Jakie inne role mogliby zagrać aktorzy?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Jakie inne role mogliby zagrać aktorzy?

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze:Adex-fan Brooke napisał/a:
ciekawa też ta fotka kojarząca się wam z Bree, faktycznie KKL mogłaby spokojnie być jedną z desperatek w DH.

Oj, nie przesadzałbym tak. Jedna fotka to jeszcze za mało, żeby tak uważać. Trudno powiedzieć jak KKL sprawdziłaby się w roli, którejś z desperatek, bo od zawsze oglądamy ją tylko jako Brooke Logan.
Odpowiem tutaj w nowym temacie
Widziałbym ją jako Susan bo KKL ma talent komediowy, nie mówiłem tylko na podstawie fotki :) Natomiast serialowa Taylor mogłaby być Gaby, Morgan Bree a Ashley Lynette, Donna Ediee ale to wszystko na upartego bo tak za bardzo to bym ich nie widział w tych rolach.
Hunter to miała grać wredną intrygantkę Taylor w Melrose Place, ale też jakoś nie mogę sobie wyobrazić że byłaby tak dobra w tej roli jak Lisa Rinna. KKL w jednym z wywiadów kiedyś wspomniała chyba że mogłaby zagrać Madonnę w filmie biograficznym i myślę że mogłaby być dość dobra w tej roli, ale musiałaby grać współczesną Madonnę.
Ronna Mossa Ridge'a może widziałbym jako Ryśka z Klanu :lol: a serialowego Eryka jako proboszcza z Plebanii, Stephanie mogłaby być Eleonorą ze Złotopolskich a Jackie może by pasowała na Alexis z Dynastii.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Adex-fan Brooke pisze:Widziałbym ją jako Susan bo KKL ma talent komediowy, nie mówiłem tylko na podstawie fotki Natomiast serialowa Taylor mogłaby być Gaby, Morgan Bree a Ashley Lynette, Donna Ediee ale to wszystko na upartego bo tak za bardzo to bym ich nie widział w tych rolach.
Z tych wszystkich propozycji to najlepiej pasuje Donna do roli Edie.
Adex-fan Brooke pisze: a serialowego Eryka jako proboszcza z Plebanii
To też jest dobre :lol: Naprawdę :mrgreen:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tomala pisze:To też jest dobre :lol: Naprawdę :mrgreen:
Też mnie to rozbawiło. :lol: Eric jako proboszcz w "Plebanii". :lol: Ogólnie ciężko wyobrazić sobie aktorów z B&B w jakichś innych rolach. Kiedyś był taki żart primaaprilisowy, że Ronn Moss ma zagrać gościnnie rozbitka w LOST. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Re: Jakie inne role mogliby zagrać aktorzy?

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:[a Jackie może by pasowała na Alexis z Dynastii.
Tak - zgadzam się. Gdzieś w temacie Video jest czołówka zrobiona do muzyki z Dynastii i Jackie pojawia sie w niej na końcu niczym Alexis:)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Jak ostatnio Pamela tak biega z tymi ciastami i wypiekami, to kojarzy mi sie z Kathreen z DH ale z okresu kiedy była szalona i próbowala zaszkodzić Susan.
ODPOWIEDZ