Beth Logan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r
x 64

Beth Logan

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Myślę, że spokojnie można tu założyć temat o postaci, która była w serialu od początku, a teraz po latach wróciła do serialu z twarzą nowej aktorki. Okazuje się, że Beth ostatnimi czasy nie uczestniczyła w życiu swoich dzieci. Co sądzicie o nowej Beth? Moim zdaniem atrakcyjniejsza od poprzedniej, ale nie pasuje na matkę Brooke, wygląda już bardziej na kilka lat starszą koleżankę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze: Moim zdaniem atrakcyjniejsza od poprzedniej, ale nie pasuje na matkę Brooke, wygląda już bardziej na kilka lat starszą koleżankę.
Właśnie to sądzę, wolałbym oglądać poprzednią aktorkę w tej roli, zawsze lubiłem sceny z Beth, była miłą postacią, ciekawiły mnie zawsze jej interakcje ze Stephanie, takie scenki seniorka vs. seniorka a teraz zestawcie sobie Stephanie z Beth, Stephanie posunęła się w czasie a Beth odmłodniała. Ogólnie Beth to wielka pierwsza miłość Eryka, śmiesznie że on przerzucił się na jej córki.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF
x 92

Post autor: BeLieF »

Dokładnie B@r ::kwasny::
Beth wygląda zbyt młodo jak na mamę Brooke :|
A ciekawe dlaczego była taka oziębła w stosunku do Katie :?: :x
Tomala

Post autor: Tomala »

Dla mnie to jest żenujące, że taka młoda aktorka gra matkę Brooke. Na twarzy nie ma ani jednej zmarszczki, a nawet u Brooke już czasem coś widać :lol: Jako postać jest bardzo dziwna. Dla mnie to właściwie nowa postać, bo kiedy ona była na stałe w MNS ja jeszcze nie oglądałem serialu.
Onyks

Post autor: Onyks »

Adex-fan Brooke pisze:
B@r pisze: Moim zdaniem atrakcyjniejsza od poprzedniej, ale nie pasuje na matkę Brooke, wygląda już bardziej na kilka lat starszą koleżankę.
Właśnie to sądzę, wolałbym oglądać poprzednią aktorkę w tej roli, zawsze lubiłem sceny z Beth, była miłą postacią, ciekawiły mnie zawsze jej interakcje ze Stephanie, takie scenki seniorka vs. seniorka a teraz zestawcie sobie Stephanie z Beth, Stephanie posunęła się w czasie a Beth odmłodniała. Ogólnie Beth to wielka pierwsza miłość Eryka, śmiesznie że on przerzucił się na jej córki.
Czy Beth kiedykolwiek wygrała ze Stephanie słowną potyczkę? Niestety, miałem okazję zobaczyć tylko przegrane pani Logan. Postać uwielbiałem, bo Nancy Burnett to wspaniała aktorka. Nie wiem czy nowa odtwórczyni tej roli mi się spodoba.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Beth kiedyś coś przygadała Stephanie, ale ogólnie to Stephnie była w stosunku do niej agresywna a Beth ma inny charakter i więcej klasy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Właściwie ja też nie pamiętam za bardzo starej Beth. Miałem okazję widzieć poprzednią odtwórczynię tylko kilka razy w odcinkach kiedy Brooke była w Paryżu (chyba z Whipem? czy innym kasanową). Rzeczywiście nowa Beth jest za młoda na matkę dla Brooke, ale czy wy też to zauważyliście, że ta nowa Beth zachowuje się tak jakby była po raz pierwszy w Los Angeles? Trochę dziwne, że dopiero teraz stwierdziła oglądając mieszkanie Brooke "Ładnie się urządziła". Przecież ten dom chyba nie miał zbyt wielu remontów od początku serialu, a Beth już tam bywała (tak mi się zdaje). I dziwne zachowanie Hope. Niby po raz pierwszy zobaczyła babcię (wcześniej ze zdjęć) a tak szybko skojarzyła kim ona jest i szybko wpadła w jej ramiona... :D
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 33

Post autor: DeaconFan »

fandantego pisze:Miałem okazję widzieć poprzednią odtwórczynię tylko kilka razy w odcinkach kiedy Brooke była w Paryżu (chyba z Whipem? czy innym kasanową).
Poprzednia Beth ostatni raz pojawiła się w odcinkach z 2001 roku. To było wtedy jak Stephen symulował chorobę w zamian za kasę od Massimo, żeby Brooke wyjechała na stałe do Paryża zająć się ojcem. Jak Whip i Brooke byli w Paryżu to nie odwiedzali rodziców Brooke.
fandantego pisze:Trochę dziwne, że dopiero teraz stwierdziła oglądając mieszkanie Brooke "Ładnie się urządziła". Przecież ten dom chyba nie miał zbyt wielu remontów od początku serialu, a Beth już tam bywała (tak mi się zdaje).
No mnie też to zdziwiło, bo jeszcze pamiętam odcinki bodajże z roku 1996, albo 1997 jak Beth i Katie czasami tam bywały i wspierały Brooke w jej rozterkach miłosnych. A sam dom raczej się nie zmienił od tamtej pory.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

DeaconFan pisze:
fandantego pisze:Miałem okazję widzieć poprzednią odtwórczynię tylko kilka razy w odcinkach kiedy Brooke była w Paryżu (chyba z Whipem? czy innym kasanową).
Poprzednia Beth ostatni raz pojawiła się w odcinkach z 2001 roku. To było wtedy jak Stephen symulował chorobę w zamian za kasę od Massimo, żeby Brooke wyjechała na stałe do Paryża zająć się ojcem. Jak Whip i Brooke byli w Paryżu to nie odwiedzali rodziców Brooke.
fandantego pisze:Trochę dziwne, że dopiero teraz stwierdziła oglądając mieszkanie Brooke "Ładnie się urządziła". Przecież ten dom chyba nie miał zbyt wielu remontów od początku serialu, a Beth już tam bywała (tak mi się zdaje).
No mnie też to zdziwiło, bo jeszcze pamiętam odcinki bodajże z roku 1996, albo 1997 jak Beth i Katie czasami tam bywały i wspierały Brooke w jej rozterkach miłosnych. A sam dom raczej się nie zmienił od tamtej pory.
Ok, DeaconFanie :) Już teraz sobie przypominam... I były też sceny w mieszkaniu w Paryżu kiedy Beth była oburzona zachowaniem Stephena... Pamiętam, że tamta aktorka miała wówczas krótko ścięte włosy... Ale to było prawie 4 lata temu więc mogę się mylić ;)
Ostatnio zmieniony 2011-02-17, 18:18 przez fandantego, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

DeaconFan dobrze powiedział :wink:
Brooke wtedy spadła z wieży Eiffla :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

O ile nowa Beth zapowiadała się ciekawie to teraz wydaje się mało naturalna, szczególnie głupia była jej wizyta u Taylor. O wiele ciekawsze by było gdyby Beth miała do Taylor pretensje o seksowanie się ze Stephenem i jego wnukiem Rickiem.
Onyks

Nowa Beth jest już w serialu od jakiegoś czasu, więc czas na moje refleksje dotyczące Robin i jej poprzedniczek.
Judith Baldwin - pierwsza, należała do oryginalnej obsady, bardzo ładna, może nawet za ładna jak na przedstawicielkę klasy średniej, nie potrafię tego wyjaśnić, ale zawsze kojarzyła mi się z jakaś radością życia, świetnie wyglądałaby teraz w serialu obok Stephanie, gdyby szybko nie odeszła, wątek Beth i Erica mógłby potoczyć się zupełnie inaczej,
Nancy Burnett - druga, idealnie pasowała do roli pod względem wyglądu, stworzyła wyjątkową, dobrą, pełną rodzinnego ciepła postać, idealnie pasowała do Erica, zawsze zachwycam się ich spotkaniem przy fontannie uniwersyteckiej,
Marla Adams - istna dama oper mydlanych, Beth w jej wykonaniu jest chłodna i dostojna, uwielbiam, kiedy wygarnia Ericowi, że kiedyś ją kochał, a teraz poślubia Brooke,
Robin Riker - przy poprzedniczkach wypada blado, jest za młoda, aktorstwo zwyczajne, Beth (być może pod wpływem choroby) zachowuje się inaczej niż wiele lat temu, akceptuje związek Erica z jej córką, chyba kompletnie zapomniała, że to on był miłością jej życia.
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 33

Post autor: DeaconFan »

Nie oglądałem odcinków z udziałem Marli Adams w roli Beth (widziałem jedynie parę scen z nią kiedyś na YouTube) i mam pytanie. Czy ona w roli Beth wystąpiła jedynie gościnnie na parę odcinków, ponieważ Nancy Burnett nie była wtedy do dyspozycji producentów? Czy też dłużej wcielała się w tę rolę?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Onyks

DeaconFan pisze:Nie oglądałem odcinków z udziałem Marli Adams w roli Beth (widziałem jedynie parę scen z nią kiedyś na YouTube) i mam pytanie. Czy ona w roli Beth wystąpiła jedynie gościnnie na parę odcinków, ponieważ Nancy Burnett nie była wtedy do dyspozycji producentów? Czy też dłużej wcielała się w tę rolę?
Chyba była tylko gościnnie, ale nie jestem do końca pewien. Jej występ jest często nawet nie odnotowywany.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Beth ostatnio pojawiła się na ślubie Katie i Nicka, a nikt nie wspomniał o tym, że ona w ogóle jeszcze mieszka w Los Angeles :P
Co prawda nic takiego się z nią nie wydarzyło, ale jednak matka Loganów jednak nadal z nimi mieszka i jej choroba jakoś ustała :wink:
ODPOWIEDZ