z udziałem głównej bohaterki. :wink: Ciekawa historia Nikity i tej rządowej organizacji, dobrze zapowiada się też wątek Alex i dwójki pozostałych rekrutów. Nie oglądałem trailerów, więc byłem zaskoczony, na pewno końcówka zachęciła mnie do dalszego oglądania. :)
Liason-fanka

Goku pisze:"Nikita" wymiata! :D Spodziewałem się tylko fajnego serialu, a dostałem fajny i przy okazji bardzo dobry serial :). Dużo akcji, ale też ciekawa fabuła. Rewelacyjna obsada! No i ten zwrot akcji na koniec, którego co prawda spodziewałem się już po obejrzeniu pierwszego zwiastuna, a i tak sposób w który został nam podany wbił mnie w fotel :)!
A ja zupelnie nic nie wiedzialam o odcinku poza ogolna fabula serialu, wiec tym bardziej mnie zamurowalo, hehe :D Naprawde bardzo mi sie podoba, pilot i mam nadzieje, ze dalsze odcinki beda trzymac poziom!!
Goku
x 2

Drugi odcinek jeszcze lepszy od pilota! :D

Akcja na stacji metra rewelacyjna! :: bow ::

W tym odcinku pojawiło się też trochę humoru. Głównie dzięki temu informatykowi, ale Nikita też ma świetne teksty. "Got ya, blondie!" :twisted:.

Ogólnie świetne postaci są w tym serialu. Szczególnie Nikita i Michael. A poza tym Nikita jest naprawdę piękna. W scenie na dachu wyglądała bosko!

Tylko Alex jakaś taka nijaka. Szkoda, bo naprawdę lubię Lyndsy Fonsecę. Ale w chwili obecnej z rekrutów zdecydowanie bardziej wyrazista jest Jaden.

Na szczęście oglądalność jest dobra jak na CW(nawet powtórka pilota miała wyższą oglądalność niż większość seriali tej stacji :lol:), więc jak na razie nie ma powodów, by się obawiać o przyszłość serialu pod tym względem :D.
kimberly1990

Zgadzam się! :D
Odcinek był super :D

Dużo akcji; zwłaszcza podobał mi się ten moment, kiedy Nikita próbowała ustrzelić z dachu tego całego Dadicha ::krzyw::

Ale najlepsze chyba są mimo wszystko sceny Michael&Nikita ::ok::
Bardzo fajna chemia jest między aktorami a tym samym bohaterami :wink:
Wyczuwalna nawet na odległość - np. w romowach telefonicznych :wink:
Świadczy to o tym, że naprawdę dobrze dobrali obsadę :wink:

W ogóle super, że CW wystartowało z taki serialem :wink:
Tim

Post autor: Tim »

Może ktoś podrzucić linki(nie torrenty) skąd można ściągnąć odcinki albo oglądać je online?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Liason-fanka

Tim pisze:Może ktoś podrzucić linki(nie torrenty) skąd można ściągnąć odcinki albo oglądać je online?
http://scenereleases.info - moja stronka numer 1 jesli chodzi o aktualne potrzeby serialowe :)
kimberly1990

1x03 jak dla mnie najlepszy ze wszystkich 3 odcinków ::ok::
Jeszcze więcej akcji niż poprzednio :twisted:
Walka Nikity i Michael'a była super :zeby: :serce: :zeby:
Liason-fanka

1.03 byl rzeczywiscie swietny!! 1.04 tez niezly, choc juz troche mniej akcji w nim bylo (choc tez jej nie brakowalo). Ale za to troche sie powyjasnialo jesli chodzi o przeszlosc Nikity no i jak to mowia "the plot thickens" :D
ODPOWIEDZ