Ale, jak już pisał, Kamil często się zdarzają takie pomówienia, np. Słowenia 2006, czy Szwecja 1999.
Eurowizja
To jest ta piosenkarka ,która występowala w długiej czerwonej sukni?.Piosenka calkiem ale ta dziewczyna jakoś tak dziwnie śpiewała.Jakby coś wypiłaRobi pisze:W tej fali krytyki na temat występu reprezentatki Gruzji popostu musiałem nie zauważyć wszystkich ocen .
Ciesze się ,że i Tobie podobała się ta piosenka![]()
![]()
Team Hunter:)A jak!
-
Gabra-Sheila
Wiecie co? Ta piosenka The Jet Set nie była taka jakaś obleśna, ani straszna. Na pewno lepsza od tej piosenki, która wygrała. Ja tam nie jestem jakąś szczególną fanką The Jet Set, ale piosenka naprawdę nie była zła.
Wciąż twierdzę, że gdyby na Eurowizję wysłali Kombi z ich "Pokoleniem", to by zmietli całą resztę z powierzchni ziemi, ale to już nieistotne
.
Wciąż twierdzę, że gdyby na Eurowizję wysłali Kombi z ich "Pokoleniem", to by zmietli całą resztę z powierzchni ziemi, ale to już nieistotne
People are so ungrateful to be alive
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
- Adex-fan Brooke
I tak tu nikt nie głosował na jakość piosenki
Z tego co wygrało to nawet czytałem że mogło wpłynąc to że ta wykonawczyni to chyba lesbijka czy coś.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ale teraz wogóle jest beznadziejnie jak Seribe rozdzieliła się z Czrnogorą to wschód już zdominował Eurowizję .Co tu dużo mówić kraj zachodni nie ma zbyt wielkich szans.
A jak jeszcze rozdziela np Bośnie i Harcegowinę to już wogóle tragedia
A jak jeszcze rozdziela np Bośnie i Harcegowinę to już wogóle tragedia
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Choć Bośnia i Hercegowina jest podzielona społecznie to jak na razie nic nie zapowiada rozpadu tego państwa . Natomiast za kilka lat raczej powstanie nowe państw Kosowo . Serbia po raz kolejny rozdzieli się .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Uuuuuhuuuuuuuuuuu
Jestem w finale IFP
Dziś ogłoszono wyniki półfinałów i jestem w czołowej szóstce, która przechodzi do finału
Po raz pierwszy, więc już to jest najlepszy wynik ze wszystkich mych startów
Przypominam, że "przedstawicielką" jest piosenka grupy MakSim "Znaesh li ty", która została wybrana przez jury z tego forum.
Ostatnio info o IFP znalzałem przez przypadek na Wikipedii
Dziś ogłoszono wyniki półfinałów i jestem w czołowej szóstce, która przechodzi do finału
Ostatnio info o IFP znalzałem przez przypadek na Wikipedii
Gratulacje Oleg
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ja również gratuluję.
Piosenka MakSim jest boska!
Piosenka MakSim jest boska!
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Dzięki
Co ciekawe w finale jest też jedna piosenka z moich letnich preselekcji - Zveri "Do skoroy wstriechi", ale szkoda, że wiele bardzo fajnych piosenek przepadło: Patryk Smolarek, Tina Karol, Jennifer Lopez, Helena Paparizou, Sarek ...
Jeszcze nie miałem okazji pokomentować finału ESC - wg kolejności od najlepszej wg mnie
:
1. Słowenia
Jak dla mnie to właśnie ta piosenka to nr 1
Bardzo mi się podoba. Poza tym podobała mi się prezentacja, mocny głos i pomysł ze światłem na ręce
Pięknie, ale za nisko. 15 miejsce i 66 punktów to mało
Mogła być przynajmniej pierwsza dziesiątka.
2. Serbia
Ta piosenka mi się też podoba. Może nie jest jakoś super-trudna, ale fajna i dobrze, że wygrała, bo ESC będzie w Belgradzie
No, i fajnie, że po serbsku
3. Ukraina
Russia good-bye
Nie wiem dlaczego, ale też lubią tą piosenkę i cieszę się, że była wysoko. Wygrać nie musiała, bo Ukraina miała ESC niedawno
4. Rosja
Jakoś zadziwiająco się zgadzam z Europą
Bardzo kibicowałem Rosji i chciałem, żeby wygrała. Piosenka po pierwszym przesłuchaniu wcale mi się nie spodobała i przeklinałem Rosjan, że posyłają taki chłam
Ale później bardzo mi się spodobała i podoba mi się cały czas. Taka nowoczesna. Kolejne wysokie miejsce Rosji świadczy o tym, że jednak mimo wszystko rosyjska muzyka ma się nienajgorzej
Brawo Serebro też za świetny występ.
5. Bośnia i Hercegowina
11 miejsce to zdecydownie za nisko
Piosenka bardzo ładna. Nie za bardzo podobały mi się stroje i "oprawa graficzna" sceny
(zresztą przy okazji - przy Polsce też mi się nie podobała - kto wymyślił te czerone łańcuchy
)
6. Hiszpania 43
Dopiero 20. miejsce
Przyznam, że mocno trymałem kciuki, bo bardzo lubię tą piosenkę, może zespół trochę mniej, bo jak na preselekcjach wykonał ją Raul to brzmiała o wiele lepiej, ale i tak w moim rankingu wysokie 6 miejsce
I to dopiero pierwsze państwo zachodnie u mnie
A potem się ludzie dziwią, że na opstatnich miejscach jest Zachód. Nie ma się co dziwić - nie mieli w tym roku zbyt dobrych piosenek
7. Białoruś
Lubię Dimę, piosenka też była przyzwoita. Występ niezły. Pamiętam go jak rok temy występował w "Fabryce Zvezd 6" i był moim fawortyem. Sentyment pozostał.
8. Grecja
Nie myślałem, że będzie na 7. miejscu (to wyżej niż Anna Vissi w zeszłym roku
), ale fajnie, bo lubię i piosenkę i podobał mi się występ.
9. Rumunia
Rumunia w tym roku poza top10
a piosenka dość w miarę. Może trochę za dużo było udziwnień. I coś się kamerzyści pogubili w pewnym momencie
10. Armenia
Drugie miejsce w głosowaniu Polaków
Zaskoczyło mnie to, ale pozytywnie. Myślałem, że będą jakieś Węgry. Piosenka wydaje się być jednak bardziej ambitna niż jest. Resztę pozwolę sobie już przedstawić bez komentarza
11. Macedonia
12. Niemcy
13. Gruzja
14. Mołdawia
15. Turcja
16. Finlandia
17. Francja
18. Szwecja
19. Wielka Brytania
20. Łotwa
21. Litwa
22. Bułgaria
23. Węgry
24. Irlandia
Nie wszędzie, ale w zadziwiająco dużej części się mniej więcej zgadzam. A i jeszcze krótko półfinał:
11 Cypr
12 Izrael
13 Szwajcaria
14 Portugalia
15 Holandia
16 Polska
17 Czarnogóra
18 Estonia
19 Dania
20 Austria
21 Norwegia
22 Malta
23 Belgia
24 Andora
25 Czechy
26 Islandia
27 Albania
28 Chorwacja
Pod względem graficznym większych zastrzeżeń nie mam, prócz tego, że tablica z punktami jest z roku na rok coraz mniejsza
Jak tak dalej pójdzie to ja tam nie dowidzę
Zresztą teraz te punkty lecą tak szybko, że nie idzie się połapać, może należałoby powrócić do reguły, że głosują tylko państwa z finału
Albo zmienić system na 1, 3, 5 i spokojnie podoawać, bez tego zamieszania
Duży plus za zmany grafiki na scenie przy każdej piosence, Mikołaja i fankę w różowym 
Co ciekawe w finale jest też jedna piosenka z moich letnich preselekcji - Zveri "Do skoroy wstriechi", ale szkoda, że wiele bardzo fajnych piosenek przepadło: Patryk Smolarek, Tina Karol, Jennifer Lopez, Helena Paparizou, Sarek ...
Jeszcze nie miałem okazji pokomentować finału ESC - wg kolejności od najlepszej wg mnie
1. Słowenia
Jak dla mnie to właśnie ta piosenka to nr 1
2. Serbia
Ta piosenka mi się też podoba. Może nie jest jakoś super-trudna, ale fajna i dobrze, że wygrała, bo ESC będzie w Belgradzie
3. Ukraina
Russia good-bye
4. Rosja
Jakoś zadziwiająco się zgadzam z Europą
5. Bośnia i Hercegowina
11 miejsce to zdecydownie za nisko
6. Hiszpania 43
Dopiero 20. miejsce
7. Białoruś
Lubię Dimę, piosenka też była przyzwoita. Występ niezły. Pamiętam go jak rok temy występował w "Fabryce Zvezd 6" i był moim fawortyem. Sentyment pozostał.
8. Grecja
Nie myślałem, że będzie na 7. miejscu (to wyżej niż Anna Vissi w zeszłym roku
9. Rumunia
Rumunia w tym roku poza top10
10. Armenia
Drugie miejsce w głosowaniu Polaków
11. Macedonia
12. Niemcy
13. Gruzja
14. Mołdawia
15. Turcja
16. Finlandia
17. Francja
18. Szwecja
19. Wielka Brytania
20. Łotwa
21. Litwa
22. Bułgaria
23. Węgry
24. Irlandia
Nie wszędzie, ale w zadziwiająco dużej części się mniej więcej zgadzam. A i jeszcze krótko półfinał:
11 Cypr
12 Izrael
13 Szwajcaria
14 Portugalia
15 Holandia
16 Polska
17 Czarnogóra
18 Estonia
19 Dania
20 Austria
21 Norwegia
22 Malta
23 Belgia
24 Andora
25 Czechy
26 Islandia
27 Albania
28 Chorwacja
Pod względem graficznym większych zastrzeżeń nie mam, prócz tego, że tablica z punktami jest z roku na rok coraz mniejsza
GratulujeOleg pisze:Dziś ogłoszono wyniki półfinałów i jestem w czołowej szóstce, która przechodzi do finału[/URL]
A oglądał ktoś reportaż na TVP1 po Telexpressie w dniu półfinału o The Jet Set - bardzo korzystnie w nim się zaprezentowali i mimo, że naśladują kilka amerykańskich zespołów, to jestem ciekawy ich dalszej kariery.
-
Dawidek
- Administrator
Ta w różowym, to była Krisse, chyba, była rewelacyjna.
Prowadzący byli też ok.
Oleg, święte słowa, ta tablica wyników była taka, że ja miałem nos na ekranie tv.
Jednak głosowanie powinno być przejrzyste, powinno się podawać wszystkie głosy. Nie podoba mi sie pomysł ograniczania głosujących państw do finalistów. To byłoby nie fair wobec krajów, które się nie dostały do finału. A może głosowanie w dniu następnym? Powiedzmy, po południu?
Prowadzący byli też ok.
Oleg, święte słowa, ta tablica wyników była taka, że ja miałem nos na ekranie tv.