Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

SallyFan pisze:Dzisiejszy drugi odcinek to była istna rewia mody.

Thorne: sweterek :serce: zastanawiam się czy sam szył czy gdzieś znalazł na ulicy, bo sweterek był boski. Wspaniały po prostu, ja tez taki chce. Licze że będzie w nim chodził przynajmniej tyle lat ile Ridge w tej starej powyciąganej koszuli (którą ostatnio chyba zgubił ? )

Rick: ahh, to się nazywa syn właściciela Forrester Creations. tak, piękna koszula. Ale fryzura spx.

Morgan&Tim: wiem, że to nie tylko w dzisiejszym odcinku, ale i też troche przedtem, ale stroje klaunów wpasowują się idealnie ::plask wczolo:

Nie wiem, być może zbyt sie czepiam, ale określenie "rewia mody" pasuje mi idealnie ::plask wczolo:
Dokładnie! Istni modnisie! :serce: Ten sweterek Thorne'a był najlepszy!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiejszy wygląd Brooke jest warty odnotowania :serce: ::jezyk::
Czerwona sukienka jest wspaniała, Brooke w niej wygląda przepięknie :serce: ::rad::

W ogóle w MNS jest chyba modny kolor czerwony ::jezyk:: Nawet Stefa przybrała czerwone wdzianko ( na początku myślałem, że to piżama, ale widać Stefa ma taki dziwny gust) ::cojest:: ::jezyk::

Ciekawo, czy Brooke razem z tą suknią, przyniosła Amber tę seksowną bieliznę... ::chytry:: ::jezyk::

A te sweterki Ricka i Thorne'a to faktycznie były boskie ::jezyk:: ::jezyk::
Ally

Post autor: Ally »

Mi sie dzisiaj podobala zarowno Stefcia jak i Brooke.
Wreszcie Stephanie troche "ozywiono" kolorami, bo zwykle strasznie blada jest.

Amber wyglada dzisiaj dziwnie,nie podobala mi sie jej fryzura, ale moze jutro bedzie lepiej :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Ally pisze: Amber wyglada dzisiaj dziwnie,nie podobala mi sie jej fryzura, ale moze jutro bedzie lepiej :lol:
Jakbyś nie wiedziała, to ten kok jest już fryzurą ślubną :wink: ::jezyk::
Ally

Post autor: Ally »

Wiem ale licze na to ze moze jakis welon na glowe zalozy aby chociaz w czesci go zakryc. :lol:

Jak zobaczylam jej fryzure to doszlam do wniosku ze troche do przodu i bylaby Kozuchowska z Tele kamer. Jakos mi sie tak skojarzylo :lol:
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Ally pisze:Jak zobaczylam jej fryzure to doszlam do wniosku ze troche do przodu i bylaby Kozuchowska z Tele kamer. Jakos mi sie tak skojarzylo :lol:
Porównujesz Adrienne Frantz z Małgorzatą Kożuchowską ::plask wczolo: Odważna jesteś, bo wg mnie nie ma tu porównania :lol: Bardzo ładnie było Amber w koku, czego chcecie :roll: Brooke naprawdę pięknie :)
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

PetroPython pisze:
Ally pisze:Jak zobaczylam jej fryzure to doszlam do wniosku ze troche do przodu i bylaby Kozuchowska z Tele kamer. Jakos mi sie tak skojarzylo :lol:
Porównujesz Adrienne Frantz z Małgorzatą Kożuchowską ::plask wczolo: Odważna jesteś, bo wg mnie nie ma tu porównania :lol: Bardzo ładnie było Amber w koku, czego chcecie :roll: Brooke naprawdę pięknie :)
To nie było porównanie tych pań, tylko ich fryzur
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Kożuchowska to wtedy miała takie śmieszne kółko zaplecione z tych włosów z tyłu, wyglądała jak ufoludek z Marsa ::cojest:: ::jezyk:: Amber natomiast ma bardziej w prostokąt je zawinięte ::jezyk:: Mi się podoba... ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

PetroPython pisze:
To Twoja opinia :mrgreen: Nie wiem, czy to telepatia, czy co, ale wczoraj jak zobaczyłem Amber w tym koku to od razu przyszła mi na myśl Kożuchowska ::ok:: Obu paniom taki typ uczesania pasuje średnio ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Zwracam honor królowej Stephanie :: bow :: :: bow :: :: bow ::
Wczoraj skrytykowałem jej czerwone wdzianko ( domniemam, że Stefa w nocy weszła na to forum i przeczytała mój post) i już dzisiaj wyglądała na prawdę elegancko. Jej czarny kostiumik przypadł mi do gustu. Czasy, kiedy to Stefa nosiła wielkie suknie już dawno mamy za sobą, więc cieszmy się z każdego, eleganckiego i gustownego kostiumiku :serce: ::jezyk::

Brooke wyglądała przepięknie :serce: Czerwona suknia do niej pasuje, dziś mogliśmy ją obejrzeć w pełnej okazałości ::rad:: :serce:

Sukni Taylor nie pokazali nam w całości, ale góra niezbyt mnie zachwyciła: "projekt mojego ukochanego teścia" ::cojest:: ::jezyk::

Co do sukni ślubnej Amber nie była bardzo piękna, ale nie była też brzydka. Podobał mi się dół tej sukni, natomiast góra była jakaś taka "plastikowa" ::kwasny:: Ale lepsze to, niż antyczna suknia Stefy ::jezyk:: ::cojest::

Warto jeszcze wspomnieć o stylu Sally, która zatrudniła chyba w swojej firmie n0owego fryzjera :mrgreen: Jasne pasemka Sally niespecjalnie mnie zachwyciły, włosy wyglądają jak wypłowiałe. Fryzura Darli również nie przypadła mi do gustu, zdecydowanie za ciemne jak na nią ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Ciemne włosy Darli mnie się podobają:)
Ale fryz Amber jak dla mnie okropny ::kwasny:: Myslalam, ze jak Stefa tak bardzo walczyla o ten slub to szarpnie sie i zrobi z Amber lasencję nieziemską.
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Darla wygląda superowsko. :serce:
Stephanie wyglądała dziś bardzo pięknie. :serce:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Dla mnie nie podobają się ciemne włosy Darli jakoś do niej nie pasują przyzwyczaiłam się że Darla zawsze miała blond włosy. Amber na ślubie miała głupią fryzurę jak na jakąś starą babuleńkę. Brooke i Megan były ładnie ubrane.
Awatar użytkownika
Tiril

Kristen ma piękne włosy :serce:
Sad but true
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Bridget ostatnio prezentuje styl "pidżamas party" :twisted: Nie ma co, oryginalnie ubiera się córka jednych z największych projektantów USA ::loll:: ::plask wczolo:
ODPOWIEDZ