Finn Finnegan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

która z wymienionych kobiet ma wieksze prawo do bycia matką Finna?

Czas głosowania minął 2025-03-07, 22:00

Li
6
75%
Sheila
1
13%
Obie w takim samym stopniu
1
13%

Liczba głosów: 8
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Finn Finnegan

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: DeaconFan »

Finn już trochę jest w odcinkach na Red. Co o nim myślicie?

Wg mnie fajny gość. Nie jest uwikłany w cały ten bajzel rodzinny, szczerze interesuje się Steffy. Podoba mi się ta para.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Cynthia
x 42

Post autor: Cynthia »

Wygląda na fajnego, ale prawie go nie znamy. A z wyglądu mi się nie podoba. Ale ja jestem wybredna.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Awatar użytkownika
Mariush
x 61

Post autor: Mariush »

Wprowadzono go do serialu w okresie pandemii, kiedy to sceny były realizowane sami wiemy jak i jego rola ogranicza się póki co tylko do stania z odległości i rozmawiania. Ale się rozkręci :>

Poza tym, te sceny w szpitalu, gdzie lekarz drze się do drugiej osoby przez cały korytarz i ujawnia stan zdrowia(co przecież jest poufne) to parodia xD
Ostatnio zmieniony 2023-05-31, 20:38 przez Mariush, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Polubiłem Finna. wygląda sympatycznie. Też liczę na to, że nowa postać się rozkręci, Dla mnie brak uwikłania w serialowe bagienko jest plusem, ale to nowa postać, więc trudno byłoby, gdyby od razu orientował się we wszystkich niuansach i popierał którąkolwiek stronę. Dobrze, że on jest ponad to.

Steffy można pozazdrościć, ma lekarza po sąsiedzku. :D
Awatar użytkownika
Cynthia
x 42

Post autor: Cynthia »

Słabo, że ich pierwszy pocałunek wypadł w tym czasie, to tak sztucznie wyglądało. A ile jeszcze będzie trwało to trzymanie dystansu?
Aktualnie oglądam "Chicago One".
Dawidek
Administrator
x 83

Czytałem, chyba na polskim Facebooku serialu, że takie luzowanie zacznie się dopiero w wiosennych odcinkach 2021 roku.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Re: Finn Finnegan

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze: 2023-05-31, 14:07 Finn już trochę jest w odcinkach na Red. Co o nim myślicie?

Wg mnie fajny gość. Nie jest uwikłany w cały ten bajzel rodzinny, szczerze interesuje się Steffy. Podoba mi się ta para.
Też podoba mi się że jest właśnie ktoś dla Steffy spoza rodziny. Bo to jej lawirowanie między Spencerami ... ::plask wczolo:
Dawidek
Administrator
x 83

Przyszła pora na ankietę, zakładam ją w temacie poświęconym Finnowi, bo to on jest tu najważniejszy. Pytanie jest takie: która z kobiet ma większe prawo do bycia matką Finna? Wybieracie tylko jedną opcję. Głosowanie potrwa przez 7 dni, do piątku 7 marca, godzina 22.00. Zapraszam do licznego udziału w ankiecie.
Dawidek
Administrator
x 83

W piątek o 22.00 zakończy się głosowanie w ankiecie poświęconej matkom Finna. Która z nich ma większe prawo uważać się za jego mamę? Zapraszam do licznego udziału w głosowaniu. :wink:
Dawidek
Administrator
x 83

Czas podsumować ankietę na temat Finna i jego matek. Która z kobiet ma większe prawo do uważania się za matkę Finna? W głosowaniu wzięło udział 8 osób, w tym jeden gość spoza forum. 3/4 głosów zostało postawionych na Li, jedna osoba uznała, że to Sheila ma większe prawo, kolejna osoba uznała, że obie panie w równym stopniu mogą uważać się za matkę Finna. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam do udziału w kolejnych głosowaniach.
ODPOWIEDZ