Magda M.
- Mów mi Kasia =D
Oj ja też kocham Agatę i Bartka xD Chyba dla nich to jeszcze oglądam 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Przebaczyć można błąd, a Piotr nie uważa, że zrobił coś niestosownego. Więc co tu przebaczać?Netri pisze:chce ale ile można Magda jest taka uparta jak osioł jeśli go kocha to mogłaby mu przebaczyć. wolałabym zeby sie pogodzili i było pokazane jak żyją razem.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
No włanie ale Magda wielka pani uważa że on popełnił nieprzebaczalną zbrodnieSzogunka pisze:Przebaczyć można błąd, a Piotr nie uważa, że zrobił coś niestosownego. Więc co tu przebaczać?Netri pisze:chce ale ile można Magda jest taka uparta jak osioł jeśli go kocha to mogłaby mu przebaczyć. wolałabym zeby sie pogodzili i było pokazane jak żyją razem.
Każda chwila to szansa by się zmienić
- Mów mi Kasia =D
- Marek Forrester
Nie rozumiem postępowania Magdy, jaką nauczke chce dać Piotrowi... Wie o tym, że nie ma nikogo w jej sercu oprócz Piotra. Gdy próbowała być z Filipem nie udało się, przy pierwszej lepszej okazji myślała o Piotrku, nie cieszyła się z bycia z Filipem, tak samo jest z Kacprem, Magda jest z nim bo ... jest ktoś kto ją lubi i adoruje ale ona nie myśli o nim tylko o Piotrze. Tak być nie może, Magda powinna w końcu dojrzeć i zrozumieć ,że Piotr popełnił błąd ale to ludzkie popełniać błędy a Piotr ją kocha, ona jego więc nie wiem po co ona sama stwarza problemy!
Nobody does it better
Hmmmm.. Pamiętaj kochany, że kobiety myślą trochę bardziej pokrętnie niż faceci 
A tak na chłopski (no może bardziej babski) rozum... Tak sobie o tym myślałam i doszłam do takich wniosków:
1) Piotr skrzywdził Magdę - i dobrze o tym wie, bo przecież mu o tym powiedziała (nawet gdyby tego nie zrobiła, to chyba i tak powinien o tym wiedzieć
)
2) Mówi, że drugi raz tak samo by postąpił.
Podsumowując: Magda (skrzywdzona) żyje w przekonaniu, że Piotr ją zranił i drugi raz tak samo by zrobił (wiedząc jak bardzo ją to zabolało/zaboli). Innymi słowy: Piotr ma gdzieś uczucia Magdy, która pewnie chciałaby usłyszeć: ''Gdybym wiedział jak bardzo cię to zaboli nigdy bym tego nie zrobił''
Ależ te kobiety skomplikowane...

A tak na chłopski (no może bardziej babski) rozum... Tak sobie o tym myślałam i doszłam do takich wniosków:
1) Piotr skrzywdził Magdę - i dobrze o tym wie, bo przecież mu o tym powiedziała (nawet gdyby tego nie zrobiła, to chyba i tak powinien o tym wiedzieć
2) Mówi, że drugi raz tak samo by postąpił.
Podsumowując: Magda (skrzywdzona) żyje w przekonaniu, że Piotr ją zranił i drugi raz tak samo by zrobił (wiedząc jak bardzo ją to zabolało/zaboli). Innymi słowy: Piotr ma gdzieś uczucia Magdy, która pewnie chciałaby usłyszeć: ''Gdybym wiedział jak bardzo cię to zaboli nigdy bym tego nie zrobił''
Ależ te kobiety skomplikowane...
Co złego, to nie ja 
- Mów mi Kasia =D
Wiecie co mnie dołuje?? Że "Magdę M." zastąpi jakiś (też obyczajowy serial) "Twarzą w Twarz" o jakimś przestępcy po operacji plastycznej zakochanym w gościówie, która zrobiła mu tą operację
Co za debil wyyślił tą fabułę??
I oczywiście znowu w roli głównej Małaszyński. Nieoficjalna strona tego serialu - http://www.twarzawtwarz.net/
Lizzy mam pytanko??
Czy przypadkiem nie lubisz Jacka Poniedziałaka bo jest gejem???ja go kiedyś nie lubiłam,ale jak zobaczyłam rozmowy w toku z nim,zmieniłam zdanie.
W tym serialu u boku Małaszyńskiego ma zagrać Iwa z"pensjonatu pod różą"
Czy przypadkiem nie lubisz Jacka Poniedziałaka bo jest gejem???ja go kiedyś nie lubiłam,ale jak zobaczyłam rozmowy w toku z nim,zmieniłam zdanie.
W tym serialu u boku Małaszyńskiego ma zagrać Iwa z"pensjonatu pod różą"
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....