Pokolenia (Generations)
Pokolenia (Generations)
Proponuje zaczac watek o jedynej daytime soap,ktora okazala sie w Polsce hitem i zdobyla najwieksza popularnosc-POKOLEIA(GENERATIONS).Jestem jedynym ekspertem w tym temacie,prosze pytac.
Ostatnio zmieniony 2010-06-25, 23:37 przez Remek, łącznie zmieniany 1 raz.
To serial opowiadajacy o losach dwoch zaprzyjaznionych ze soba rodzin-Whitemorow i Marshallow.Jest to pierwsza opera mydlana,w ktorej jdna z glownych rodzin jest czarna.Serial powstal dzieki Sally Sussman(jestem z nia w kontakcie wic posiadam mnostwo materialow na temat serialu).Chetnie odpowiem na Wasze pytania dotyczace serialu gdyz jako jedyny jestem ekspertem. 
To dluga historia... Sam romansowala z chlopakiem swoj siostrzenicy Monique-Jasonem.W dzien slubu Monique i Jasona wydarzyla sie tragedia.Wszyscy mysleli,ze zamordowano Jasona a faktycznie zginel jego druzba.Jason w tymczasie ukrywal si w chatce za miastem.Sledztwo prowadzil por.Masters.W ten sposob polaczyly sie losy Sam i Kyle'a.Mieli razem wiele perpetii(Sam byla w miedzyczasie zona Jordana Hale'a,zginal przyjaciel Kyle'a -Bart a jego zona Christi obsesyjnie sie w nim zakochala-chciala nawet zabic Sam...) ale na koncu wszystko sie szczesliwie zakonczylo i Sam z kylem byli razem:-)
Pomyliło ci się z "Miłość i dyplomacją" - w tej kwestii chodzi o Mirandę która pozowała nago swojemu ojcu!wiwi pisze:Dzięki!Dobrze, że na końcu zostali razem
Właśnie ten wątek z żoną przyjaciela utkwił mi w pamięci. A był też jakiś wątek z Sam, która pozowała komuś do portretu i ten ktoś nie miał chyba dobrych zamiarów. Pamietasz coś takiego, czy mi się coś pokręciło?
- Adex-fan Brooke
- x 76
Ja też dużo wiem o "Pokoleniach" -bardzo fajny serial, nie znam tylko pierwszych odcinków, jedynie co widziałem coś tam w necie, podobała mi się akcja z bombą na przyjęciu u Marshallów -ich sąsiad rasista im ją podłożył w bukiet o ile pamiętam ,chciałbym to jeszcze kiedyś zobaczyć jak wybuchła wyrzucana przez okno o ile pamiętam, Sam (kelly Rutherford - Megan z "Melrose Place") była najfajniejsza. Serial "Miłośc i dyplomacja" emitowany po zakończeniu "Pokoleń" też oglądałem cały 2 lub 3 razy -akurat jak go zakończyli pierwszy raz to na Tvp1 zaczęto emitować "Modę na sukces".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pamiętam że oglądałam ten serial namiętnie
.Pamiętam,że Adam miał dziecko z taką starszą od siebie babką i jego dziewczyna Mya potem też chciała mieć dziecko a on nie chciał i ona wyrzuciła pigułki żeby "wpaść".Coś takiego chyba było..Pamiętam też,że Monika bardzo cierpiała po niby śmierci tego Jasona(naszego Rusha/Johnnego
)a Sam wiedziała,że on żyje i jeszcze się z nim przespała!I pamiętam siostre Adama bo miała dołeczki jak się śmiała