Wydaje się kobietą z charakterem i jak ktoś napisał na forum nawet do Erica pasowałaby w jakimś stopniu. Ktoś inny napisał, że odnalazłaby się też w trójkącie z córką i Carterem... ale ona chyba wolałaby Zende gdyby był młodszy bo sama to powiedziała Fajnie jakby Grace i Li razem pracowały i rywalizowały lub walczyły z Sheilą. Tak ogólnie jakoś mi średnio Grace pasuje na matkę Zoe, szkoda, że nie miały nigdy wspólnych scen.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zarówno Grace jak i Reese mówią amerykańskim angielskim, a jak pamiętamy, Zoe po przyjeździe do L.A mówiła z brytyjskim akcentem. W pewnym momencie to świadomie porzuciła by "dopasować" się do kalifornijskiej kultury. Paris chyba ani razu nie wspomniała o życiu w Londynie.
Zakładałem jednak, że któryś z rodziców będzie posługiwał się brytyjskim angielskim, ale scenarzyści chyba zapomnieli o tym bądź celowo z tego zrezygnowali
Grace ma tak szeroki uśmiech, że gdyby była młodsza to mogła by grać w nowym Pretty Woman Policzyłam, do samych szóstek. Z wyglądu to ta rodzinka ma zerowe podobieństwo do siebie na wzajem, a najmniej podobna do reszty jest Zoe. Jak dobierali inne rodziny, to też różne wychodziło, chyba najlepiej ze Steffy i Taylor (HT).
Grace na razie jest zagadką, mam nadzieję, że nie będzie tak nudna jak do niedawna Paris. Prawdę mówiąc czekam na jakiś wątek z nią.