Sheila vs. Morgan
-
Ryan Lavery
Sheila vs. Morgan
Ten temat poruszyliśmy już w fanfikach. Jestem ciekaw którą z postaci bardziej lubicie? Jestem pewien, że Sheila ma o wiele większe grono fanów, ponieważ Morgan pojawiła się w serialu na krótko... Co prawda Brad Bell, nie wykluczył ponownego powrotu Morgan do "B&B", ale ja osobiście mam mu za złe, że kosztem usunięcia wątku z Morgan w marcu b.r. przywrócił Taylor, którą większość z nas już dawno się znudziła... Pamiętam, że bardzo się ucieszyłem z powrotu Sarah Buxton w tym roku.. Pojawiła się też jej matka - Natalie. Myślę, że tym wątkiem można było jeszcze wiele wiele namieszać w scenariuszu
No ale cóż, nie wszyscy mamy wpływ na decyzje scenarzystów. Natomiast Sheili nie dażę już tak dużą sympatią... Ciekawi mnie jej postać, ale nie aż tak jak Morgan... Jakie jest Wasze zdanie? 
- Adex-fan Brooke
Obie postacie są wspaniałe -ale w B&B więcej pola do popisu byłoby teraz dla Morgan skoro jest już na wolności - dobrze aby wróciła i rozkręciła akcje, Sheila teraz wyczynia nowe rzeczy w pobliżu Lauren w Y&R (o czym mowa właśnie w temacie "Żar młodości") i w ogóle nie ma słowa o tych jej nowszych przeżyciach z B&B. Może jednak wróci jeszcze kiedyś do Los Angeles -ciekawe w końcu co stało się z ta niby córką Massimo - Dianą -może kiedyś wróci już jako dorosła (w końcu co to dla scenarzystów) -to nawet interesuące że siostra Ridge'a i Nicka jest córką demonicznej Sheili. A dopiero by było jakby razem się pojawiły niszczyć Forresterów - myślę że jednak Sheila pokonałaby Morgan - Morgan właściwie jest już wyleczona.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
A reszta formowiczów kogo woli?
Wkrótce Morgan wkroczy nam do Tvp1 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Z tego co czytałem w spoilerach, to Morgan mocno zawiruje życiem Forresterów. Jej niektóre intrygi bardziej podobają mi się niż Sheili, no ale zobaczymy co to będzie 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Na dzień dzisiejszy też wole Sheile ,ponieważ wiem na co ją stać , a Morgan nie znam.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
compek
-
Gabra-Sheila
Powiem tak , kto jak kto ale Sheila to potrafi rozruszać to całe towarzystwo . Ona jak sobie wybierze cel to idzie po trupach ( autentycznie ) . Morgan jeszcze daleko do SheiliGabra-Sheila pisze:Sheila jest milion razy lepsza od MorganW porównaniu do Sheili, Morgan nie jest taka groźna
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Dragon_Scale
Morgan jest narazie zaczątkiem ciekawej mrocznej postaci,ale sporo jej brakuje do Sheili Carter Forrester Warwick(nie wiem czy to jej wszystkie nazwiska już są
).Ona ma niesamowitą charyzme ,a pozatym nie wiem dlaczego,ale wydaje się być postacią ,która nie jest do końca negatywna i ma troche racji w niektórych niecnych działaniach 
-
Amber Forrester
- Adex-fan Brooke
Amber tak jakby podpada Morgan w roku 2005 we Włoszech kiedy to Amber postanawia popsuć plany Morgan zawiadamiając Forresterów że Morgan ma u siebie Ridge'a z amnezją.