Hope Logan

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
B@r

Hope Logan

Post autor: B@r »

Najmłodsze dziecko Logan, czyli owoc miłości płomiennego romansu Brooke i Deacona. Myślę, że skoro mamy temat o małym Eryku, to spokojnie możemy mieć temat o Hope, tym bardziej, że dzisiaj wreszcie Brooke wybrała dla niej imię!
Hmm... nadzieja na przyszłość... :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

To zasługa Bridget, że ta mała dziewczynka ma imię a nie jej matki ;) A wszyscy przypisują to Brooke :?
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Mi się imie bardzo podoba :) Ale sama scena, w której Bridget żartuje sobie z facetów matki, to jakieś nieporozumienie jset ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

I znów mamy w MNS kolejne dziecko. :) Ciekawe, czy losy Hope też będą tak pogmatwane jak losy jej przyrodniego brata - Erica III, zwanego też "małym D". A swoją drogą, Hope ma dwóch przyrodnich braci o imieniu "Eric". To trochę dziwna sytuacja. ::ysz::
A co do imienia "Hope" to w ogóle mi się ono nie podoba. Lepiej pasowałoby już to "Joy". :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Tomala

Post autor: Tomala »

Dobrze że nie tłumaczą imienia Hope. Wkońcu imię Nadzieja też istnieje.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Imię Hope jest całkiem niezłe :P Ale jak narazie to o tym dziecku mogę powiedzieć tylko tyle, że: jest słodziutka i wcale dużo nie płacze. Mam nadzieję że nie będzie jadła tych "witamin" i za rok nie będzie miała już 10 lat ::chytry:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Imię Hope jest bardzo ładne, dziwnie by było gdyby przyjęli propozycję Stefy: Joy. Jakoś mi się nie podoba. A mała Hope robi się podobna do Brooke :D .
Awatar użytkownika
MrPukwa

Post autor: MrPukwa »

Hope jest córka Brooke czyli jest ciotką małego Erica. Młodszą od niego... ::ke::
Imie podoba mi się, o wiele lepsze od Joy. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Hope nie jest ciotką małego Erica. Jest jego przyrodnią siostrą.
Eric III - biologiczni rodzice: Deacon i Becky
Hope - rodzice: Deacon i Brooke.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Mała Hope jest urocza :mrgreen: Taka malutka i słodka ::krzyw:: A imię bardzo ładne :D Choć, nie wyobrażam sobie, by jakieś dziecko w Polsce mialo na imię Nadzieja ::jezyk::
Tomala

Post autor: Tomala »

DeaconFan pisze:Hope nie jest ciotką małego Erica. Jest jego przyrodnią siostrą.
Eric III - biologiczni rodzice: Deacon i Becky
Hope - rodzice: Deacon i Brooke.
Rzeczywiście. Wogóle o tym nie pomyślałem. Gdyby Rick i Amber znali prawdę to może cieszyliby się że Eric ma siostrę, której Amber nie może mu dać.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Gabra-Sheila pisze:Mała Hope jest urocza :mrgreen: Taka malutka i słodka ::krzyw:: A imię bardzo ładne :D Choć, nie wyobrażam sobie, by jakieś dziecko w Polsce mialo na imię Nadzieja ::jezyk::
Ale imię Nadzieja funkcjonuje też u nas - może jest mało popularne, bardziej na wschodzie. :roll:
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Tak, zgadza się, jakaś moja daleka ciotka tak miała na imię, Nadzieja. Zawsze mi się to podobało.
Hope brzmi ładnie jak iię odpowiednio wypowie z bardzo okrągłym "o", bo inaczej wychodzi głupio "Hop" :roll:
Długo Brooke zwlekała z imieniem...
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj Hope tak ładnie się uśmiechała jak Brooke i Megan do niej mówiły, że aż zrobiło mi się przyjemniej :serce: To dziecko jest naprawdę fantastyczne :mrgreen: Ciekawe co z nią będzie bo Brooke coś się chyba dzisiaj stało :cry:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zgadzam się Mareczku, ta dziewczynka jest niesamowita :serce: :serce: :serce:
Taki mały czarnulek, od razu widać, kto jest jej ojcem ::jezyk::
A jak pokazywała ząbki i się uśmiechała :zeby: :zeby:
ODPOWIEDZ