Kryminalne zagadki NY/Miami/LV/LA (CSI NY/Miami/LV/LA)
Kryminalne zagadki NY/Miami/LV/LA (CSI NY/Miami/LV/LA)
Lubicie te seriale? Ja często oglądam. Można się wciągnąć 
Ostatnio zmieniony 2010-06-24, 23:15 przez bastet78, łącznie zmieniany 2 razy.
-
GL Forever
Oglądałem wszystkie CSI, ale tak naprawdę podobały mi się tylko trzy pierwsze sezony pierwszego, oryginalnego serialu. Z dwóch powodów, po pierwsze wtedy losy ludzi z serialu rzeczywiście poruszały. Po prostu niktóre z nich były niezapomniane. Nie mam teraz czasu pisać o przykładach, zresztą to taki temat, gdzie wiadomo, że nikt nikogo nie przekona, ale wiele z nich zapadało w pamięć. Potem i w spin-offach moim zdaniem tego brakło. Po drugie zaś szef. Na początku pierwszego seoznu "budowano" Grissoma z odcinka na odcinek. Jego rozmowy z podwładnymi, czy z tą prostykutką-filozofką graną przez Melindę Clarke o kulturze i naturze lub z księdzem z odcinka Alter Boys o ateizmie to było coś. Potem twórcy serialu chyba trochę osiedli gdy o to idzie na laurach, a w pozostałych dwóch serialach postacie bardziej zachwycały się weilkością swych przełożonych niż dawały widzowi możliwość obserwowania jej. Stąd to już mi się znacznie mniej podobało.
PS: Może niech Oleg zmieni tytuł wątku po prostu na Seriale kryminalne.
-
GL Forever
A które CSI było to pierwsze,oryginalne?Abec pisze:Oglądałem wszystkie CSI, ale tak naprawdę podobały mi się tylko trzy pierwsze sezony pierwszego, oryginalnego serialu. Z dwóch powodów, po pierwsze wtedy losy ludzi z serialu rzeczywiście poruszały. Po prostu niktóre z nich były niezapomniane. Nie mam teraz czasu pisać o przykładach, zresztą to taki temat, gdzie wiadomo, że nikt nikogo nie przekona, ale wiele z nich zapadało w pamięć. Potem i w spin-offach moim zdaniem tego brakło. Po drugie zaś szef. Na początku pierwszego seoznu "budowano" Grissoma z odcinka na odcinek. Jego rozmowy z podwładnymi, czy z tą prostykutką-filozofką graną przez Melindę Clarke o kulturze i naturze lub z księdzem z odcinka Alter Boys o ateizmie to było coś. Potem twórcy serialu chyba trochę osiedli gdy o to idzie na laurach, a w pozostałych dwóch serialach postacie bardziej zachwycały się weilkością swych przełożonych niż dawały widzowi możliwość obserwowania jej. Stąd to już mi się znacznie mniej podobało.
If you can't beat them, join them...
-
Gabra-Sheila
Bardzo lubię te seriale, ale najbardziej CSI:Miami, potem Las Vegas, a na końcu NY
Tych ostatnich mało oglądałam, bo mnie nie interesują. W Miami bardzo polubiłam Horatia, spoko gość
Kiedyś Kryminalne Zagadki Las Vegas leciały wcześnie, ale teraz o 23:35 pewnie mało kto patrzy
Tytułu tematu nie zmieniajcie, zgadzam się z Tkk_Bolly 
- Liason-fanka
-
Athaya
CSI Las Vegas nic nie przebije... Może to dlatego, że jako pierwszą oglądałam właśnie to. Tutaj wychodzi im to tak naturalnie a w Miami jakoś tak dziwnie i nie mogę przyzwyczaić. Oglądam ze względu na ciekawe wątki
A w jednym z odcinków CSI Las Vegas występowała aktorka grająca Morgan
Jej przygoda tam nie zakończyła się zbyt szczęśliwie jeśli mnie pamięć nie myli
A co do pory nadawania to muszę stwierdzić, że CSI Las Vegas wolałabym nieco wcześniej i w podwójnej dawce jak to było jeszcze jakiś miesiąc temu. Niestety ukrócili moja radośc
A w jednym z odcinków CSI Las Vegas występowała aktorka grająca Morgan
A co do pory nadawania to muszę stwierdzić, że CSI Las Vegas wolałabym nieco wcześniej i w podwójnej dawce jak to było jeszcze jakiś miesiąc temu. Niestety ukrócili moja radośc
Pierwszy sezon zwyczajnego CSI był jeszcze do zniesienia, ale reszta to tragedia...
Najgorsze jest CSI: Miami - w ogóle bez sensu i postaci takie jakieś sztuczne... To nie dla mnie...
CSI:NY lepsze od Miami, nowocześniejsze, ale też niezbyt fajne
Ogólnie wg. mnie to jedne z najgorszych seriali kryminalnych jakie powstały...
Najgorsze jest CSI: Miami - w ogóle bez sensu i postaci takie jakieś sztuczne... To nie dla mnie...
CSI:NY lepsze od Miami, nowocześniejsze, ale też niezbyt fajne
Ogólnie wg. mnie to jedne z najgorszych seriali kryminalnych jakie powstały...