Darla Einstein

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Darla Einstein

Post autor: Mareczek »

Czy nie sądzicie że Darla zasługuje na swój własny osobisty temat :P
Jest w Modzie na sukces od samego początku istnienia Spectry Fashion, a teraz jest jej naprawdę dużo :D
Choćby teraz bardzo zaangażowała się w wątek Macy i Thorne'a ::rad::
Na siłę próbuję ich połączyć :lol:

Zachęcam was do pisania o Darli, mam nadzieję że tamat będzie używany ::jezyk::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Szkoda, że tę postać tak scenarzyści zaniedbują w tym serialu. Cały czas odgrywa tylko rolę przyjaciółki Sally i Macy. Jakby nie miała własnego życia. ::kwasny:: Mogliby jej scenarzyści w końcu jakiś własny wątek wymyśleć.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Darla jest boska i bardzo ładna :)))))))))

Ostatnio jest jej coraz więcej, nie wiem czy zauważyliście, ale wydaje się w gruncei rzeczy bardzo samotna, np. jak mówiła Macy, że niektórym nie dane jest przeżyć takiej miłości przez całe życie (tak jakby mówiłą o sobie, taka smutna była wtedy )
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To dziwne że jeszcze nie miała tematu ::kwasny::
Ja również lubie Darlę, atrakcyjna, wesoła, z wiekiem mądrzejsza, dowcipna i oddana przyjaciółka, ogólnie empatyczna do każdego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Bardzo lubię Darlę :) Jest bardzo miła i sympatyczna ::ok:: . Fajna z niej przyjaciółka :wink: Dobrze, że Darla pojawia się coraz częściej ::ok:: :: bow :: :)
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja ostatnio też lubię Darlę. Bardzo dobra przyjaciółka, zawsze doradzi, zawsze wesprze.
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Zawsze lubiłam Darlę. To taka dobra i pomocna duszyczka. Dobrze że TVP1 pokazuje ją częściej
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Mareczek

Myślę że to nie od TVP 1 zależy ile Darli oglądamy :P Bo przecież odcinkie są kupowane ::jezyk::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Mam nadzieję, że dzisiejsze wydarzenia wpłynął na rowój tej postaci, a swoją droga z kim jak z kim ale nie sądziłam ,że bedzie ona z Thornem :zeby: . Z jednej strony jest mi jej szkoda bo dzisiejsze zachowanie Thorna względem jej kiedy się obudził było okropne naprawde jej współczuję, i coś mi się zdaje , że dla niej ta noc znaczyła zdecydowanie za dużo... no ale nareszcie zobaczyliśmy Darlę w innym wydaniu i chyba pierwszy raz od dawna scen z nią w roli głownej było tak wiele ::rad::
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Mareczek

Mam nadzieję że teraz będzie miała swój duży wątek :D
Chociaż szkoda jej dla Thorne'a ::kwasny::
Znając jednak Darlę nie da się skrzywdzić ::rad::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Świetnie że Darla wreszcie dostała swój wątek, przy okazji poznaliśmy jej mieszkanie! :) A nawet dowiedzieliśmy się od Clarke'a że Darla czasem spotykała się dalej z Billem Spencerem i próbowała z nim odbudowac związek! ::ke:: Darla jest wspaniałą postacią, charakter ma wg mnie nawet lepszy od Brooke ::chytry:: szkoda mi jej że ta noc dla niej coś znaczyła mimo alkoholu a Thorne tak obojętnie się do niej odniósł
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Właśnie mi też spodobało się jej mieszkanie ::krzyw::
A co do jej spotkań z Billem Spencerem to mnie to ździwiło :shock:
Billa też przecież mogliby przywrócić ::jezyk::
I trójkąt Darla&Throrne&Bill :zeby: ::loll:: ::cojest:: ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Mi się podoba trójkąt Macy&Thorne&Darla tylko żeby miały mniej więcej równe szanse bo jak narazie widać, że Thorne nie widzi w Darli nikogo ważnego, ale gdyby ta noc zaczela dla niego znaczyć coś więcej to kto wie... :zeby:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Mareczek

Ale sądząc po dzisiejszym zachowaniu Thorne'a to Darla chyba nic dla niego nie zanczy ::kwasny:: A szkoda, byłoby fajnie ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Darla to napewno postać bardzo pozytywna , pełna wigoru i humoru . Zawsze potrafi rozbawić i pocieszyć ,jej sposób bycia naprawdę przyciąga . Chyba nie da się jej nie lubić .
ODPOWIEDZ