Dokładnie! Istni modnisie!SallyFan pisze:Dzisiejszy drugi odcinek to była istna rewia mody.
Thorne: sweterekzastanawiam się czy sam szył czy gdzieś znalazł na ulicy, bo sweterek był boski. Wspaniały po prostu, ja tez taki chce. Licze że będzie w nim chodził przynajmniej tyle lat ile Ridge w tej starej powyciąganej koszuli (którą ostatnio chyba zgubił ? )
Rick: ahh, to się nazywa syn właściciela Forrester Creations. tak, piękna koszula. Ale fryzura spx.
Morgan&Tim: wiem, że to nie tylko w dzisiejszym odcinku, ale i też troche przedtem, ale stroje klaunów wpasowują się idealnie![]()
Nie wiem, być może zbyt sie czepiam, ale określenie "rewia mody" pasuje mi idealnie
Styl w "MnS"
Dzisiejszy wygląd Brooke jest warty odnotowania
Czerwona sukienka jest wspaniała, Brooke w niej wygląda przepięknie
W ogóle w MNS jest chyba modny kolor czerwony
Nawet Stefa przybrała czerwone wdzianko ( na początku myślałem, że to piżama, ale widać Stefa ma taki dziwny gust)
Ciekawo, czy Brooke razem z tą suknią, przyniosła Amber tę seksowną bieliznę...
A te sweterki Ricka i Thorne'a to faktycznie były boskie

Czerwona sukienka jest wspaniała, Brooke w niej wygląda przepięknie
W ogóle w MNS jest chyba modny kolor czerwony
Ciekawo, czy Brooke razem z tą suknią, przyniosła Amber tę seksowną bieliznę...
A te sweterki Ricka i Thorne'a to faktycznie były boskie
-
Ally
-
Ally
- PetroPython
Porównujesz Adrienne Frantz z Małgorzatą KożuchowskąAlly pisze:Jak zobaczylam jej fryzure to doszlam do wniosku ze troche do przodu i bylaby Kozuchowska z Tele kamer. Jakos mi sie tak skojarzylo
To nie było porównanie tych pań, tylko ich fryzurPetroPython pisze:Porównujesz Adrienne Frantz z Małgorzatą KożuchowskąAlly pisze:Jak zobaczylam jej fryzure to doszlam do wniosku ze troche do przodu i bylaby Kozuchowska z Tele kamer. Jakos mi sie tak skojarzyloOdważna jesteś, bo wg mnie nie ma tu porównania
Bardzo ładnie było Amber w koku, czego chcecie
Brooke naprawdę pięknie
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
To Twoja opiniaPetroPython pisze:Porównujesz Adrienne Frantz z Małgorzatą KożuchowskąAlly pisze:Jak zobaczylam jej fryzure to doszlam do wniosku ze troche do przodu i bylaby Kozuchowska z Tele kamer. Jakos mi sie tak skojarzyloOdważna jesteś, bo wg mnie nie ma tu porównania
Bardzo ładnie było Amber w koku, czego chcecie
Brooke naprawdę pięknie
Zwracam honor królowej Stephanie
Wczoraj skrytykowałem jej czerwone wdzianko ( domniemam, że Stefa w nocy weszła na to forum i przeczytała mój post) i już dzisiaj wyglądała na prawdę elegancko. Jej czarny kostiumik przypadł mi do gustu. Czasy, kiedy to Stefa nosiła wielkie suknie już dawno mamy za sobą, więc cieszmy się z każdego, eleganckiego i gustownego kostiumiku
Brooke wyglądała przepięknie
Czerwona suknia do niej pasuje, dziś mogliśmy ją obejrzeć w pełnej okazałości
Sukni Taylor nie pokazali nam w całości, ale góra niezbyt mnie zachwyciła: "projekt mojego ukochanego teścia"
Co do sukni ślubnej Amber nie była bardzo piękna, ale nie była też brzydka. Podobał mi się dół tej sukni, natomiast góra była jakaś taka "plastikowa"
Ale lepsze to, niż antyczna suknia Stefy
Warto jeszcze wspomnieć o stylu Sally, która zatrudniła chyba w swojej firmie n0owego fryzjera
Jasne pasemka Sally niespecjalnie mnie zachwyciły, włosy wyglądają jak wypłowiałe. Fryzura Darli również nie przypadła mi do gustu, zdecydowanie za ciemne jak na nią

Wczoraj skrytykowałem jej czerwone wdzianko ( domniemam, że Stefa w nocy weszła na to forum i przeczytała mój post) i już dzisiaj wyglądała na prawdę elegancko. Jej czarny kostiumik przypadł mi do gustu. Czasy, kiedy to Stefa nosiła wielkie suknie już dawno mamy za sobą, więc cieszmy się z każdego, eleganckiego i gustownego kostiumiku
Brooke wyglądała przepięknie
Sukni Taylor nie pokazali nam w całości, ale góra niezbyt mnie zachwyciła: "projekt mojego ukochanego teścia"
Co do sukni ślubnej Amber nie była bardzo piękna, ale nie była też brzydka. Podobał mi się dół tej sukni, natomiast góra była jakaś taka "plastikowa"
Warto jeszcze wspomnieć o stylu Sally, która zatrudniła chyba w swojej firmie n0owego fryzjera
- katarzynka