Czy postacie z "MnS" to osoby publiczne?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Abec

Czy postacie z "MnS" to osoby publiczne?

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Abec »

Już wcześniej zastanawiałem się nad tym, ale dopiero ostatnie wydarzenia sprowokowały mnie do założenia tego tematu. Bo tak:
- Romans Brooke i Thorne'a jest 'dyskutowany' w spelunach i zapewne relacjonowany w tabloidach (nie piszę brukowcach, bo by dziwnie zabrzmiało ;)).
- Eric obawiał się, że Rick w sądzie zostałby rozpoznany i stałby się tylko powodem zamieszania.

Z drugiej strony:
- Nikt nie wie kim jest Amber mimo iż była żoną Ricka i na pewno pojawiała się na okładkach czasopism, a jej rozwód musiał interesować jakąś część pismaków. Nie poznywany jej gdy była kelnerką, nie znali jej pracodwacy ani policjanci. Podobnie CJ, a przecież jest synem jednych z najważniejszych ludzi w amerykańskim światku projektantów.
- Na uroczystosciach w których biorą udziała nasi bohaterowie również nie widać paparacich. Choćby ostatnio pogrzebie Macy.

Można to jakoś spróbować logicznie wytłumaczyć? Czy po prostu kolejna wtopa scenarzystów?
Ostatnio zmieniony 2014-12-06, 22:53 przez Abec, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
plaska

Post autor: plaska »

Nigdy nie probowalam doszukiwac sie logiki w MNS i nie zamierzam ;] To jest mydlana opera lekka, prosta, nielogiczna i przyjemna... wedlug mnie bezsensowne jest merytorzyczne analizowanie serialu... :)
Nalezy usiasc na kanapie z piwem i paczka cipsow, zlapac pilota, wylaczyc mozg i ogladac :)
Tak robie ja i wszystkim polecam :]

Forresterowie to pewnie tacy Hiltonowie jak chca to jest o nich glosno jak nie to nie ;]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Awatar użytkownika
Brooklyn

Re: Czy postacie z MnS to osoby publiczne?

Post autor: Brooklyn »

Abec pisze:Nikt nie wie kim jest Amber mimo iż była żoną Ricka i na pewno pojawiała się na okładkach czasopism, a jej rozwód musiał interesować jakąś część pismaków. Nie poznywany jej gdy była kelnerką, nie znali jej pracodwacy ani policjanci.
Ludzie pewnie myśleli, że Amber nie jest żoną Ricka, skoro jest taaaka brzydka. Myśleli, że może Rick gra dobroczyńce pomagającego dzikusce. A może myśleli, że Amber to aktorka, która gra żonę Ricka, a prawdziwa żona wypoczywa.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Brooklyn pisze:
Abec pisze:Nikt nie wie kim jest Amber mimo iż była żoną Ricka i na pewno pojawiała się na okładkach czasopism, a jej rozwód musiał interesować jakąś część pismaków. Nie poznywany jej gdy była kelnerką, nie znali jej pracodwacy ani policjanci.
Ludzie pewnie myśleli, że Amber nie jest żoną Ricka, skoro jest taaaka brzydka. Myśleli, że może Rick gra dobroczyńce pomagającego dzikusce. A może myśleli, że Amber to aktorka, która gra żonę Ricka, a prawdziwa żona wypoczywa.
Tak. To tłumaczenie jest tak logiczne i mądre jak cały serial :/

Albo jestem za bardzo zmęczony żeby to wytłumaczyć, albo nie ma w tym żadnej logiki. <Raczej to drugie>
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Brooklyn pisze: Ludzie pewnie myśleli, że Amber nie jest żoną Ricka, skoro jest taaaka brzydka. Myśleli, że może Rick gra dobroczyńce pomagającego dzikusce. A może myśleli, że Amber to aktorka, która gra żonę Ricka, a prawdziwa żona wypoczywa.
Nie mogę ::cojest:: To miał być żart ? Nie zbyt Ci wyszedł ::krzyw::

Zauważyłem to, co Abec, Swoją droga przypominam sobie, jak nagle po aferze Brooke&Ridge w windzie, przed domem Taylor zebrali się dziennikarze.

Scenarzyści wprowadzają paprazzich tylko wtedy, kiedy im sie umyśli. Tak więc jest to wtopa...
Awatar użytkownika
Brooklyn

To jest logiczne. Przecież nie pisałem o kosmitach. Oczywiście twórcy o tym nie pomyśleli o wyjaśnieniach, a to, że raz martwią się o dziennikarzy a raz nie to wpadka.

[ Dodano: 2007-01-04, 18:14 ]
mucha331 pisze:
Brooklyn pisze: Ludzie pewnie myśleli, że Amber nie jest żoną Ricka, skoro jest taaaka brzydka. Myśleli, że może Rick gra dobroczyńce pomagającego dzikusce. A może myśleli, że Amber to aktorka, która gra żonę Ricka, a prawdziwa żona wypoczywa.
Nie mogę ::cojest:: To miał być żart ? Nie zbyt Ci wyszedł ::krzyw::

Zauważyłem to, co Abec, Swoją droga przypominam sobie, jak nagle po aferze Brooke&Ridge w windzie, przed domem Taylor zebrali się dziennikarze.

Scenarzyści wprowadzają paprazzich tylko wtedy, kiedy im sie umyśli. Tak więc jest to wtopa...
A co może Amber wygląda jak żona bogacza? ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Nie czepiajmy się wyglądu Amber - każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego. Najważniejsze jest wnętrze człowieka - nie zapominajmy przy tym, jak bardzo Rick (bogacz) byl zakochany w Amber.

Nie wszyscy bogacze mają przepiekne żony i Twoje argumenty są wedug mnie trochę śmieszne.
Awatar użytkownika
Brooklyn

mucha331 pisze:Nie wszyscy bogacze mają przepiekne żony i Twoje argumenty są wedug mnie trochę śmieszne.
Mój pierwszy post w temacie był napisany na siłę. Jednak moje wyjaśnienia są w miarę logiczne.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Przypominam wam, że wiadomości o pogrzebie Macy nie wydrukowano w gazetach (wspomnieli: Thorne i Stephanie) ! ::chytry::
Zaś Thorne mówił wtedy do Brooke, by nie wracała do domu gdyż jest tam tłum dziennikarzy.

Ale o tłumie dziennikarzy przed SPECTRĄ nikt nie mówił :!: :zmiesz:: A to raczej tam powinni się zbierać.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dziennikarze pojawiają się przy okazji wątków z nowym kolekcjami. W Spectrze ciągle się czyta gazety i czasopisma, w których na okładkach i nie tylko bywali już prawie wszyscy Forresterowie. Nie zwracam na to uwagi, ale denerwuje mnie, jeżeli nagle zaczynają używać nachalnych dziennikarzy jako jakiś argument w serialu. Powinni trzymać się jednej wersji. Równie dobrze do każdej problemowej sytuacji w tej rodzinie możnaby przypisywać teksty typu "co napiszą w gazetach?". Niestety teraz nagle wyciągnięto takie coś przy okazji Brooke i Bridget. Bez sensu.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A pamiętacie ten tłum dzikich dziennikarzy na pokazie "Sypialni Brooke", kiedy Stefa, Ridge i Brooke wpadli na łóżko...i ta desperacka próba Erica zasłonięcia ich swoim ciałem... ::loll:: ::loll:: ::jezyk::
Podobnie zresztą było przy okazji skandalu w windzie. I było też pokazane później to zdjęcie w jakiejś gazecie.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Brooklyn pisze:A co może Amber wygląda jak żona bogacza? ::plask wczolo:
Trochę to smutne. Nie chodzi mi już o to co zrobiła i jaka jest Amber. Przyznam, Kimberly (przynajmniej teraz) jest od niej seksowniejsza, ale wybrałbym Amber, za charakter i osobowość. I raczej to powinno świadczyć o człowieku, a nie jego wygląd :nie: Jakoś Paris Hilton sama jest bogaczką, a wcale taka urodziwa nie jest... ^^
karolcia

Post autor: karolcia »

Ja nie rozmumiem troszkę tego, że Amber i CJ mieszkają w takiej spelunie i wogóle ledwo ciągną, a tak naprawdę VJ jest bogaty bo jego matka to SALLY( założycielka Spectry) także co mu szkodzi wziąść troszkę od mamy skoro ledwo wiąże koniec z końcem, matce dużo nie ubędzie a on nie będzie z Amber taki biedny
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

mucha331 pisze:Nie czepiajmy się wyglądu Amber - każdy ma inny gust i każdemu podoba się co innego. Najważniejsze jest wnętrze człowieka - nie zapominajmy przy tym, jak bardzo Rick (bogacz) byl zakochany w Amber.

Nie wszyscy bogacze mają przepiekne żony i Twoje argumenty są wedug mnie trochę śmieszne.
Mądre słowa ::ok:: :)
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

mucha331 pisze: Nie wszyscy bogacze mają przepiekne żony i Twoje argumenty są wedug mnie trochę śmieszne.
Mało atrakcyjna żona bogatego playboya to też kąsek dla dziennikarzy wg mnie.
ODPOWIEDZ