Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

Post autor: Mów mi Kasia =D »

Zgadzam sie. mogli by se już jaj nie robić... według mnie już dawno powinni sie pogodzić... i wogule.A Agata powinna być z Bartkiem,a nie z Rafałem tym jełopem ona wogule do niego nie pasuje
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Oj ja też kocham Agatę i Bartka xD Chyba dla nich to jeszcze oglądam :)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Netri pisze:chce ale ile można Magda jest taka uparta jak osioł jeśli go kocha to mogłaby mu przebaczyć. wolałabym zeby sie pogodzili i było pokazane jak żyją razem.
Przebaczyć można błąd, a Piotr nie uważa, że zrobił coś niestosownego. Więc co tu przebaczać? :shock:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

I jeszcze mówi, że drugi raz też by tak postąpił :? Jak tak mu na Magdzie zależy to dlaczego nie powie: "źle zrobiłem - przepraszam"? Magdzie się nie dziwie, że jest wściekła :evil: Tylko najbardziej to ona sama siebie męczy :(
Co złego, to nie ja ;)
Netri

Post autor: Netri »

Szogunka pisze:
Netri pisze:chce ale ile można Magda jest taka uparta jak osioł jeśli go kocha to mogłaby mu przebaczyć. wolałabym zeby sie pogodzili i było pokazane jak żyją razem.
Przebaczyć można błąd, a Piotr nie uważa, że zrobił coś niestosownego. Więc co tu przebaczać? :shock:
No włanie ale Magda wielka pani uważa że on popełnił nieprzebaczalną zbrodnie
Każda chwila to szansa by się zmienić
Awatar użytkownika
anka_

Netri pisze:No włanie ale Magda wielka pani uważa że on popełnił nieprzebaczalną zbrodnie
Co za pamięć... Magda nie może przede wszystkim zrozumieć dlaczego on dalej mówi, że zrobiłby tak drugi raz...
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

powinna mu przebaczyć... :D
Cathin

Post autor: Cathin »

Kinga mnie wkurza na maksa. Piotr już dla świętego spokoju i szansy na bycie z Magdą mógłby przyznać, że źle zrobił i ją przeprosić. Może wtedy Magda dałaby mu szansę?
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie rozumiem postępowania Magdy, jaką nauczke chce dać Piotrowi... Wie o tym, że nie ma nikogo w jej sercu oprócz Piotra. Gdy próbowała być z Filipem nie udało się, przy pierwszej lepszej okazji myślała o Piotrku, nie cieszyła się z bycia z Filipem, tak samo jest z Kacprem, Magda jest z nim bo ... jest ktoś kto ją lubi i adoruje ale ona nie myśli o nim tylko o Piotrze. Tak być nie może, Magda powinna w końcu dojrzeć i zrozumieć ,że Piotr popełnił błąd ale to ludzkie popełniać błędy a Piotr ją kocha, ona jego więc nie wiem po co ona sama stwarza problemy!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
anka_

Hmmmm.. Pamiętaj kochany, że kobiety myślą trochę bardziej pokrętnie niż faceci ;)

A tak na chłopski (no może bardziej babski) rozum... Tak sobie o tym myślałam i doszłam do takich wniosków:
1) Piotr skrzywdził Magdę - i dobrze o tym wie, bo przecież mu o tym powiedziała (nawet gdyby tego nie zrobiła, to chyba i tak powinien o tym wiedzieć ;) )

2) Mówi, że drugi raz tak samo by postąpił.

Podsumowując: Magda (skrzywdzona) żyje w przekonaniu, że Piotr ją zranił i drugi raz tak samo by zrobił (wiedząc jak bardzo ją to zabolało/zaboli). Innymi słowy: Piotr ma gdzieś uczucia Magdy, która pewnie chciałaby usłyszeć: ''Gdybym wiedział jak bardzo cię to zaboli nigdy bym tego nie zrobił'' ;)

Ależ te kobiety skomplikowane... :twisted: :mrgreen:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

i tak się pogodzą...! :D kapa tylko że pewnie w ostatnim odcinku :P
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Na pewno się pogodzą. Ale to już się robi nuudne. A i ten Kacper mnie wkurza. A Kinga :ziewam: . Natomiast Bartuś mnie śmieszy ::rad:: ::rad:: . Wolę Agatę z nim niż z Rafałem. Bo ten aktor (Poniedziałek)mnie odrzuca.
Goku

Post autor: Goku »

Wiecie co mnie dołuje?? Że "Magdę M." zastąpi jakiś (też obyczajowy serial) "Twarzą w Twarz" o jakimś przestępcy po operacji plastycznej zakochanym w gościówie, która zrobiła mu tą operację ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Co za debil wyyślił tą fabułę?? ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: I oczywiście znowu w roli głównej Małaszyński. Nieoficjalna strona tego serialu - http://www.twarzawtwarz.net/
Debora

Post autor: Debora »

Lizzy mam pytanko??
Czy przypadkiem nie lubisz Jacka Poniedziałaka bo jest gejem???ja go kiedyś nie lubiłam,ale jak zobaczyłam rozmowy w toku z nim,zmieniłam zdanie.

W tym serialu u boku Małaszyńskiego ma zagrać Iwa z"pensjonatu pod różą"
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Goku

Post autor: Goku »

Debora pisze:W tym serialu u boku Małaszyńskiego ma zagrać Iwa z"pensjonatu pod różą"
Tak :)... Będę oglądał ten serial chyba tylko dla Magdy Walach bo lubię tą aktorkę :)
ODPOWIEDZ