Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika
Skandal (Scandal)

Post autor: B@r »

Serial Shondy Rhimes, która odpowiada za sukces "Greys Anatomy". Ktoś ogląda?

Olivia Pope (Kerry Washington) całe swoje dotychczasowe życie poświęciła na ochronę tajemnic Białego Domu oraz Stanów Zjednoczonych. Doradczyni Prezydenta USA do spraw mediów, postanawia porzucić posadę w Białym Domu i otworzyć własną firmę specjalizującą się w zarządzaniu kryzysowym. Ma nadzieję rozpocząć nowy rozdział swojego życia, ale szybko dowiaduje się, że nie może części swojej przeszłości pozostawić za sobą.

W jej zespole znajdują się ponadto; kobieciarz Stephen Finch (Henry Ian Cusick), prawnik Harrison Wright (Columbus Short), oficer śledczy Abby Whelan (Darby Stanchfield), haker Huck (Guillermo Díaz) oraz młoda prawniczka Quinn Perkins (Katie Lowes).

Jestem już po kilku odcinkach i przyznam, że mnie wciągnęło. Widać rękę Shondy i miło widzieć kilka twarzy z GA.

Polecam. Fajnie byłoby z kimś tu podyskutować. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Nikt z Was nie ogląda? Ten serial trafia do grona moich ulubionych w takim stopniu jak kiedyś "Prison Break". Świetne intrygi, zaskakujące zwroty akcji i b. dobra obsada. Fanów "Dynastii" może zachęcić Jack Coleman - Steven numer 2, który tu też gra geja! Do tego męża pani vice prezydent, którą gra matka Meredith z "Chirurgów". Jest tu też Henry z "Chirurgów" - b. ważna postać.
Ja niestety kończę już trzeci sezon i już nie wiem jak wytrzymam do września na kolejny odcinek.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

Henry :shock: Teraz mnie zachęciłeś :D Może poznam :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ