Ogólnie o filmach
Ja sobie wczoraj zrobiłam wieczór z horrorami
Najpierw obejrzałam na kompie Drogę bez powrotu a później na jedynce o 23.25 leciała Śmiertelna gorączka.Jakie są wasze wrażenia po tych filmach?
Mi droga się podobała,gorączka raczej średnio.A tak w ogóle TVP1 ostatnio coś w poniedziałki puszcza horrory
Kiedyś Smakosza ,wczoraj Gorączke a za tydzień ma być Noc żywych trupów2
Wszystko fajnie tylko szkoda,że to akurat poniedziałek a we wtorek trzeba przecież wstać 
Team Hunter:)A jak!
- Adex-fan Brooke
Tak - wielki plus dla TVP1 - w poniedziałki po 23.00 będą puszczane dalej horroryMisia pisze:A tak w ogóle TVP1 ostatnio coś w poniedziałki puszcza horroryKiedyś Smakosza ,wczoraj Gorączke a za tydzień ma być Noc żywych trupów2
Wszystko fajnie tylko szkoda,że to akurat poniedziałek a we wtorek trzeba przecież wstać
W następnych tygodniach także m.in.: "Nowy koszmar Wesa Cravena" (coś dla fanów Freddy Krugera
P.S. W tym roku kręcą "Śmiertelną gorączkę 2"
I podobno "Wielki Marsz" - czytałam książkę - świetna,i nie mogę się filmu doczekać!Primok pisze:P.S. W tym roku kręcą "Śmiertelną gorączkę 2".
"Nowy koszmar" ma ciekawą fabułę - bohaterką jest aktorka która wystąpiła w innych filmach o Fredim, gra siebie samą nawiedzaną w prywatnym życiu przez Krugera
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Polecam w niedzielę na TVP1 film "Dom z piasku i mgły" o 23.10 jak ktoś nie widział
.
A widział ktoś już film "Plaga"
Początkowe recenzje były słabe, ale teraz ludzie mówią, że to naprawdę porządny i dobry horror, a zarazem ciekawy film
. No i do tego gra tam AnnaSophia Robb
.
Chyba po "Labiryncie Fauna" znowu coś dla mnie
.
A widział ktoś już film "Plaga"
Chyba po "Labiryncie Fauna" znowu coś dla mnie
-
Gabra-Sheila
-
SallyFan
Uhh!
Oglądnąłem wczoraj "Koszmar minionego lata" z super gwiazdami : Jennifer Love Hewitt, Ryan Philippe oraz super para aktorska czyli Sarah Michelle Gellar
i Freddie Prinze Jr.
Zszokowało mnie to, że zginęła postać Ryana Philippe'a (Craig? xD) i Heather (SMG).
Śmierć Heather była okropna. Była tak blisko, ale sie nie udało. Uciekała z 15 minut po tym sklepie, co Ben zabił Lise i już prawie wbiegła na tą parade i... złapał ją do zaułka
Ale i tak końcówka mnie dobiła
Jak był ten list, to sie domysliłem że to nie on i jak pojawiło się "I STILL KNOW" to to samo, a tu... wyskakuje Mr Benjamin przez szybe i rzuca się na Julie, słychać jej krzyk i... koniec!
Tylko Ray przeżył.
Brr aż sie bałem iść spać ; > A oglądałem film ze względu na obsade z tym że potem mnie wciągnął
Ale ja do horrorów stworzony nie jestem 
Oglądnąłem wczoraj "Koszmar minionego lata" z super gwiazdami : Jennifer Love Hewitt, Ryan Philippe oraz super para aktorska czyli Sarah Michelle Gellar
Zszokowało mnie to, że zginęła postać Ryana Philippe'a (Craig? xD) i Heather (SMG).
Śmierć Heather była okropna. Była tak blisko, ale sie nie udało. Uciekała z 15 minut po tym sklepie, co Ben zabił Lise i już prawie wbiegła na tą parade i... złapał ją do zaułka
Ale i tak końcówka mnie dobiła
Brr aż sie bałem iść spać ; > A oglądałem film ze względu na obsade z tym że potem mnie wciągnął
-
Gabra-Sheila
Ja też oglądałam KML
Głównie ze względu na gwiazdy, które tam grały
Ależ wszyscy byli młodzi
Ale film mnie znudził
Poszłam spać jak tego chłopaka, który pracował w porcie [Maxa?] dopadł ten facet z hakiem xD
Straszny Film super KML spariodiował
Jak nazywa się II część KML? Akcja toczy się na jakiejś wyspie, o ile dobrze pamiętam

Straszny Film super KML spariodiował
Jak nazywa się II część KML? Akcja toczy się na jakiejś wyspie, o ile dobrze pamiętam

Druga część to "Koszmar następnego lata". Jak dla mnie to oba te filmy były raczej śmieszne niż straszne. Pamiętam jak kiedyś to z bratem oglądałam i się nabijaliśmy jak ten zabójca na haku zaczepił sobie ciało jednej z ofiar i szedł tak prosto jakby to ciało nic nie ważyło
He-man jakiś 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
-
SallyFan
Aaa to to był dopiero początek. Potem było zarąbiste jak Julie otworzyła bagażnik a tam martwy Max a na nim jakieś kraby i robaki (o ile dobrze pamietam). BlehhGabra-Sheila pisze:Ja też oglądałam KMLGłównie ze względu na gwiazdy, które tam grały
Ależ wszyscy byli młodzi
Ale film mnie znudził
Poszłam spać jak tego chłopaka, który pracował w porcie [Maxa?] dopadł ten facet z hakiem xD
Musze nabyć KNL. A prawdziwy tytuł 1 części był "I Know What You Did Last Summer" czyli "Wiem Co Zrobiliście Ostatniego Lata", ale i tak spox przetłumaczyli.
Końcówka i tak była zarąbista
- Adex-fan Brooke
A oglądaliście wszystkie części "Rocky'ego"? Wczoraj była ta najlepsza pierwsza na Tvp1, po raz setny powtarzana
Ale film ma fajną muzyke Billa Contiego (koleś dostał Oscara) i stworzył tez muzykę do "Dynastii". Ciekawe czy Tvp1 powtórze tez resztę serii, pewnie tak. W roli głównej Sylvester Stallone, niedawno w kinach była najnowsza część.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Mów mi Kasia =D