Sheila vs. Morgan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Ryan Lavery

Sheila vs. Morgan

Post autor: Ryan Lavery »

Ten temat poruszyliśmy już w fanfikach. Jestem ciekaw którą z postaci bardziej lubicie? Jestem pewien, że Sheila ma o wiele większe grono fanów, ponieważ Morgan pojawiła się w serialu na krótko... Co prawda Brad Bell, nie wykluczył ponownego powrotu Morgan do "B&B", ale ja osobiście mam mu za złe, że kosztem usunięcia wątku z Morgan w marcu b.r. przywrócił Taylor, którą większość z nas już dawno się znudziła... Pamiętam, że bardzo się ucieszyłem z powrotu Sarah Buxton w tym roku.. Pojawiła się też jej matka - Natalie. Myślę, że tym wątkiem można było jeszcze wiele wiele namieszać w scenariuszu :) No ale cóż, nie wszyscy mamy wpływ na decyzje scenarzystów. Natomiast Sheili nie dażę już tak dużą sympatią... Ciekawi mnie jej postać, ale nie aż tak jak Morgan... Jakie jest Wasze zdanie? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Obie postacie są wspaniałe -ale w B&B więcej pola do popisu byłoby teraz dla Morgan skoro jest już na wolności - dobrze aby wróciła i rozkręciła akcje, Sheila teraz wyczynia nowe rzeczy w pobliżu Lauren w Y&R (o czym mowa właśnie w temacie "Żar młodości") i w ogóle nie ma słowa o tych jej nowszych przeżyciach z B&B. Może jednak wróci jeszcze kiedyś do Los Angeles -ciekawe w końcu co stało się z ta niby córką Massimo - Dianą -może kiedyś wróci już jako dorosła (w końcu co to dla scenarzystów) -to nawet interesuące że siostra Ridge'a i Nicka jest córką demonicznej Sheili. A dopiero by było jakby razem się pojawiły niszczyć Forresterów - myślę że jednak Sheila pokonałaby Morgan - Morgan właściwie jest już wyleczona.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: Morgan właściwie jest już wyleczona.
W pewnym momencie wydawało się,że Sheila też jest wyleczona :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A reszta formowiczów kogo woli? ::chytry:: Wkrótce Morgan wkroczy nam do Tvp1 :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Z tego co czytałem w spoilerach, to Morgan mocno zawiruje życiem Forresterów. Jej niektóre intrygi bardziej podobają mi się niż Sheili, no ale zobaczymy co to będzie :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Na dzień dzisiejszy też wole Sheile ,ponieważ wiem na co ją stać , a Morgan nie znam.
Primok

Post autor: Primok »

Sheila to Sheila ::krzyw:: . Morgan, aż taka niebezpieczna nie będzie - chociaż sceny z Taylor trochę grozą powieją :wink: .
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mi odpowiadałoby gdyby Shielai i Morgan okazay się siostrami ::jezyk::
compek

Post autor: compek »

E tam, Morgan może i jest intrygantką ale żadna jej akcja nie będzie dorastać do pięt intrygom Sheili! Morgan dopiero się pojawiła, niedługo robi wypad a Sheila to stara wyjadaczka.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Sheila jest milion razy lepsza od Morgan :zeby: W porównaniu do Sheili, Morgan nie jest taka groźna ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Gabra-Sheila pisze:Sheila jest milion razy lepsza od Morgan :zeby: W porównaniu do Sheili, Morgan nie jest taka groźna ::jezyk::
Powiem tak , kto jak kto ale Sheila to potrafi rozruszać to całe towarzystwo . Ona jak sobie wybierze cel to idzie po trupach ( autentycznie ) . Morgan jeszcze daleko do Sheili ::jezyk::
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Morgan jest narazie zaczątkiem ciekawej mrocznej postaci,ale sporo jej brakuje do Sheili Carter Forrester Warwick(nie wiem czy to jej wszystkie nazwiska już są ::loll:: ).Ona ma niesamowitą charyzme ,a pozatym nie wiem dlaczego,ale wydaje się być postacią ,która nie jest do końca negatywna i ma troche racji w niektórych niecnych działaniach :wink:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Ja tam wybieram Morgan (może dlatego, że Sheili nie mam "na świeżo"). Z tego co pamiętam to Sheila w przeszłości nic Ridżuniowi nie robiła, a Morgan - i owszem (ale niechcący). Morgan lepsza, łatwiej uwierzyć w to, że mogła ześwirować, a wszystko przez Królowe.
Amber Forrester

Post autor: Amber Forrester »

Ja wole Morgan ponieważ ta nie miała i nie bedzie miała zadnych konfliktów z Amber a Sheila miała i bedzie miec i za to jej nie lubie!!!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Amber tak jakby podpada Morgan w roku 2005 we Włoszech kiedy to Amber postanawia popsuć plany Morgan zawiadamiając Forresterów że Morgan ma u siebie Ridge'a z amnezją.
ODPOWIEDZ