Najmłodsze dziecko Logan, czyli owoc miłości płomiennego romansu Brooke i Deacona. Myślę, że skoro mamy temat o małym Eryku, to spokojnie możemy mieć temat o Hope, tym bardziej, że dzisiaj wreszcie Brooke wybrała dla niej imię!
Hmm... nadzieja na przyszłość...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
I znów mamy w MNS kolejne dziecko. Ciekawe, czy losy Hope też będą tak pogmatwane jak losy jej przyrodniego brata - Erica III, zwanego też "małym D". A swoją drogą, Hope ma dwóch przyrodnich braci o imieniu "Eric". To trochę dziwna sytuacja.
A co do imienia "Hope" to w ogóle mi się ono nie podoba. Lepiej pasowałoby już to "Joy".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Imię Hope jest całkiem niezłe Ale jak narazie to o tym dziecku mogę powiedzieć tylko tyle, że: jest słodziutka i wcale dużo nie płacze. Mam nadzieję że nie będzie jadła tych "witamin" i za rok nie będzie miała już 10 lat
DeaconFan pisze:Hope nie jest ciotką małego Erica. Jest jego przyrodnią siostrą.
Eric III - biologiczni rodzice: Deacon i Becky
Hope - rodzice: Deacon i Brooke.
Rzeczywiście. Wogóle o tym nie pomyślałem. Gdyby Rick i Amber znali prawdę to może cieszyliby się że Eric ma siostrę, której Amber nie może mu dać.
Gabra-Sheila pisze:Mała Hope jest urocza Taka malutka i słodka A imię bardzo ładne Choć, nie wyobrażam sobie, by jakieś dziecko w Polsce mialo na imię Nadzieja
Ale imię Nadzieja funkcjonuje też u nas - może jest mało popularne, bardziej na wschodzie.
Tak, zgadza się, jakaś moja daleka ciotka tak miała na imię, Nadzieja. Zawsze mi się to podobało.
Hope brzmi ładnie jak iię odpowiednio wypowie z bardzo okrągłym "o", bo inaczej wychodzi głupio "Hop"
Długo Brooke zwlekała z imieniem...
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Dzisiaj Hope tak ładnie się uśmiechała jak Brooke i Megan do niej mówiły, że aż zrobiło mi się przyjemniej To dziecko jest naprawdę fantastyczne Ciekawe co z nią będzie bo Brooke coś się chyba dzisiaj stało