Kryminalne zagadki NY/Miami/LV/LA (CSI NY/Miami/LV/LA)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
bastet78

Kryminalne zagadki NY/Miami/LV/LA (CSI NY/Miami/LV/LA)

Post autor: bastet78 »

Lubicie te seriale? Ja często oglądam. Można się wciągnąć :wink:
Ostatnio zmieniony 2010-06-24, 23:15 przez bastet78, łącznie zmieniany 2 razy.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Po co znak zapytania w tytule tematu ?
bastet78

Przypadkiem się wstawiło-nie miałam zamiaru :roll:
Abec

Post autor: Abec »

Oglądałem wszystkie CSI, ale tak naprawdę podobały mi się tylko trzy pierwsze sezony pierwszego, oryginalnego serialu. Z dwóch powodów, po pierwsze wtedy losy ludzi z serialu rzeczywiście poruszały. Po prostu niktóre z nich były niezapomniane. Nie mam teraz czasu pisać o przykładach, zresztą to taki temat, gdzie wiadomo, że nikt nikogo nie przekona, ale wiele z nich zapadało w pamięć. Potem i w spin-offach moim zdaniem tego brakło. Po drugie zaś szef. Na początku pierwszego seoznu "budowano" Grissoma z odcinka na odcinek. Jego rozmowy z podwładnymi, czy z tą prostykutką-filozofką graną przez Melindę Clarke o kulturze i naturze lub z księdzem z odcinka Alter Boys o ateizmie to było coś. Potem twórcy serialu chyba trochę osiedli gdy o to idzie na laurach, a w pozostałych dwóch serialach postacie bardziej zachwycały się weilkością swych przełożonych niż dawały widzowi możliwość obserwowania jej. Stąd to już mi się znacznie mniej podobało.

PS: Może niech Oleg zmieni tytuł wątku po prostu na Seriale kryminalne.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

A nie ma już przypadkiem tematu z serialami kryminalnymi ? Jeśli jest, to może ten powstał niepotrzebnie. A jeśli nie ma, to też jestem za tym, żeby Oleg zmienił nazwę tematu na bardziej uniwersalną.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Abec pisze:Oglądałem wszystkie CSI, ale tak naprawdę podobały mi się tylko trzy pierwsze sezony pierwszego, oryginalnego serialu. Z dwóch powodów, po pierwsze wtedy losy ludzi z serialu rzeczywiście poruszały. Po prostu niktóre z nich były niezapomniane. Nie mam teraz czasu pisać o przykładach, zresztą to taki temat, gdzie wiadomo, że nikt nikogo nie przekona, ale wiele z nich zapadało w pamięć. Potem i w spin-offach moim zdaniem tego brakło. Po drugie zaś szef. Na początku pierwszego seoznu "budowano" Grissoma z odcinka na odcinek. Jego rozmowy z podwładnymi, czy z tą prostykutką-filozofką graną przez Melindę Clarke o kulturze i naturze lub z księdzem z odcinka Alter Boys o ateizmie to było coś. Potem twórcy serialu chyba trochę osiedli gdy o to idzie na laurach, a w pozostałych dwóch serialach postacie bardziej zachwycały się weilkością swych przełożonych niż dawały widzowi możliwość obserwowania jej. Stąd to już mi się znacznie mniej podobało.

PS: Może niech Oleg zmieni tytuł wątku po prostu na Seriale kryminalne.
A które CSI było to pierwsze,oryginalne? :wink:
If you can't beat them, join them...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Co wy chcecie od tematu.W temacie seriale kryminalne mieściło by się tak mnóstwo seriali w tym trzeba by było pokasować wiele tematów seriali kryminalnych z tego forum.A takto mozna rozmawiać o 3 serialach o podobnej tematyce w jednym temacie.

Pierwsze - CSI Las Vegas
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Bardzo lubię te seriale, ale najbardziej CSI:Miami, potem Las Vegas, a na końcu NY :P Tych ostatnich mało oglądałam, bo mnie nie interesują. W Miami bardzo polubiłam Horatia, spoko gość ::krzyw:: Kiedyś Kryminalne Zagadki Las Vegas leciały wcześnie, ale teraz o 23:35 pewnie mało kto patrzy :? Tytułu tematu nie zmieniajcie, zgadzam się z Tkk_Bolly ::ok::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja zo roku chce sie zabrac za CSI, ale zawsze mi cos innego wpadnie w rece :D Moze kiedys zaczne to ogladac, ale jak znam zycie to pewnie jak juz skoncza krecic :D
Athaya

Post autor: Athaya »

CSI Las Vegas nic nie przebije... Może to dlatego, że jako pierwszą oglądałam właśnie to. Tutaj wychodzi im to tak naturalnie a w Miami jakoś tak dziwnie i nie mogę przyzwyczaić. Oglądam ze względu na ciekawe wątki :mrgreen:

A w jednym z odcinków CSI Las Vegas występowała aktorka grająca Morgan :twisted: Jej przygoda tam nie zakończyła się zbyt szczęśliwie jeśli mnie pamięć nie myli :roll:

A co do pory nadawania to muszę stwierdzić, że CSI Las Vegas wolałabym nieco wcześniej i w podwójnej dawce jak to było jeszcze jakiś miesiąc temu. Niestety ukrócili moja radośc ::kwasny::
Abec

Post autor: Abec »

"Morgan" w dwóch odcinkach grała dwie różne kobiety ;) W czwartym i piątym sezonie.
hit_86

Post autor: hit_86 »

Najbardziej podoba mi sie CSI Miami, las Vegas widziałam tylko kilka odcinków ze względu na pore nadawania. Najmniej przyzwyczaić się moge do CSI New Yourk, jakoś tak dziwnie mi sie ogląda w porównaniu do Miami.
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
Goku

Post autor: Goku »

Pierwszy sezon zwyczajnego CSI był jeszcze do zniesienia, ale reszta to tragedia...

Najgorsze jest CSI: Miami - w ogóle bez sensu i postaci takie jakieś sztuczne... To nie dla mnie...

CSI:NY lepsze od Miami, nowocześniejsze, ale też niezbyt fajne

Ogólnie wg. mnie to jedne z najgorszych seriali kryminalnych jakie powstały...
bastet78

Ja lubię najpierw Las Vegas,Miami i potem NY.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Już nie oglądacie tego serialu?
Ja oglądam, a to na Polsacie, a to na AXN-ie. Najbardziej podoba mi się CSI Miami.
ODPOWIEDZ