Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Ja natomiast nie rozumniem zachowania Deacona. Amber wiele razy mu powtarzała, że go nie kocha, a ten zamiast to uszanować wmawia jej, że jest inaczej. Teściowa też nie lepsza, chce równać się ze Stephanie jako ta, która dba o dobro rodziny.
Ralphie

Post autor: Ralphie »

Boldfanka pisze:Obejrzałam po dłuższej przerwie ok. 20 odcinków hurtem i muszę przyznać, ze coś się tam jednak dzieje
Z Internetu ściagasz? Mogłabyś napisac w jakiś sposób, jakieś szczególy? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Ralphie pisze:
Boldfanka pisze:Obejrzałam po dłuższej przerwie ok. 20 odcinków hurtem i muszę przyznać, ze coś się tam jednak dzieje
Z Internetu ściagasz? Mogłabyś napisac w jakiś sposób, jakieś szczególy? Pozdrawiam
Miałam nagrane na DVD (na twardym dysku), ale już skasowałam, bo muszę mieć dużo miejsca do nagrywania w związku z niedługim wyjazdem na prawie 2 miesiące.
Zapakuję cały dysk dwoma serialami. MNS i Samo Życie.
A teraz trzeba oglądać MNS, bo rzeczywiście jest dość ciekawie i czekam na rozwój dalszych wypadków.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Uważaj znowu żeby nie było z nagrywarką tak jest ostatnio podczas Twojego wyjazdu. :wink:

Bridget w ostatnich odcinkach wypiękniała. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zauważyłam, że w weekendy, kiedy nie można komentować a bieżąco, zawsze wychodzą jakieś spory. Dziś do tego dochodzi upał. A ja czekam na jutrzejsze odcinki. I cieszę się, że będą dwa. Po jednymumarłabym z nudów, tak mam wrażenie, że akcja się jednak posuwa :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Wątek Bridget - Deacon to jeden z wątków które mi się najbardziej podobają i ciekawią:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Tiril pisze:Wątek Bridget - Deacon to jeden z wątków które mi się najbardziej podobają i ciekawią:)
A dla mnie to zbyt naiwne i dziecinne, rzeczywiście scenarzyści nie mieli już czego wymyśleć :roll: Gdyby Deacon wparował na ślub np. z bombą czy nawet z kosmitami to byłoby to chyba bardziej realne niż naciagany wątek z Bridget ::krzyw::
Akamaru

Post autor: Akamaru »

B@r pisze:Bridget w ostatnich odcinkach wypiękniała. ::rad::
Jak dla mnie to w sumie caly czas wyglada ladnie...i ma ladny usmiech trzeba przyznac :)
Awatar użytkownika
Tiril

Mnie się nie podoba. Na stronie wikipedii jest napisane o kilku nagrodach za jej rolę w B&B więc czekam aż da popis:D bo za coś chyba dostawała te nagrody ::chytry::
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dziwi mnie obojętność Rika na sytuacje Bridget :shock: Fajny braciszek nie ma co!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Moim zdaniem pierwszy odcinek był przynudzający. Za to drugi całkiem fajny. Masz racje Rick był obojętny, za to Amber zaniepokoiła się.
Abec

Post autor: Abec »

A dziś Ricki-Boy po raz pierwszy od półtorej roku pokazał się częściowo nago, a Amber gasi świeczki, lol ::loll:: Myślałem, że się nie pozbieram, jak to zobaczyłem.

Co do ślubu w Vegas, to mogliby coś więcej pokazać, np. startrekowy ślub klingoński ::rad::

No i właściwie nie wiem, po co ta koleżanka Bridget pojechała do Forresterów :zmiesz::
Awatar użytkownika
Tiril

Deacon w okrutny sposób wykorzystuje uczucia Bridget. Współczuję jej tego co będzie czuć jak się dowie. I ciekawa jestem czy w końcu wyjdzie za niego czy nie
Sad but true
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Zdziwiło mnie to że ślub Deacona i Bridget był jeszcze w dzisiejszym odcinku myślałam że rozpocznie się za tydzień
Awatar użytkownika
Tiril

Dobrze, że dziś nie piatek, bo bym się cały weekend zastanawiała czy pobiorą się czy nie:P
Sad but true
Zablokowany