PS : Co oni widzą w Stephani
Massimo vs Eric
Massimo vs Eric
Zapowiada się dość ciekawa walka o względy Stephani między Eric'iem a Marone . Massimo od lat cały czas myślał o Stephani , nawet przypomniał swojej ukochanej ich noc spędzoną na jachcie kilkadziesiąt lat temu . Natomiast Eric od samego początku najeżył się i kazał mu wyjść z gabinetu .

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
O! Przyda się taki temat
Na moje oko to oni mają sentyment do Stephanie. Ale z niej taka zimna kobieta, nawet jak patrzyłem na stare videa jakie pojawiły się na Youtube z Erykiem i Stephanie z lat '80 ona tam taka chłodna. Ja jestem po stronie Eryka - to przecież nasza czołowa postać, czasem robi i gada głupoty, ale nie jest taki zły (aktor jest sympatyczny), Eryk powinien mu pokazać kto tu króluje w Los Angeles
Na moje oko to oni mają sentyment do Stephanie. Ale z niej taka zimna kobieta, nawet jak patrzyłem na stare videa jakie pojawiły się na Youtube z Erykiem i Stephanie z lat '80 ona tam taka chłodna. Ja jestem po stronie Eryka - to przecież nasza czołowa postać, czasem robi i gada głupoty, ale nie jest taki zły (aktor jest sympatyczny), Eryk powinien mu pokazać kto tu króluje w Los Angeles
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Dragon_Scale
- Adex-fan Brooke
Przecież właśnie o Stephanie mu chodzi.Irma pisze:Jestem po stronie Erica ale Massimo też nie jest taki zły najbardziej denerwuje mnie to że ciągle łasi się do Stephanie niech lepiej zajmuje się spiskiem przeciw Brooke
Również uważam że Massimo pasował by do Sally
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No wiem ale moim zdaniem to bez sensu bo Stephanie jest związana z Erickiem i wątpię aby zwróciła uwagę na Massima. To co kiedyś było między nimi przeszło w zapomnienie Stephanie nic nie czuje do Massima i chce o tym zapomniećAdex-fan Brooke pisze:Przecież właśnie o Stephanie mu chodzi.Irma pisze:Jestem po stronie Erica ale Massimo też nie jest taki zły najbardziej denerwuje mnie to że ciągle łasi się do Stephanie niech lepiej zajmuje się spiskiem przeciw Brooke
Również uważam że Massimo pasował by do SallyA z Sally by rzeczywiście był ciekawą parą, dobre było jak chciał buziaka od Stefci
-
Gabra-Sheila
Eric dzisiaj był mocno zdenerwowany, aż mu włos na czoło opadł
Dzisiaj wśród kochanek Erica Mass dał odpocząć Sheili a wskrzesił romans z Lauren, ten człowiek na prawdę wie wszystko o Forresterach! Ale jego informatorzy nie donieśli mu chyba o romansie Stefy z Clarkiem i Jamesem - chyba, że specjalnie o tym zapomniał
Szkoda, że panowie się nie pobili byłoby ciekawiej...

Dzisiaj wśród kochanek Erica Mass dał odpocząć Sheili a wskrzesił romans z Lauren, ten człowiek na prawdę wie wszystko o Forresterach! Ale jego informatorzy nie donieśli mu chyba o romansie Stefy z Clarkiem i Jamesem - chyba, że specjalnie o tym zapomniał
Szkoda, że panowie się nie pobili byłoby ciekawiej...