Czy nie sądzicie że Darla zasługuje na swój własny osobisty temat
Jest w Modzie na sukces od samego początku istnienia Spectry Fashion, a teraz jest jej naprawdę dużo
Choćby teraz bardzo zaangażowała się w wątek Macy i Thorne'a
Na siłę próbuję ich połączyć
Zachęcam was do pisania o Darli, mam nadzieję że tamat będzie używany
Szkoda, że tę postać tak scenarzyści zaniedbują w tym serialu. Cały czas odgrywa tylko rolę przyjaciółki Sally i Macy. Jakby nie miała własnego życia. Mogliby jej scenarzyści w końcu jakiś własny wątek wymyśleć.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Ostatnio jest jej coraz więcej, nie wiem czy zauważyliście, ale wydaje się w gruncei rzeczy bardzo samotna, np. jak mówiła Macy, że niektórym nie dane jest przeżyć takiej miłości przez całe życie (tak jakby mówiłą o sobie, taka smutna była wtedy )
To dziwne że jeszcze nie miała tematu
Ja również lubie Darlę, atrakcyjna, wesoła, z wiekiem mądrzejsza, dowcipna i oddana przyjaciółka, ogólnie empatyczna do każdego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mam nadzieję, że dzisiejsze wydarzenia wpłynął na rowój tej postaci, a swoją droga z kim jak z kim ale nie sądziłam ,że bedzie ona z Thornem . Z jednej strony jest mi jej szkoda bo dzisiejsze zachowanie Thorna względem jej kiedy się obudził było okropne naprawde jej współczuję, i coś mi się zdaje , że dla niej ta noc znaczyła zdecydowanie za dużo... no ale nareszcie zobaczyliśmy Darlę w innym wydaniu i chyba pierwszy raz od dawna scen z nią w roli głownej było tak wiele
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Świetnie że Darla wreszcie dostała swój wątek, przy okazji poznaliśmy jej mieszkanie! A nawet dowiedzieliśmy się od Clarke'a że Darla czasem spotykała się dalej z Billem Spencerem i próbowała z nim odbudowac związek! Darla jest wspaniałą postacią, charakter ma wg mnie nawet lepszy od Brooke szkoda mi jej że ta noc dla niej coś znaczyła mimo alkoholu a Thorne tak obojętnie się do niej odniósł
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Właśnie mi też spodobało się jej mieszkanie
A co do jej spotkań z Billem Spencerem to mnie to ździwiło
Billa też przecież mogliby przywrócić
I trójkąt Darla&Throrne&Bill
Mi się podoba trójkąt Macy&Thorne&Darla tylko żeby miały mniej więcej równe szanse bo jak narazie widać, że Thorne nie widzi w Darli nikogo ważnego, ale gdyby ta noc zaczela dla niego znaczyć coś więcej to kto wie...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Darla to napewno postać bardzo pozytywna , pełna wigoru i humoru . Zawsze potrafi rozbawić i pocieszyć ,jej sposób bycia naprawdę przyciąga . Chyba nie da się jej nie lubić .