Bridge vs. Bricky

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Robi

Bridge vs. Bricky

Post autor: Robi »

Ciekawie się zaczyna ,więc warto założyć temat odnośnie tych par .

Osobiście wolę Bridge , choć nie będę miał nic przeciwko jak Nick trochę pokonkuruje z Ridge'm .
Ostatnio zmieniony 2008-09-26, 21:29 przez Robi, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Oczywiście, że Brooke i Ridge.
Oni są dla siebie stworzeni. Pokonali już tyle przeszkód i wydawałoby się, że już będą szczęśliwi, a tu musiał pojawić się Nick ::kwasny::
Gdyby nie zamotał w głowie Brooke, pewno już na dniach mielibyśmy ponowny ślub...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Macie racje, też jestem za Bridge, ale jednak obecnie Ridge na małą kare zasługuje, ładnie mu Brooke wygarneła wszystko, teraz czas niech Ridge trochę zobaczy jak to jest na miejscu Brooke kiedy ciągle jakaś baba się pcha między nich bo już dawno nie miał konkurenta a prawdziwa miłość i przeznaczenie może zwycięży :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja na razie nie kibicuję żadnej parze. :wink:

Wy możecie wyrażać swój pogląd pisząc w tym temacie, jak i głosując w ankiecie. Która para Wam się bardziej podoba? Na razie ankieta będzie funkcjonować przez 20 dni, z możliwością przedłużenia. :wink:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ja zagłosowałam na parę Brooke i Nick.
Ridge to taki odgrzewany kotlet. A odgrzewane rzeczy już tak nie smakują i często szkodzą zdrowiu :wink: ::jezyk::
Brooke powinna dać sobie z nim spokój i poszukać prawdziwego szczęścia z mężczyzną, które owo szczęście i miłość jej da.
Ostatnio zmieniony 2008-05-27, 21:52 przez Monia, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
Robi

Ja oczywiście także głosowałem na parę Brooke i Ridge ,ponieważ kazde z nich będąc w innym związku jest nie do konca szczęśliwę , a tylko razem się wypełniają.

PS Dzięku Dawidek za stworzenie ankiety :wink: , ktoś musi wam urozmaicić egzystencje na forum :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja również zagłosowałem na Brooke i Nicka :P
Związek z Ridga'em już mi się znudził :? A Nick jest nową postacią i może wniesie w życie Brooke trochę świeżości ::rad::
Po Ridge'u już bym się tego spodziewał, bo on ciągle gra w tą samą grę ::kwasny::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zdecydowanie Brooke i Nick! Zresztą niewiele trzeba by przebić Nietopera :twisted:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Hehehe, podpisuję się pod postem Szogunki ;) Zresztą mój avatar mówi sam za siebie :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja także wybrałam Brooke i Nicka. Nick jest postacią nową, wydaje się sympatyczny, jest przystojny i pasuje do Brooke. Ridge mógł się nie wiązać z Bridget jeśli tak mu zależy na Brooke. Dobrze mu tak, że Brooke już go nie chce. ::jezyk::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Bardzo fajny pomysł z tą ankietą :wink: Ja zagłosowałam na Bricky, bo Nick do Brooke bardziejmy pasował moim zdaniem niż Ridge :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Też chyba jestem za Bricky. Nick to bardzo fajny facet i myślę, że byłby dla Brooke odpowiednim partnerem. :) W każdym razie na pewno lepszym niż Ridge Forrester. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Karen

Post autor: Karen »

DeaconFan pisze:Też chyba jestem za Bricky. Nick to bardzo fajny facet i myślę, że byłby dla Brooke odpowiednim partnerem. :) W każdym razie na pewno lepszym niż Ridge Forrester. :wink:
Brook i Nicky?!! Boże broń!!!. :shock: To już lepiej żeby Brook była z Ridgem. :|
kocham M.N.S
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Brooke i Nick :serce: Ridge już się przejadł.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
Robi

Konflikt , a może raczej wybór będzie dla Brooke z dnia na dzień coraz trudniejszy . Z jednej strony Nick oraz Jacke , którzy mogą zapewnić Logan spokój , z drugiej zaś Ridge za ,którym Brooke całe życie biegała .
W naszym sondażu prowadzi para Bricky ale chyba jest to spowodowane tym ,że Nick ma zdecydowanie mniej grzeszków na swoim koncie z powodu niedawnego wejścia na scene Forresterów .
ODPOWIEDZ