Finn Finnegan
Finn Finnegan
Finn już trochę jest w odcinkach na Red. Co o nim myślicie?
Wg mnie fajny gość. Nie jest uwikłany w cały ten bajzel rodzinny, szczerze interesuje się Steffy. Podoba mi się ta para.
Wg mnie fajny gość. Nie jest uwikłany w cały ten bajzel rodzinny, szczerze interesuje się Steffy. Podoba mi się ta para.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

Wprowadzono go do serialu w okresie pandemii, kiedy to sceny były realizowane sami wiemy jak i jego rola ogranicza się póki co tylko do stania z odległości i rozmawiania. Ale się rozkręci :>
Poza tym, te sceny w szpitalu, gdzie lekarz drze się do drugiej osoby przez cały korytarz i ujawnia stan zdrowia(co przecież jest poufne) to parodia xD
Poza tym, te sceny w szpitalu, gdzie lekarz drze się do drugiej osoby przez cały korytarz i ujawnia stan zdrowia(co przecież jest poufne) to parodia xD
Ostatnio zmieniony 2023-05-31, 20:38 przez Mariush, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Administrator
- x 83
Polubiłem Finna. wygląda sympatycznie. Też liczę na to, że nowa postać się rozkręci, Dla mnie brak uwikłania w serialowe bagienko jest plusem, ale to nowa postać, więc trudno byłoby, gdyby od razu orientował się we wszystkich niuansach i popierał którąkolwiek stronę. Dobrze, że on jest ponad to.
Steffy można pozazdrościć, ma lekarza po sąsiedzku.
Steffy można pozazdrościć, ma lekarza po sąsiedzku.

Re: Finn Finnegan
Też podoba mi się że jest właśnie ktoś dla Steffy spoza rodziny. Bo to jej lawirowanie między Spencerami ...DeaconFan pisze: 2023-05-31, 14:07 Finn już trochę jest w odcinkach na Red. Co o nim myślicie?

-
- Administrator
- x 83
Przyszła pora na ankietę, zakładam ją w temacie poświęconym Finnowi, bo to on jest tu najważniejszy. Pytanie jest takie: która z kobiet ma większe prawo do bycia matką Finna? Wybieracie tylko jedną opcję. Głosowanie potrwa przez 7 dni, do piątku 7 marca, godzina 22.00. Zapraszam do licznego udziału w ankiecie.
-
- Administrator
- x 83
W piątek o 22.00 zakończy się głosowanie w ankiecie poświęconej matkom Finna. Która z nich ma większe prawo uważać się za jego mamę? Zapraszam do licznego udziału w głosowaniu. 

-
- Administrator
- x 83
Czas podsumować ankietę na temat Finna i jego matek. Która z kobiet ma większe prawo do uważania się za matkę Finna? W głosowaniu wzięło udział 8 osób, w tym jeden gość spoza forum. 3/4 głosów zostało postawionych na Li, jedna osoba uznała, że to Sheila ma większe prawo, kolejna osoba uznała, że obie panie w równym stopniu mogą uważać się za matkę Finna. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam do udziału w kolejnych głosowaniach.