Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja sobie wczoraj zrobiłam wieczór z horrorami ::bojesie:: Najpierw obejrzałam na kompie Drogę bez powrotu a później na jedynce o 23.25 leciała Śmiertelna gorączka.Jakie są wasze wrażenia po tych filmach? ::chytry:: Mi droga się podobała,gorączka raczej średnio.A tak w ogóle TVP1 ostatnio coś w poniedziałki puszcza horrory :D Kiedyś Smakosza ,wczoraj Gorączke a za tydzień ma być Noc żywych trupów2 ::rad:: Wszystko fajnie tylko szkoda,że to akurat poniedziałek a we wtorek trzeba przecież wstać ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja zamierzam wreszcie zobaczyć "Królową" :) oglądał ktoś? Fajne?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Misia pisze:A tak w ogóle TVP1 ostatnio coś w poniedziałki puszcza horrory :D Kiedyś Smakosza ,wczoraj Gorączke a za tydzień ma być Noc żywych trupów2 ::rad:: Wszystko fajnie tylko szkoda,że to akurat poniedziałek a we wtorek trzeba przecież wstać ::kwasny::
Tak - wielki plus dla TVP1 - w poniedziałki po 23.00 będą puszczane dalej horrory :wink: .
W następnych tygodniach także m.in.: "Nowy koszmar Wesa Cravena" (coś dla fanów Freddy Krugera :wink: ), "Egzorcysta II - Heretyk".

P.S. W tym roku kręcą "Śmiertelną gorączkę 2" :wink: .
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Primok pisze:P.S. W tym roku kręcą "Śmiertelną gorączkę 2" :wink: .
I podobno "Wielki Marsz" - czytałam książkę - świetna,i nie mogę się filmu doczekać!

"Nowy koszmar" ma ciekawą fabułę - bohaterką jest aktorka która wystąpiła w innych filmach o Fredim, gra siebie samą nawiedzaną w prywatnym życiu przez Krugera :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Primok

Post autor: Primok »

Polecam w niedzielę na TVP1 film "Dom z piasku i mgły" o 23.10 jak ktoś nie widział :wink: .

A widział ktoś już film "Plaga" :?: Początkowe recenzje były słabe, ale teraz ludzie mówią, że to naprawdę porządny i dobry horror, a zarazem ciekawy film ::chytry:: . No i do tego gra tam AnnaSophia Robb :serce: .

Chyba po "Labiryncie Fauna" znowu coś dla mnie :mrgreen: .
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Dziś na Polsacie Osaczeni z Sean'em Coonery i moją ulubienicą Catherinką Zeta-Jones :D Nie zaszkodzi zobaczyć jeszcze raz ::krzyw::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Uhh!
Oglądnąłem wczoraj "Koszmar minionego lata" z super gwiazdami : Jennifer Love Hewitt, Ryan Philippe oraz super para aktorska czyli Sarah Michelle Gellar :serce: i Freddie Prinze Jr. :wink:
Zszokowało mnie to, że zginęła postać Ryana Philippe'a (Craig? xD) i Heather (SMG).
Śmierć Heather była okropna. Była tak blisko, ale sie nie udało. Uciekała z 15 minut po tym sklepie, co Ben zabił Lise i już prawie wbiegła na tą parade i... złapał ją do zaułka ::kwasny::

Ale i tak końcówka mnie dobiła :shock: Jak był ten list, to sie domysliłem że to nie on i jak pojawiło się "I STILL KNOW" to to samo, a tu... wyskakuje Mr Benjamin przez szybe i rzuca się na Julie, słychać jej krzyk i... koniec! 8) Tylko Ray przeżył.

Brr aż sie bałem iść spać ; > A oglądałem film ze względu na obsade z tym że potem mnie wciągnął :zeby: Ale ja do horrorów stworzony nie jestem ::loll::
Awatar użytkownika
Misia

Lubie ten film ::ok:: Widzialam go już dawniej i bardzo mi sie od tamtego czasu podoba.SallyFanie polecam Ci kolejną część! :wink: Też jest niezla ::ok::
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja też oglądałam KML ::krzyw:: Głównie ze względu na gwiazdy, które tam grały :D Ależ wszyscy byli młodzi ::jezyk:: Ale film mnie znudził :P Poszłam spać jak tego chłopaka, który pracował w porcie [Maxa?] dopadł ten facet z hakiem xD
Straszny Film super KML spariodiował :mrgreen:
Jak nazywa się II część KML? Akcja toczy się na jakiejś wyspie, o ile dobrze pamiętam :)
Obrazek
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Druga część to "Koszmar następnego lata". Jak dla mnie to oba te filmy były raczej śmieszne niż straszne. Pamiętam jak kiedyś to z bratem oglądałam i się nabijaliśmy jak ten zabójca na haku zaczepił sobie ciało jednej z ofiar i szedł tak prosto jakby to ciało nic nie ważyło ;) He-man jakiś :)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Gabra-Sheila pisze:Ja też oglądałam KML ::krzyw:: Głównie ze względu na gwiazdy, które tam grały :D Ależ wszyscy byli młodzi ::jezyk:: Ale film mnie znudził :P Poszłam spać jak tego chłopaka, który pracował w porcie [Maxa?] dopadł ten facet z hakiem xD
Aaa to to był dopiero początek. Potem było zarąbiste jak Julie otworzyła bagażnik a tam martwy Max a na nim jakieś kraby i robaki (o ile dobrze pamietam). Blehh :mrgreen: ::jezyk::

Musze nabyć KNL. A prawdziwy tytuł 1 części był "I Know What You Did Last Summer" czyli "Wiem Co Zrobiliście Ostatniego Lata", ale i tak spox przetłumaczyli.

Końcówka i tak była zarąbista :P
Goku

Post autor: Goku »

No nie!!! Zapomniałem ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: A tak chciałem oglądać "Koszmar Minionego Lata"!!! Bo "Koszmar następnego lata" to jeden z moich ulubionych filmów!!! (m.in. scena w solarium xP)
Awatar użytkownika
Misia

A skoro mowa o horrorach ::bojesie:: Dziś na jedynce horror Resident Evil o 22.30 a na tvn-ie o 23.40 Duch.RE mam ściągniete ale jeszcze nie oglądalam więc dziś skusze się chyba na Ducha ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A oglądaliście wszystkie części "Rocky'ego"? Wczoraj była ta najlepsza pierwsza na Tvp1, po raz setny powtarzana ::jezyk:: Ale film ma fajną muzyke Billa Contiego (koleś dostał Oscara) i stworzył tez muzykę do "Dynastii". Ciekawe czy Tvp1 powtórze tez resztę serii, pewnie tak. W roli głównej Sylvester Stallone, niedawno w kinach była najnowsza część.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

Post autor: Mów mi Kasia =D »

co do Horrorów to nie oglądam... :zeby: z miesiąc temu jakiś obejrzałam i potem przez 2 miesiące spać nie mogłam ! :zeby:
ODPOWIEDZ