Li
- Adex-fan Brooke
- x 74
Li
Co sądzicie o postaci Li? Wg mnie potrzeba było w serialu takiej babki z charakterem bo od czasu braku Stephanie chyba tylko Quinn jest tak wyrazista.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
- Administrator
- x 83
Re: Li
Li jeszcze daleko do charakternej Stephanie czy Quinn, ale kobieta pokazała pazurki przeciwstawiając się mężowi. Od początku lubiłem tę postać, jest ona sympatyczna i bije od niej pozytywna energia.
Bardzo mi się ona podoba, widać, że ma silny charakter. Tylko niestety zniknęła.
Aktualnie oglądam "Chicago One".
@Cynthia zgadzam się co do Li i trochę zmarnowany potencjał. Nie widzę np powodu, dla którego Sheila jest przyczepiona tylko do Forresterów. Mogła by uwodzić Jacka a Li by walczyła o swoje małżeństwo.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Li zaczyna się rozkręcać 

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nie wiem jak może patrzeć na rozpacz Steffy i dzieci i jednocześnie ukrywać Finna. Całkiem oszalała.
Zamiary myślę że Li miała dobre (za wszelką cenę uratować życie syna z dala od Sheili), Stephanie kiedyś tak samo postąpiła z Felicią i uratowała jej wtedy życie.
I z dala od żony i dziecka? W sumie Sheila już w więzieniu. Li jakby była zła na Steffy i resztę Forresterów
Li zobaczyła jak Stefy i Liam się przytulają i chyba stwierdziła, że nie można ufać Steffy. Tak odebrałam jej zachowanie. Z tego żalu robi się zaborcza, ciekawe jak to się potoczy.
Aktualnie oglądam "Chicago One".