Nick vs. Ridge
- Amber Moore
Nick vs. Ridge
Bracia Marone. Nick i Ridge. Oboje rywalizują o Brooke. Który z nich pozyskał Waszą większą sympatię? I dlaczego?
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Po tym małym romansie Brooke z Nick'iem być może Ridge znów się wścieknie , jeżeli okaże się ,że ten ,,anioł'' który ujawnił się Logan jest prawdziwym żywym i ludzkim organizmem 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Ridge ma rację, że nienawidzi swojego brata.
W tym sporze w pełni popieram Ridge'a, Nick jest, był dla Brooke tylko namiastką!!!
Poza tym Nick jest bardzo fałszywy, tu mówi, że nie chce dziecka, ze szanuje małżeństwo brata, a za chwile marzy o Brooke
Co za hipokryta!
Nie zna on przeszłości, nie wie ile Brooke i Ridge razem przeżyli. Czasami mam wrażenie, że on nawet nie wie, że Brooke i Ridge w przeszłości byli dwa razy małżeństwem
Ridge musi być silny i niech nawet nie myśli o zostawieniu Brooke, bo marynarzyk tylko czyha na taką okazję!!
Wystarczy chwile nieuwagi, a już potrafi niemal zgwałcić Brooke!!
W tym sporze w pełni popieram Ridge'a, Nick jest, był dla Brooke tylko namiastką!!!
Poza tym Nick jest bardzo fałszywy, tu mówi, że nie chce dziecka, ze szanuje małżeństwo brata, a za chwile marzy o Brooke
Nie zna on przeszłości, nie wie ile Brooke i Ridge razem przeżyli. Czasami mam wrażenie, że on nawet nie wie, że Brooke i Ridge w przeszłości byli dwa razy małżeństwem
Ridge musi być silny i niech nawet nie myśli o zostawieniu Brooke, bo marynarzyk tylko czyha na taką okazję!!
Wystarczy chwile nieuwagi, a już potrafi niemal zgwałcić Brooke!!
-
Martin Rode
Sprawa ojcostwa poróżni braci , ale to nie powinno wpłynąć na związek Brooke i Ridge . Oby tylko im nie przyszło do głowy pomysł z rozwodem oraz związek Brooke z Nick'iem ze względu na dziecko. To najgorszy pomysł jaki może im wpaść do głosy . Małżeństwa bez miłości to nie małżeństwa.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Chociaż wolę Nicka od Ridge'a i tak też głosowałam kiedyś w ankiecie, to jednak nie chcę, żeby Brooke odchodziła od Ridge'a. Oni naprawdę się kochają, a z Nickiem łączy Brooke to samo co z Deaconem czy Erykiem - czyli dziecko. Wydaje mi się, że Brooke odgrywa rolę grzesznicy i pokutnicy, której przeznaczeniem jest cierpienie. Ale tak naprawdę to nie ma powodu, żeby tak się poświęcać, bo przy odrobinie dobrej woli (szczególnie że Nick nie chce rozwodu Brooke i Ridge'a) można się jakoś dogadać w sprawie dziecka.
Nick nie ptrzebnie przychodzi do Ridge , przecież to jest jasne ,że on jego wogóle nie pocieszy , z tego względy ,że to dzięku jemu zakończyło się jego małżeństwo.
- Adex-fan Brooke
W walce o serce Brooke kibicuje Ridge'owi bo Nick mimo że ma swoje zalety i ładnie traktuje Brooke to jednak miłością życia Brooke jest Ridge a ona jego, więc powinni być wreszcie szczęśliwi razem bez względu na to czyje ona ma urodzić dziecko. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nick tym atakiem na Ridge sobie nie pomoże ,wręcz przeciwnie . Choć co prawda Ridge go sprowokował i to w beszczelny sposób ale Nick powinien się uspokoić. A Forrester zamiast zajmować się Marone powinien pogadać ze swoją kochaną mamusią aby dała spokój Brooke.
-
Ryan Lavery
Na tę chwilę dopinguję Nicky'emu. Zachowuje się dojrzalej i nie ma o sobie aż tak wygórowanego mniemania jak Ridge. Żal mi go, że jednak dziecko nie okazało się jego. W pełni na nie zasługiwał, po tym ile musiał zwalczać Ridge'a. Trochę dziwi mnie, że zaczęły go dręczyć wyrzuty sumienia, skoro tak naprawdę to nie on był winny całej sytuacji a Jacqueline.
- Adex-fan Brooke
Ridge bardziej zasługuje na to dziecko a raczej Brooke, która już straciła dwójkę dzieci z Ridge'm, czas najwyższy że mają dziecko! 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
W końcu ktoś Ridge'owi przyłożył , bo zawsze to on kogoś lał po twarzy . A po tym uderzeniu Forresterem zaopiekowała się piękna i niewinna Morgan